Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CoKSa
    22. Siječanj 2022. 21:17

U ruksak za radaonu stavi bocicu vode, spavacicu, mali rucnik, labelo i papuce, kad se presvuces u spavacicu, svoje stvari vratis u taj ruksak. A kad dodes u sobu, onda sestra trazi ulozak, gacice, papir, pa te odvede do wc-a, ja sam rekla da mene ne treba jer necu moc pisat dok je ona kraj mene, a nije mi lose pa neka ne brine. 

CoKSa
    22. Siječanj 2022. 21:19

Sestra je preuzela kofer i mene poslala na pregled, i tu malu torbu sam imala sa sobom. Kad me dr.pregledala, onda sam se isla i wc presvuc. 
    Rodila sam za sat i pol. 

• Nooha
    22. Siječanj 2022. 22:05

CoKSa

Sestra je preuzela kofer i mene poslala na pregled, i tu malu torbu sam imala sa sobom. Kad me dr.pregledala, onda sam se isla i wc presvuc.
    Rodila sam za sat i pol.

Hvala ti! 
    Ima smisla...slozit cu tako ovaj put! 

Omerta
    22. Siječanj 2022. 23:32

anchika

Omerta
    5.0 ref <5.1
    6.6 ref <10.0
    8.3 ref <8.5
    Jesi uspjela sa svojim gin dogovorit da ipak ponovis sve?

Bome si se za dlaku izvukla sa ovim trećim. 👍
    Nisam se za sad ništa novo dogovarala, osim onog što je rekao da ćemo ponoviti guk natašte..  Eventualno da pitam dr.opće prakse.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

anchika
    23. Siječanj 2022. 08:54

Jutro😀
    Omerta gle, mozda stvarno nije potrebno ali vrijednosti su stvarno bile cudno niske. Ja imam dijabeticare u obitelji pa mozda pusem i na hladno😬

bebo
    23. Siječanj 2022. 08:58

Tani awwwwwwww, uzuvaj s dragim ❤
    Coksa prelijepo si slozila! Koliko mjesta si oslobodila za bebu, 1 ladica, 1 stalazica? 
    Korona djevojke neka sve prodje sto prije. Vezano za pikanje, neki gin.preventivno daju niskomolekularni heparin ili jednostavno andol. Neki vise ni to.
    Ja sam jucer bila out jer nisam spavala uopce ponoci. Danas je bolje 😍🍭

• MarijanaMartin
    23. Siječanj 2022. 10:10

bebo

.. neki gin.preventivno daju niskomolekularni heparin ili jednostavno Andol.

Cure pa bilo je rečeno da u trudnoći nesmiljeno ništa osim paracetamola. Kako sad Andol? To je isto kao Aspirin (acetilsalicilna kiselina)? Pa da li onda smijemo i aspirin za temp ili ne??? Iako sam te struke nekad bila, više ništa ne kužim?!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

bebo
    23. Siječanj 2022. 10:24

Ne znam nista o andolu. 
    Samo za ibuprofen vs. paracetamol 😜
    Kao da se preporuca ovo drugo.
    Isto tako, ne prep.se antibiotik, ali ako je visa sila, lijecnik ce ti ga sigurno dati.. Ja sam ga koristila da se rjesim bestija 🙊 Isto sam pitanje postavila ginekologu pa mi je rekao da ce veca stata biti ako ne tretiramo upalu. 
    Takodjer, rekao mi je da postoje 0, A i B lista lijekova. 
    Gdje je 0 lijekovi koji dokazano stete u T.
    Medjutim, takvi se u HR uopce ne koriste.

bebo
    23. Siječanj 2022. 10:25

* stata = steta. 🙊

bebo
    23. Siječanj 2022. 10:28

MarijanaMartin jesi ti spakirana? 
    Sad vidi 34tt trudnoce u tvm potpisu 😀🍭
    Ja danas sanijela dio robice s tavana. Bilo je hladno, nisam mogla duze biti gore. Imam dosta svega od prvog sina i baaaaaas je lijepo 😍 Budem jos jedan dan prokopala kad se temp.malo digne brrrr, znam da ima toga jos. Ali meni ovo ne stane u 1 ladicu. 🙈🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.