Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebo
    21. Siječanj 2022. 08:13

Arsancres, ovo je prilika za popravak!! 🍸🍸
    Omerta je nocas dežurna 😉
    I ja sam gladna... 
    I, nevezano za hranu, jedva cekam porodiljni da pocnem čistiti kuću, sobicu i sve to slagati.. 💙❤🍭

anchika
    21. Siječanj 2022. 09:04

Jutro😊
    Cekam trece vadenje ogtt-a. 15ak minuta nakon glukoze sam kolabirala pa su ne stavili da lezim i odmah je bilo bolje.
    Prenatali pijem novalac, lactogyn i magnezij od plivita - s tim da po preporuci tete iz ljekarne, pijem pola ujutro i pola popodne, i primijetila sam da su malo blaze bh kontrakcije.
    Lijepe su vam buse  svima😊

LucK
    21. Siječanj 2022. 09:43

Jutro 💞
    Bambolina sretno danas 🍀
    Anchika držim fige za ogtt 😊
    Ja od preparata uzimam Utrogestane, Heferol, vitamin C i magnezij direkt. Uzimala i Novalac kratko pa ga stavila na pauzu. Nekako mi to previše svega 😅 mogla bi ga nastavit u 3em tromjesečju
    A šta se tiče kvalitete vitamina sve je to tu negdi, ali je pravo pitanje koliko mi toga uopće apsorbiramo. 🤓

31👩‍❤️‍💋‍👨38

elle 🙋‍♀️
    21. Siječanj 2022. 10:01

Dobro jutro cure 🌞
    Bambolina sretno danas 🤞🥰
    Anchika nadam se da će ostatak proći dobro i da će nalaz biti dobar,svakako sretno 🤞💕

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Maya34
    21. Siječanj 2022. 10:09

Bambolina sretno na pregledu 🤞😊
    Anchika nadam se da ti nisi dobila u mjerici tj. posudi za prašak tu groznu (meni) mješavinu 🙈🤭 izdrži još malo i 🤞 za dobar nalaz 😊
    -
    Hvala vam svima na odgovorima vezanim za dodatke koje uzimate ❤️ Uglavnom, sve je to tu negdje.. Osim što idem guglat za što je Panda, zaboravila što ste pisale 🙈

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• _Katja_
    21. Siječanj 2022. 10:13

Bambolina i Anchika sretno danas 🤗

EvaKB
    21. Siječanj 2022. 10:40

Upravo mi kolegica otisla doma sa posla jer joj mali ima koronu, uz to troje kolega ovaj tjedan ostali doma sa koronom, srecom nitko teze simptome. Uzas, sad me vec frka. Nadam se da ce ce booster pomoci, iako je proslo tek tjedan dana od kad sam ga primila. 
    Mene u ponedjeljak ceka ogtt. Pazim sto jedem cijelo vrijeme, stvarno izbjegavam sve slatko i nezdravo od kad mi je bio secer secer na kks na gornjoj granici, nadam se da me nece zeznuti sad da i ovo malo grijesne hrane sto pojedem ne smijem. 

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

Demi30
    21. Siječanj 2022. 10:51

Bambolina sretno! Anchika također 🤞
    Ja uzimam Novalac,  kelirani magnezij od Solgara,  Omnibiotic Flora plus probiotik (za koji tjedan ću preći na Omnibiotic Pandu) i povremeno vitamin D jer njega imam u manjku inače (rekli su mi da budem oprezna s njim u trudnoći jer utječe na hormone).  Što se tiče kila, dobila sam zasad cca 5 kg.  Kako sam krenula, mislila sam da ću i više, pogotovo obzirom na to da sam otpočetka morala mirovat i ne bih napravila ni 20 koraka dnevno, a kamoli nešto više 🥴 Ali evo u zadnje vrijeme je stagniralo nekako to ljepljenje kilograma. Sad čekam da opet krene 😆
    Cure s koronom, nadam se da se polako oporavljate i da nema posljedica 🙏❤️

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Demi30
    21. Siječanj 2022. 10:53

Zaboravih nadodati da ja od samog početka trudnoće uzimam i Duphaston i to mi još nije ukinuto 🤷‍♀️ Doduše uzimala sam čak 3x2, sad je doza 3x1.  Jedva cekam da se toga riješim jer mi je baš nekako opterećenje, a nisam sigurna ni da ima neke koristi u ovim tjednima više

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Tejuska♡
    21. Siječanj 2022. 12:48

Bambolina suppper za pregled 🥰🥰🥰  a za kile,ma budu one kasnije vec otisle 🥰
    Koronasi drzite mi se ♡ Neka ako je vec morao da je barem omikron,on je daleko laksi 🤞
    Ja sam u plusu 4kg od pocetka,budemo vidjeli kako bude do kraja,sad dolazi period debljanja haha😅
    Od tableta pijem jedino Sideral Folic zbog zeljeza koje mi je u padu.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.