https://ibb.co/XYY9n2R
Ta-daaa💞
Jos samo moram ruksak za radaonu slozit i kupit si papuce.
Ta-daaa💞
Kako lijepo i uredno. Svaka čast!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Demi za sto su te tablete? Znam da su cure prije spominjale, ali ne sjećam se.
Ja idem u pon na pregled pa ću pitati doktoricu, ali čisto sumnjam da će mi to dati. Tek ću 2.1. ići vaditi krv pa ću vidjeti kakvo je stanje uopće.
Jučer sam nakon dva tjedna radila PCR i opet mi se rezultat ne može očitati, a kućni je negativan.
Katsy drago mi je da si bolje, čuvaj se i dalje 🤗
To ti nisu tablete, nego otopina koja se ubrizgava injekcijama u tijelo. Uzimaju ga žene koje imaju trombofiliju kako bi spriječile stvaranje potencijalnih ugrušaka i trobmova. Izgleda da neki ginekolozi to propisuju i nakon preboljene korone u trudnoći, jer navodno korona za posljedicu može ostaviti trobmove i sl. što može biti opasno. Ali koliko čujem, ne propisuje to svaki ginekolog 🤷♀️
ja sam isto tak čula, moj ništa nije spominjao a baš sam mislila pitati ali eto naravno da se nisam sjetila. Uvijek dođem sa par pitanja u glavi, jedno mi uvijek ostane u čekaonici 🙄
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Evo iskreno se nadam da ovdje nije takva praksa, a po dosadašnjem iskustvu rekla bih da ništa od tog, daju samo sta je bas nužno. Pogotovo ako nema nikakvih indikacija.
MarijanaMartin meni je to četvrti PCR, prva dva su bila takva, da se uzorak ne može ocijeniti, tek treći pozitivan. I evo sad opet, ja ne znam sto je to, ali čudno je. Tražit cu covid pass pa mi možda daju i bez neg testa ili s brzim, zbog toga sam bila išla ponovo.
Coksa bravo, ti si spremna 🤗 Ja sam miljama daleko od tog, kao cekam da mi sestra dodje u posjet pa da ona sve to opere i pripremi 😊
Ta-daaa💞
Bravo 😍 baš si divno sve pripremila 😀
31👩❤️💋👨38
Jučer sam nakon dva tjedna radila PCR i opet mi se rezultat ne može očitati, a kućni je negativan.
Katsy drago mi je da si bolje, čuvaj se i dalje 🤗
Ja isto idem na PCR tek sljedeci petak (skoro 2 tjedna nakon simptoma i nakon brzog antigenskog) Guzve su za poludit, al ono..ak sam vec dobila koronu onda nek dobijem i tu covid potvrdu mada se nagada da ce ss ukinuti 😆
Al eto..nek se nade. Pitala sam dokt.zar nema nekih prednosti trudnica i sl.al ne, nema ti druge nego min 10 dana cekat ili otic privatno na test.
Ja sam u srijedu radila guk profil, nataste je opet bio visok
5.3
5.4
4.8
4.6
Opet profil radit za 10 dana, dali su mi dijetu i to je to. Sve drugo je uredno, uzv,ctg, urin, krvna slika. Bebica je 1400g, znaci veselo. 💞 naprednija po kilazi za 2 tjedna. Od pocetka sam se udebljala 5 kg, zadnji mj dana ni grama. 🤷🏼♀️
Hej curke🌸
Meni je danas 3 dan korone. Samo jedan sam imala 37.5 a sad imam od simptoma zastopan nos i grlobolju dr nista. Hvala Bogu. Nisam cijepljena.
Demi imam i ja poznanicu kojoj su savjetovali i dobila je nakon korone znaci nakon izolacije od 10 dana da se pika 2 tjedna fragminima. I to sam skuzila da je praksa u splitsko dalm zup.
Pitala sam svoju gin za to i ona je rekla da je to glupost jer ako je netko sklon ugruscima oni se mogu odmah poceti stvarati od korone. Kaze onda od prvog simptoma korone mozes pikat fragmin ako cemo tako..tu u Zgu nemaju praksu to dati osim ako netko nema stvarno neki problem sa zgrusavanjem krvi.
Coksa preslatkoo ja jedva cekam izaci iz izolacije pa kupiti sve za bolnicu i pripremiti torbu da sam mirna!
Dobro jutro svima! Imam pitanje za cure koje su prebolile ili trenutno prebolijevaju koronu u trudnoći - Jeste li bile cijepljene? 💉
Anchika super za OGTT 👏
Bebo mene isto nocas ubio bok, cijela sam se ukočila 😖
Nisam se cijepila, al sam bila na vagi bi ili nebi.. Al eto nakraju dobila koronu, doktorica mi je rekla da uzimam andol 100 do 35 tjt..
Zadnja menstruaciju 12.6
Termin poroda 20.3
Curica💗
Ta-daaa💞
Ovo je baš krasno vidjeti. ❤️
Mi redom kupujemo sve što treba, ali sve trpamo u komodu koju smo složili...malo je još rano za slaganje, no ako zatreba sve će biti spremno i pri ruci pa će suprug riješiti...
Imam samo pitanje za ovaj ruksak za rađaonu?!?
Ja mislim da nisam imala ništa zasebno prvi puta - samo pazila da ono što mi prvo treba bude pri vrhu. Papire u ruci i odmah ih predala.
No kod mene je sve išlo jako brzo...rodila za 2 i pol sata i sjećam se da su samo cijeli kofer gurnule ispod stola u rađaoni i poslije je išao s nama u sobu. Tako da nije bilo ništa pogrešno. To je bilo Vž...
Dal netko zna dal za Petrovu treba odvajati, tj. Imati zasebno za rađaonu nešto?!?
Sortiraj odgovore
Najstariji