https://net.hr/danas/hrvatska/u-besplatnom-zdravstvenom-uziva-gotovo-pola-milijuna-hrvata-evo-kako-hzzo-planira-lov-na-gastarbajtere-ef46d8b2-7ab7-11ec-8872-2af5abcb165d?utm_source=onesignal&utm_medium=push&utm_campaign=2022-01-21-HZZO-kree-u-lov
Ovo spavanje je precijenjeno
Mislila sam mozda netko jede sendvic ili tipka ovdi.. Znam da nas puno baulja nocu 🙊
Vise ne znam na koju bih se stranu okrenula. Na kojoj god bila ukljesti me u zdjelici, na spiju s nogom. Kao da ce me isijas svakog trena sredit. Imate vi takvih problema?
Od dodatak uzimam samo magnezij i kalcij (kalcij jer se bojim da ću ostat bez zubi 🤣🤣)
Koji kalcij uzimaš?
Uzmem u ljekarni natural wealth
Bebo ista stvar i kod mene sa lezanjem🥺
Da se pohvalim, dobar mi ogtt. Mislila sam da nece bit nakon sto sam se skljokala kad sam popila onaj otrov🤣
Jutro cure 💞
Bambolina čestitam na super pregledu 😍
Bebo ja nemam problema sa spavanjem, samo malo s premještanjem s boka na bok. A odspavam skoro 12 h 🙃
Boobamara drago mi je za kćer 😀
Anchika bravo za ogtt 😅
Evo naše As https://ibb.co/pPsX3Mb jedva je stala u auto kolika je 🤣
31👩❤️💋👨38
Dobro jutro svima! Imam pitanje za cure koje su prebolile ili trenutno prebolijevaju koronu u trudnoći - Jeste li bile cijepljene? 💉
Anchika super za OGTT 👏
Bebo mene isto nocas ubio bok, cijela sam se ukočila 😖
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Cure ja sam tako ružno sanjala. Užas, cijelu noć sam rađala. Valjda mi se vratio PTSP, jer sam jučer u DM kupovala sve za bolnicu i naravno spoznaja da sam na porodiljnom. Očekujem ovakve noćne more i nakon prvog posjeta u TA. Nema šanse da se izvučem,haha
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Dobro jutro svima 😊
Demi ja nisam cijepljena. Planiram na ljeto ako sve ostane isto 😬
MarijanaMartin misli pozitivno o porodu, svaki je priča za sebe, možda ovaj bude bez ikakvih problema, to ti želim 🤗
Posvudusa držim fige da stane 😀
Marijana Martin nek se ne ponove ružni snovi🤞Uživaj u porodiljnom 🤩
31👩❤️💋👨38
Sortiraj odgovore
Najstariji