Baš i ja gledam jel rano da to krenem prati i peglati ovaj tjedan. Mislim bilo bi dobro da je sve spremno do 35. Tjedna
Ili mislite da je to rano?
Mislim da nije, tako nekako i ja planiram do 35tt. Moram prvo otići u Ikeu jer nakon Coksinih predivnih ladica ne vidim smisao da išta slažem dok ne kupim te odjeljke 🤭
I svakako planiram peglati, tako da ima tu posla pa bolje krenuti na vrijeme.
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Ja vam cure moje peglam sve. Nema te susilice iz koje izade tako ispeglano kao na peglu. Ne zbog bakterije i sta ja znam cega vec zbog urednosti.
Marijanamartin znam da neke zene piju aspirin do otkucaja srca pa nakon toga dobivaju heparin, negdje cak i dulje piju aspirin iako sam citala da se oko toga vode polemike zbog utjecaja na plod.
Iskusne mame moze li neka napisati koliko je stvarno te djecje Robice potrebno za start? Mozda je netko vec pisao pa mi je promaknulo..
Baš i ja gledam jel rano da to krenem prati i peglati ovaj tjedan. Mislim bilo bi dobro da je sve spremno do 35. Tjedna
Ili mislite da je to rano
Meni se čini rano da kreneš ovaj tjedan...vidim da si 31 sad...
Ako se porodiš u terminu (a vecina vas ovdje stvarno ima zdrave trudnoće pa će tako i biti) znači da će sve biti oprano i tako stajati 9 tjedana.
A netko je već prije dobro napisao da sva ta robica stane u max 2 mašine i sat i pol peglenja ...
To je sve tako malo da peglu doslovno staviš na bodić i gotovo 🙈
Važnije je da si sve pripremiš na način da ti je doma i pri ruci...da i nešto nedaj Bože krene ranije...ionako nebi s bebom došla drugi dan doma ... A i vjerujem da svatko ima barem nekoga tko bi u tom slučaju to mogao odraditi... Prije svega mislim na partnera ili mamu ...
To je samo moje mišljenje...
Ja svu prvu robu perem samo sa nekim sensitivom, bez omekšivaća, još imam neku mogucnost duplog ispiranja pa stavim i to...sušilica i obavezno peglanje...bebina roba uvijek zasebno...
Onda nakon par mjeseci kad sam vidjela da nema reakciju na ništa sam malo olabavila...
Ali da peglanje je ostalo skroz...i meni je to ljepše i urednije...imamo parnu postaju pa mi stvarni nije problem...
Drage mame i buduce mame, prva beba mi stize pocetkom 4.mjeseca i ne znam sto da pripremim za spavanje bebe. Vrecu za spavanje ili dekicu/poplun? S jedne strane citam da je vreca sigurnija, a s druge strane ne nalazim bas vrece za novorodjencad (uglavnom su od 3.mjeseca). Molim vas savjet oko toga i generalno kakvu posteljinu da pripremim ako uzmemo u obzir da 4. mjesec moze biti zima, a moze i proljetno toplo? :)
Ne znam imaju li oni i inace ovu akciju, ali ako nekom treba Panda snizen je online. Ja bas bas gledam jer bi ga pocela uzimat uskoro.
https://ljekarnaonline.hr/proizvodi/samolijecenje/probava/proizvodi-s-probioticima/vitality-omnibiotic-panda-vrec-30x3mg-7406/
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Ja još nisam ništa spremila, još sam u fazi kupovanja. Sad sam se sjetila da nemam spavaćice i trebam 2-3 majice za dojenje za kasnije. Ako ima neko preporuku gdje kupiti/naručiti, samo javite! Sve ću oprati i složiti negdje nakon prvog posjeta TA. Onda ću vidjeti da li se trebam žuriti ili imam još vremena. Što se tiče peglanje: ja nepeglam ništa,haha mislim da je to bacanje električne energija a i moje energija,haha Jedino što ću peglati su bodiji od bebe dok pupak ne otpadne jer su u direktnom kontaktu. Inače mislim da živimo presterilno. Ali da hlače koje idu na nogu treba sterilizirani, ja ne vidim smisao. Stavljam jako malo praškastog sredstva za rublje i gledam da bude bez mirisa. Omekšivač ne stavljam dodajem ocat. Coksa svaka čast za urednost, ja nisam jedna od tih. Napravila si predobru reklamu za Ikea odjeljke, jer ću i ja po njih,haha
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Slazem se da je Coksa pogodila s ladicama 👏👏
Ako tko ima mozda link za naruciti online slobodno sibne..
Da li je dovoljno kupiti komodu ili treba i neki ormar?
Slazem se da je Coksa pogodila s ladicama 👏👏
Ako tko ima mozda link za naruciti online slobodno sibne..
Da li je dovoljno kupiti komodu ili treba i neki ormar?
Ja cu i komodu i ormar kupit zasad za bebinu sobu. Vjerujem da ce se to brzo napunit, a iz iskustva znam da ormara i spremišta nikad dosta 😂
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Sortiraj odgovore
Najstariji