Slazem se da je Coksa pogodila s ladicama 👏👏
Ako tko ima mozda link za naruciti online slobodno sibne..
Da li je dovoljno kupiti komodu ili treba i neki ormar?
https://www.ikea.com/hr/hr/p/skubb-kutija-s-odjeljcima-bijela-10185593/
https://www.ikea.com/hr/hr/p/skubb-kutija-6-kom-bijela-00428549/
😊
31👩❤️💋👨38
MarijanaMartin meni su super iz hm-a potkošulji za dojenje, uvijek sam to imala ispod majice. Pojacani su gore na grudima, a ja imam dosta male cice pa je meni to bilo skroz dosta. Puno su mi bolji od grudnjaka za dojenje jer griju i kad digneš majicu, ništa ti nije golo, a ja volim da mi je toplo 😊 Nosim ih i sad kad ne dojim 😊
Ja ću stvari za bebu složiti u komodu, a dio svog ormara oslobodit za stvari od male, nemam bas drugog izbora.
Tani1984 to je komoda od prve curke jos, dali smo raditi bas po mjeri.
Jako su ladice duboke i stane cuda stvari u nju. Tako da sam sad samo odvojila svakom po jednu ladicu i jednu policu. Dekice i rucnici mi stoje u ormaru posebno.
https://ibb.co/98R35w1
https://ibb.co/XF86jV2
MarijanaMartin meni su super iz hm-a potkošulji za dojenje, uvijek sam to imala ispod majice.
Imam i ja par potkošulja za dojenje (to mislim preko ljeta kao majice nositi) ali me živcira zadizanje majice i goli bubrezi. Nemam naviku nošenja potkošulja. Zato bi 2-3 majice kratkih rukava da ih stalno nosim. Ipak se pripremam za razdoblje koje će trajati minimalno 2 godina.
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Slazem se da je Coksa pogodila s ladicama 👏👏
Ako tko ima mozda link za naruciti online slobodno sibne..
Da li je dovoljno kupiti komodu ili treba i neki ormar?
https://www.ikea.com/hr/hr/p/skubb-kutija-s-odjeljcima-bijela-10185593/
https://www.ikea.com/hr/hr/p/skubb-kutija-6-kom-bijela-00428549/
😊
Hvala ti puno! Naruciti cu ovo svakako.
Ja sam uzela Malm i doći će mi ove Dane dio koji smo napravili u stolara za prematanje 😄
Hocete je pricvrstiti na zid ili? Koje mjere ste radili nastavak? Najbezbolnije mi se čini taj nastavak izraditi i staviti..
Vidili smo i u Lesninu neku, sutra možda odemo do Dugopolja uživo pogledati…
Cure jel vas muče ružni snovi? Mene zadnje dane baš proganjaju.. I onda još sinoć sanjam da se bojim malog primiti u ruke da mu nešto ne bude kad je toliko sićušan 🤦♀️ sve više me neki strah i razmišljanja muče, hoćemo li uspiti do kraja i sl… :(
Ja sam isto Malm taman gledala (nije trenutno na zalihi😏). A ne bi se moglo samo gori stavit podlogu ili bi to bilo preusko? 😂 Kod mene u stanu nedostatak mjesta pa je ja ni ne bi na zid fiksirala (valjda je to ok?)😬
Dubrovčanka kolike će bit dimenzije tog dijela šta stolar radi i kako će se pričvrstiti na komodu? 😅
31👩❤️💋👨38
Tani1984 blago vam se, uživajte 😍 Ja odbrojavam jos 4 tjedna i onda je doma 6 mjeseci. Mi isto razmišljamo o nekoj mini izolaciji zbog toliko aerodroma i aviona kroz koje moje proć, samo ne znam kako cu izdrzat jos tih nekoliko dana 😔
Cure, netko od vas je tu spomenuo kao da je još rano za prati i peglat robicu jer će ostati oko 9 tjedana do termina. Možda ja stvarno ne kužim, ali što ima veze ako se robica opere, opegla i složi čista u čistu komodu i da tu čeka nekoliko tjedana? Pa nije da će se isprljati u ladici 🤷♀️ I naša odjeća stoji tjednima složena nekad dok ne obučemo. Ima li neki razlog zašto mora sve biti baš freško freško oprano? Jer ja planiram to sve riješiti tjednima prije termina da sam mirna.
