_Katja_ da li se nakon korone moras bockati Fragminom? Evo ja u obitelji trenutno imam slučaj oboljele trudnice (nije cijepljena), a ni simptomi joj zaista nisu blagi 😪 Trenutno je doma, na antibiotiku, stanje ide malo na bolje, ali ginekolog je pripomenuo da će se sad do kraja bockati 🤷♀️
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Dobro jutro cure 🌞
Anchika supet za ogtt,čestitam 🥳
Demi30 evo ja sam prebolila sa blažim simptomima a nisam bila cijepljena, kao planirala sam se cijepiti ali sam sve nekako odgađala...
meni porodiljni počinje 1.2. i isto sam dobila sad 4 doznake, ako sam dobro shvatila ove od komplikacija šaljem sad krajem siječnja a ove za porodiljni tek krajem veljače. I sve se kao može mailom, samo kaj nije kasno ove za porodiljni slati krajem veljače, ne mora im se najaviti ranije? 🤔
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Elle doznake za rodiljni mozes poslati odmah, ne trebas cekati kraj 2. Mj.
Dobro jutro svima! Imam pitanje za cure koje su prebolile ili trenutno prebolijevaju koronu u trudnoći - Jeste li bile cijepljene? 💉
Evo me nakon 5 dana korone mogu reci da sam dobro, prva tri dana sam bila ko da me netko pregazio, temp 37.5 a kostii u kicmi i nogama boljele jako..sad sam malo prehladena samo.
Nisam cijepljena.
Ovo spavanje je precijenjeno
Mislila sam mozda netko jede sendvic ili tipka ovdi.. Znam da nas puno baulja nocu 🙊
Vise ne znam na koju bih se stranu okrenula. Na kojoj god bila ukljesti me u zdjelici, na spiju s nogom. Kao da ce me isijas svakog trena sredit. Imate vi takvih problema?
Ja sam bila bas neispavana, nekoliko dana po sako 4 sata sna. Nocas sam popila normabela, ko beba, od ponoci do 9 ujutro🙈🙈
Bebo ista stvar i kod mene sa lezanjem🥺
Da se pohvalim, dobar miogtt. Mislila sam da nece bit nakon sto sam se skljokala kad sam popila onaj otrov🤣
Super za uredan nalaz! Kakve su ti vrijednosti?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Omerta
5.0 ref <5.1
6.6 ref <10.0
8.3 ref <8.5
Jesi uspjela sa svojim gin dogovorit da ipak ponovis sve?
Demi za sto su te tablete? Znam da su cure prije spominjale, ali ne sjećam se.
Ja idem u pon na pregled pa ću pitati doktoricu, ali čisto sumnjam da će mi to dati. Tek ću 2.1. ići vaditi krv pa ću vidjeti kakvo je stanje uopće.
Jučer sam nakon dva tjedna radila PCR i opet mi se rezultat ne može očitati, a kućni je negativan.
Katsy drago mi je da si bolje, čuvaj se i dalje 🤗
Demi za sto su te tablete? Znam da su cure prije spominjale, ali ne sjećam se.
Ja idem u pon na pregled pa ću pitati doktoricu, ali čisto sumnjam da će mi to dati. Tek ću 2.1. ići vaditi krv pa ću vidjeti kakvo je stanje uopće.
Jučer sam nakon dva tjedna radila PCR i opet mi se rezultat ne može očitati, a kućni je negativan.
Katsy drago mi je da si bolje, čuvaj se i dalje 🤗
To ti nisu tablete, nego otopina koja se ubrizgava injekcijama u tijelo. Uzimaju ga žene koje imaju trombofiliju kako bi spriječile stvaranje potencijalnih ugrušaka i trobmova. Izgleda da neki ginekolozi to propisuju i nakon preboljene korone u trudnoći, jer navodno korona za posljedicu može ostaviti trobmove i sl. što može biti opasno. Ali koliko čujem, ne propisuje to svaki ginekolog 🤷♀️
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
MarijanaMartin misli pozitivno o porodu, svaki je priča za sebe, možda ovaj bude bez ikakvih problema, to ti želim 🤗
Ma mislim ja pozitivno samo podsvijest mi fantazira,haha A ovo da te netko nakon 2 tjedna šalje na PCR nemogu vjerovati! I kako nemogu očitati?! Pa to je za poluditi!!!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Sortiraj odgovore
Najstariji