Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebo
    21. Siječanj 2022. 22:05

https://net.hr/danas/hrvatska/u-besplatnom-zdravstvenom-uziva-gotovo-pola-milijuna-hrvata-evo-kako-hzzo-planira-lov-na-gastarbajtere-ef46d8b2-7ab7-11ec-8872-2af5abcb165d?utm_source=onesignal&utm_medium=push&utm_campaign=2022-01-21-HZZO-kree-u-lov

bebo
    22. Siječanj 2022. 02:14

Ovo spavanje je precijenjeno 
    Mislila sam mozda netko jede sendvic ili tipka ovdi.. Znam da nas puno baulja nocu 🙊
    Vise ne znam na koju bih se stranu okrenula. Na kojoj god bila ukljesti me u zdjelici, na spiju s nogom. Kao da ce me isijas svakog trena sredit. Imate vi takvih problema?

bebo
    22. Siječanj 2022. 02:16

Ispravak: na spiju = na spoju

Mak18
    22. Siječanj 2022. 09:02

Omerta

Pau18

Od dodatak uzimam samo magnezij i kalcij (kalcij jer se bojim da ću ostat bez zubi 🤣🤣)

Koji kalcij uzimaš?

Uzmem u ljekarni natural wealth 

anchika
    22. Siječanj 2022. 09:07

Bebo ista stvar i kod mene sa lezanjem🥺
    Da se pohvalim, dobar mi ogtt. Mislila sam da nece bit nakon sto sam se skljokala kad sam popila onaj otrov🤣

LucK
    22. Siječanj 2022. 09:19

Jutro cure 💞
    Bambolina čestitam na super pregledu 😍
    Bebo ja nemam problema sa spavanjem, samo malo s premještanjem s boka na bok. A odspavam skoro 12 h 🙃
    Boobamara drago mi je za kćer 😀
    Anchika bravo za ogtt 😅
    Evo naše As https://ibb.co/pPsX3Mb jedva je stala u auto kolika je 🤣

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Demi30
    22. Siječanj 2022. 09:27

Dobro jutro svima!  Imam pitanje za cure koje su prebolile ili trenutno prebolijevaju koronu u trudnoći - Jeste li bile cijepljene? 💉
    Anchika super za OGTT 👏
    Bebo mene isto nocas ubio bok, cijela sam se ukočila 😖

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• MarijanaMartin
    22. Siječanj 2022. 09:29

Cure ja sam tako ružno sanjala. Užas, cijelu noć sam rađala. Valjda mi se vratio PTSP, jer sam jučer u DM kupovala sve za bolnicu i naravno spoznaja da sam na porodiljnom. Očekujem ovakve noćne more i nakon prvog posjeta u TA. Nema šanse da se izvučem,haha

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• _Katja_
    22. Siječanj 2022. 09:54

Dobro jutro svima 😊 
    Demi ja nisam cijepljena. Planiram na ljeto ako sve ostane isto 😬
    MarijanaMartin misli pozitivno o porodu, svaki je priča za sebe, možda ovaj bude bez ikakvih problema, to ti želim 🤗 

LucK
    22. Siječanj 2022. 09:59

Posvudusa držim fige da stane 😀
    Marijana Martin nek se ne ponove ružni snovi🤞Uživaj u porodiljnom 🤩

31👩‍❤️‍💋‍👨38

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.