Ja skoro pa nikad ne zbam prepoznati bh😂😂bas bas rijetko kad a i tad mislim da se beba jednostavno rasteze i namjesta pa mi zategne trbuh.. zadnjih dana imam bolove u jajnicima, a mozda je i probava nemam pojma. Imam pregled za par dana ali sumnjam da se ista desava 🤷♀️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Cure koje ste tu negdje sa tjednima, jel su i vama pocele malo bolnije bh kontrakcije?
U zadnje vrijeme me love sve cesce i jace su (malo bolne). Prije su mi bile samo neugodne
Meni navečer i po noći znaju biti i malo bolne u prednjem dijelu, ali se ne širi bol na leđa. Pijem Roidakal pa ih vjerojatno on malo ublažava. Prije Roidakala su mi bile baš česte i neugodne.
Ja skoro pa nikad ne zbam prepoznati bh😂😂bas bas rijetko kad a i tad mislim da se beba jednostavno rasteze i namjesta pa mi zategne trbuh.. zadnjih dana imam bolove u jajnicima, a mozda je i probava nemam pojma. Imam pregled za par dana ali sumnjam da se ista desava 🤷♀️
Neke žene ih ni nemaju, tako da možda ni nemaš. Dosta je specifično, stvrdne se cijeli trbuh kao kamen.
2020. 👦🏻
Nije ni meni to sad dugo. Mozda zadnjih tjedan dana. Bas mi znaju biti bolne, ne jako, ali su bolne. Jucer me takva stisla da sam mislila da cu se ili popisati u gace ili ce vodenjak prsnuti 😂
Moja je sad zadnje dane bas nalegla na mjehur i onda se jos tako nekako rastegne da imam osjecaj da mi je sila, a bila sam recimo prije niti pola sata. I pocela mi je biti jaako aktivna tamo između 3 i 4 u noci. Naravno da se ne naspavam 😏
Cure koje ste tu negdje sa tjednima, jel su i vama pocele malo bolnije bh kontrakcije?
U zadnje vrijeme me love sve cesce i jace su (malo bolne). Prije su mi bile samo neugodne
Meni navečer i po noći znaju biti i malo bolne u prednjem dijelu, ali se ne širi bol na leđa. Pijem Roidakal pa ih vjerojatno on malo ublažava. Prije Roidakala su mi bile baš česte i neugodne.
Meni se znaju prosiriti i na leđa, ali mislim da je to mozda jer ovako imam problema s lumbalnim dijelom pa mi mozda kontrakcija pritisne samo zivac koji onda osjecam na taj nacin.
Anica88, od kozmetike mislim na pelene, vlažne, kremu za guzu, bademovo ulje, octenisept, sterilne komprese, dude, škarice, češalj, štapiće za uši, fiziološku, špricu, aspirator i dezificijens.
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Anica88, od kozmetike mislim na pelene, vlažne, kremu za guzu, bademovo ulje, octenisept, sterilne komprese, dude, škarice, češalj, štapiće za uši, fiziološku, špricu, aspirator i dezificijens.
Ahaaa :)
Mi cemo platnene pelene i platnene vlazne krpice :)
Dude, fiziolosku, aspirator za sad ne mislim kupovati, vidjet cu da li i kad ce trebati
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Od sve te kozmetike ja za sad imam kremu, puder, vlazne i pelene😂. Ostalo cu nabavljat kad rodim
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Ja sam sad maloprije kupila kremu za guzu u ljekarni, imam vlazne i one velike blazinice (jer cu vecinski koristiti njih samo sa vodom namocene) , imam dva mala paketa pelena, imam podloge za presvlacenje, cetku za kosu i to je to. Octanisept uvijek imam kuci i taj tyrosaul isto. Ove kupke i mazalice mi ni ne trebaju odmah na pocetku. Ma uostalom lako se muz zaleti po sve sta naknadno zatreba.
Prosli put sam dovela bebu iz rodilista doma i shvatila da su mu sve tutice i pelene male jer nisam ocekivala bebu od 5 kg. Tako da se opet i to sve rjesilo. Nema panike cure😀
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Nama je patronazna rekla da ce svaki put trajat podoj drugacije isto ko sto i mi nismo svaki put jednako gladni, a boja stolice bit ce ovisno o onome sta ja jedem, ali vecinom zlatno zuta a da ce podoj trajat 15-30 minuta
Kupili smo bebimil jednu kutiju i napravili smo bocicu samo jednom da provjerimo jel gladan nakon podoja i sad stoii otvorena, na kraju cemo vjerojatno bacit jer ce se pokvarit.
Kilaza nam napreduje al nismo jos bili prvi put kod pedijatra, idemo 25.3.
Izdajalica mi ne treba i meni ova moja uopce ne funkcionira mlijeko mi curi okolo umjesto da se uljeva u bocicu 😂 al ionak nam ne treba
U Puli imas svoj box i sam si u rađaoni i sve je bas moderno, a u sobama su po dvije, s tim da sam drugi dan bila sama u sobi i u svakoj sobi je wc
I beba je s tobom cijelo vrijeme i po danu i po noci uzmu ga samo ako ga treba presvuc ili okupat i vracaju ga nazad i to mi je i pomoglo da se opustim i da mi bude lakse kad dodem kuci
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Sortiraj odgovore
Najstariji