Mene samo zanima jel oni mogu meni tipa otvoriti porodiljni od 15.1 Bubam ili od onog dana kad dođem tamo. Poludit ću!
Ja stvarno neznam. Meni je moja gin rekla da je važno otvoriti 45 dana prije, kao ne može se između 45 i 25, ono tipa 38 dan. Meni je to čudno!!! Jer sam htjela raditi još ovaj petak, pa otvoriti od ponedjeljka. Možda ima netko tko stvarno zna!
Moze. Ja sam otvorila 11.1, to je 37 dana prije termina, jer mi je dr.bio na godisnjem
Eto vidiš kako doktori fantaziraju. Ne kužim zašto mi je to rekla. Meni to odmah nije imalo smisla. Ma joj, sad me baš živcira, u to me uvjeravala i prošlu trudnoću.

👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
MarijanaMartin redovni porodiljni se otvara najranije 45 dana, a najkasnije 28 dana. Laicki, 45 mozes, a 28 moras.

https://net.hr/danas/hrvatska/u-besplatnom-zdravstvenom-uziva-gotovo-pola-milijuna-hrvata-evo-kako-hzzo-planira-lov-na-gastarbajtere-ef46d8b2-7ab7-11ec-8872-2af5abcb165d?utm_source=onesignal&utm_medium=push&utm_campaign=2022-01-21-HZZO-kree-u-lov

Ovo spavanje je precijenjeno
Mislila sam mozda netko jede sendvic ili tipka ovdi.. Znam da nas puno baulja nocu 🙊
Vise ne znam na koju bih se stranu okrenula. Na kojoj god bila ukljesti me u zdjelici, na spiju s nogom. Kao da ce me isijas svakog trena sredit. Imate vi takvih problema?

Od dodatak uzimam samo magnezij i kalcij (kalcij jer se bojim da ću ostat bez zubi 🤣🤣)
Koji kalcij uzimaš?
Uzmem u ljekarni natural wealth

Bebo ista stvar i kod mene sa lezanjem🥺
Da se pohvalim, dobar mi ogtt. Mislila sam da nece bit nakon sto sam se skljokala kad sam popila onaj otrov🤣

Jutro cure 💞
Bambolina čestitam na super pregledu 😍
Bebo ja nemam problema sa spavanjem, samo malo s premještanjem s boka na bok. A odspavam skoro 12 h 🙃
Boobamara drago mi je za kćer 😀
Anchika bravo za ogtt 😅
Evo naše As https://ibb.co/pPsX3Mb jedva je stala u auto kolika je 🤣

31👩❤️💋👨38
Dobro jutro svima! Imam pitanje za cure koje su prebolile ili trenutno prebolijevaju koronu u trudnoći - Jeste li bile cijepljene? 💉
Anchika super za OGTT 👏
Bebo mene isto nocas ubio bok, cijela sam se ukočila 😖

29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Cure ja sam tako ružno sanjala. Užas, cijelu noć sam rađala. Valjda mi se vratio PTSP, jer sam jučer u DM kupovala sve za bolnicu i naravno spoznaja da sam na porodiljnom. Očekujem ovakve noćne more i nakon prvog posjeta u TA. Nema šanse da se izvučem,haha

👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji