Ergobaby klokanica snuzena na 125€, ako kome treba:
https://www.abrakadabra.com/hr-HR/Katalog-Oprema-za-bebe-Namjestaj/Ergobaby-nosiljka-Omni-360-nosiljka%2C-Cool-Air%2C-Onyx-crna-/p/F00IA9O
Samo napomena, ovo je za vece bebe (+6mj) osim ako se ne uzme umetak za novorodjence..
Hvala na napomeni, nisam to primijetila
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Čestitam Maša!!💖
Ja sam i dalje na istoj kilazi ko i prije trudnoce🙄 ali ako gin nista ne komentira valjda je sve ok
Komentiraju samo ako dobijes previse…
Ja sam prvih 5mj izgubila 4kg zbog povracanja i njima to nije bilo zabrinjavajuce
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Dobro jutro ☺️
Maša, čestitam na curki, napokon je gotovo mučenje, sad se mazite 🥰
Bravo za sve dobre preglede zadnje dane, valjda će uskoro opet krenuti i porodi 😍
Cure koje dajete AD ili ste kupile jednu kutiju da bude za svaki slučaj, koji ste uzele?
Ja sam u završnim pripremama za bebu, oprana i složena sva roba, dosta stvari od kozmetike kupljeno, još par stvari ću ili ovaj tjedan ili kad se vratim idući tjedan jer u ponedjeljak opet idem u ZG na par dana, baš mi leti vrijeme između dva odlaska..
Koliko ste u plusu sa kilama otprilike u 32tt?
Mame sa bebama, kako ste? ☺️
Ja sam tad bila u plusu 6kg. Sad sam u plusu 8kg.
Sto kupujes od kozmetike? Ja sam kupila samo bademovo ulje, sudocrem i octanisept, svi mi pricaju da u pocetku ne treba nista drugo 🤷♀️
Pazi samo sa Sudocremom, on je baš jak, nije mi za svakodnevno ako misliš mazati. Mi smo ga koristili samo kod baš crvenila guze. Super pomogne za to.
Da. Sudocrem samo kad je osip i crvenilo. A za svakodnevno koristim pavlovicevu mast
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Meni je za maloga bila super za svaki dan ona krema koju radi bas ljekarna. Ne znam postoji li to jos, ipak je proslo 7 godina ali danas cu bas pitati pa ako ima uzeti. To mi nije palo na pamet pripremiti hahahhaa
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Meni je za maloga bila super za svaki dan ona krema koju radi bas ljekarna. Ne znam postoji li to jos, ipak je proslo 7 godina ali danas cu bas pitati pa ako ima uzeti. To mi nije palo na pamet pripremiti hahahhaa
Ima, mi koristimo tu 😊
💓
Od kozmetike za bebu cu kupiti samo kremu za guzu (isto onu koju rade u ljekarni) i bademovo ulje za kupkice. Cak do godine dana se ni ne preporuca nesto drugo za bebe. Octenisept imam doma, a Tyrosur sam vec kupila. Kozmetiku zapravo i vecinom dobimo kad dolaze bebu gledati pa jedno duze vrijeme ni ne moram nista kupovati 🙈
Cure koje ste tu negdje sa tjednima, jel su i vama pocele malo bolnije bh kontrakcije?
U zadnje vrijeme me love sve cesce i jace su (malo bolne). Prije su mi bile samo neugodne
Cure koje ste tu negdje sa tjednima, jel su i vama pocele malo bolnije bh kontrakcije?
U zadnje vrijeme me love sve cesce i jace su (malo bolne). Prije su mi bile samo neugodne
Kod mene su stalno, po cijeli dan, ali nisu bolne, samo stvrdnuti trbuh. Čak mi nisu još ni previše nelagodne, prošli put su mi bile više, ali stignu još biti.
2020. 👦🏻
Ja ne da nemam kontrakcije nikakve, nego imam osjecaj da sam u 15 tjednu trudnoce 🤣🤣🤣
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Kod mene su stalno, po cijeli dan, ali nisu bolne, samo stvrdnuti trbuh. Čak mi nisu još ni previše nelagodne, prošli put su mi bile više, ali stignu još biti.
Tako i kod mene
Sortiraj odgovore
Najstariji