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Ja sam uzela Malm i doći će mi ove Dane dio koji smo napravili u stolara za prematanje 😄
Hocete je pricvrstiti na zid ili? Koje mjere ste radili nastavak? Najbezbolnije mi se čini taj nastavak izraditi i staviti..
Vidili smo i u Lesninu neku, sutra možda odemo do Dugopolja uživo pogledati…
Cure jel vas muče ružni snovi? Mene zadnje dane baš proganjaju.. I onda još sinoć sanjam da se bojim malog primiti u ruke da mu nešto ne bude kad je toliko sićušan 🤦♀️ sve više me neki strah i razmišljanja muče, hoćemo li uspiti do kraja i sl… :(
Ja sam isto Malm taman gledala (nije trenutno na zalihi😏). A ne bi se moglo samo gori stavit podlogu ili bi to bilo preusko? 😂 Kod mene u stanu nedostatak mjesta pa je ja ni ne bi na zid fiksirala (valjda je to ok?)😬
Dubrovčanka kolike će bit dimenzije tog dijela šta stolar radi i kako će se pričvrstiti na komodu? 😅
Mi smo kupili malm, sastavili smo neki dan i ja sam gore samo podlogu stavila, stane taman, ne klizi nigdje. Komoda je čvrsta, stablilna i ja sam baš zadovoljna (ni mi je nismo fiksirali za zid jer nismo u našem stanu), pripazit ću dok presvlačim bebu da ne drzim baš otvorenu ladicu da ne bi prevagnila.
Tani1984 blago vam se, uživajte 😍 Ja odbrojavam jos 4 tjedna i onda je doma 6 mjeseci. Mi isto razmišljamo o nekoj mini izolaciji zbog toliko aerodroma i aviona kroz koje moje proć, samo ne znam kako cu izdrzat jos tih nekoliko dana 😔
Cure, netko od vas je tu spomenuo kao da je još rano za prati i peglat robicu jer će ostati oko 9 tjedana do termina. Možda ja stvarno ne kužim, ali što ima veze ako se robica opere, opegla i složi čista u čistu komodu i da tu čeka nekoliko tjedana? Pa nije da će se isprljati u ladici 🤷♀️ I naša odjeća stoji tjednima složena nekad dok ne obučemo. Ima li neki razlog zašto mora sve biti baš freško freško oprano? Jer ja planiram to sve riješiti tjednima prije termina da sam mirna.
Heheh ..ti i ja u skoro svemu imamo sasvim različita mišljenja... 🙈
Sigurna sam da ni u kojem smislu nema prepreke da već danas opereš svu robu i za nekoliko mjeseci je koristiš.
To je stvar osobne percepcije i odluke.
Tebi je logično jedno, meni je logično da bebi pripremim i oblačim što je moguće svježije oprano i spremno. Jednostavno ću se bolje osjećati...
Točno takvu komodu iz Yiska imamo i mi + gore prematalicu koja ima dvije "nogice" iza pa se lijepo primi za komodu bez straha da se digne...
Mi smo skoro do godine dana curku gore bez problema prematali. I evo vec 3 i pol godine curka ima sve svoje unutra.
A komoda je izvrsna...visina odlična, nema stradavanja kičme, vrlo duboka pa stvarno sve stane. Kasnije odgovara u svaku dječji sobu...
I baš radi pozitivnog prvog iskustva sad smo i za dečka uzeli sad istu takvu.
Prije je koštala 550 kn, sad 650 kn...no Yisk ima svako malo dodatnih 10 % na sve pa smo to pričekali i uzeli...
Uglavnom sve preporuke iz iskustva...
Sortiraj odgovore
Najstariji