Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MarijanaMartin
    21. Siječanj 2022. 13:05

Cure ja sam na porodiljnom!!! 🎉🎉🎉🥂🎉🎉🎉 Napokon malo odmaranja!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

EvaKB
    21. Siječanj 2022. 13:16

MarijanaMartin

Ajme, ja imam osjecaj da jos sto godina do tog trenutka, a vec mi je sad tesko na poslu neke dane.
    Mozes li molim te za nas koje to prvi put moraju obaviti sto si tocno od papira trebala i da li si morala nositi ili slati mailom? I naravno koliko prije si sve to poslala?

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

Demi30
    21. Siječanj 2022. 13:22

Tejuska♡

Bambolina suppper za pregled 🥰🥰🥰 a za kile,ma budu one kasnije vec otisle 🥰
    Koronasi drzite mi se ♡ Neka ako je vec morao da je barem omikron,on je daleko laksi 🤞
    Ja sam u plusu 4kg od pocetka,budemo vidjeli kako bude do kraja,sad dolazi period debljanja haha😅
    Od tableta pijem jedino Sideral Folic zbog zeljeza koje mi je u padu.

Tejuska, ti si baš super s tim kilima 👏 Iako, skužila sam da je to sve stvarno najviše od osobe do osobe.  Netko se toliko napuni vodom i natuče 30 kg, ali ih i skine u roku od par mjeseci, a netko dobije svega 10tak kg i višak ostane dugo 🤷‍♀️ Dok je trudnoća uredna, nalazi dobri i beba zdrava briga nas za kile 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• MarijanaMartin
    21. Siječanj 2022. 13:46

EvaKB

MarijanaMartin

Ajme, ja imam osjecaj da jos sto godina do tog trenutka, a vec mi je sad tesko na poslu neke dane.
    Mozes li molim te za nas koje to prvi put moraju obaviti sto si tocno od papira trebala i da li si morala nositi ili slati mailom? I naravno koliko prije si sve to poslala?

Danas mi je prvi dan porodiljnog i danas sam dobila doznake. Dobiju se dva primjerka: jedan za HZZO i jedan za poslodavca. Ja moram te doznake dati svome poslodavcu, "radim za državu" i oni će mi sve napraviti. Na netu piše da može sve mailom i da ti trebaju doznake, potvrda o plaći i preslika računa na koji želiš uplatu. Čini se jednostavno!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

bebo
    21. Siječanj 2022. 14:05

Bambolina

Evo mene s pregleda.. Imamo 1800 🥰 trenutno je glavom prema dolje, a ja sam dobila 5kg od zadnjeg pregleda i samo me pilio s tim 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ dobila, dobila sta cu sad 🙈😂

Odlične vijesti, Bambolina!!
    A za kile, ja ne znam odakle dolaze... Nekome dolaze, nekome ne... Tko to može shvatiti... 

bebo
    21. Siječanj 2022. 14:08

Boobamara biti če sve okej sa kćeri :)
    MarijanaMartin, zavidiiiiim 

Mak18
    21. Siječanj 2022. 14:15

Magy razmišljam o Vukovaru zbog onog što je Lu napisala, a ia za vukovarske djelatnike sam čula sve najljepše. Doduše nemam iskustva s osječkom bolnicom, ali se u njoj ne osjećam nimalo ugodno, ne znam mislim da mi je to do glave više 🤣
    Bambolina čestitam na super pregledu, a za kile ja ih više ne brojim, kad mi kaže koliko sam dobila samo kažem dobro

Od dodatak uzimam samo magnezij i kalcij (kalcij jer se bojim da ću ostat bez zubi 🤣🤣)

Tejuska♡
    21. Siječanj 2022. 14:30

Demi30

Tejuska♡

Bambolina suppper za pregled 🥰🥰🥰 a za kile,ma budu one kasnije vec otisle 🥰
    Koronasi drzite mi se ♡ Neka ako je vec morao da je barem omikron,on je daleko laksi 🤞
    Ja sam u plusu 4kg od pocetka,budemo vidjeli kako bude do kraja,sad dolazi period debljanja haha😅
    Od tableta pijem jedino Sideral Folic zbog zeljeza koje mi je u padu.
    Tejuska, ti si baš super s tim kilima 👏 Iako, skužila sam da je to sve stvarno najviše od osobe do osobe. Netko se toliko napuni vodom i natuče 30 kg, ali ih i skine u roku od par mjeseci, a netko dobije svega 10tak kg i višak ostane dugo 🤷‍♀️ Dok je trudnoća uredna, nalazi dobri i beba zdrava briga nas za kile

To je zato jer sam ja komad i pol zene 😆 nije da imam 50kg.
    U obje tr.sam dobila malo kila i vise skinula poslije poroda. 
    Bitno da su nam bebe dobro,a ovo vise manje... kako i sama kazes 🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    21. Siječanj 2022. 14:31

MarijanaMartin suuuuper za porodiljniiii 🎉🎉🎉

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Maya34
    21. Siječanj 2022. 14:35

Bambolina bitno da je s bebom sve ok, a mi žene ionako imamo vječnu borbu s kilama 😬 a sada su ovo slatke kile 😁
    MarijanaMartin ooodlično 😊
    Pau18 zakon razlog 🤣🙈 sada će sve s foruma pohitat po kalcij 🤣🤣🤣
    Cure s koronom nadam se da ste dobro 🤞

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.