Ja sam do sada u plusu 3,5 kg i doktorica je u srijedu bila zadovoljna. ☺️
Vozite li vi odkada ste trudne i mislite li u nekom trenutku prestat ako vozite? Danas je u gradu gužva ogromna i morala sam naglo kočiti da izbjegnem sudar pa sam se malo prepala zbog pojasa jer se ja obazveno uvijek vežem.
Ja idem svaki dan 20km po autoputu na posao. Uzela sam si na njuskalu ovaj pojas za trudnice da mi ne ide pojas preko trbuha.
https://www.besafe.hr/proizvod/pojas-za-trudnice/
Na njuskalu sam ga nasla za 200kn
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Ja sam do sada u plusu 3,5 kg i doktorica je u srijedu bila zadovoljna. ☺️
Vozite li vi odkada ste trudne i mislite li u nekom trenutku prestat ako vozite? Danas je u gradu gužva ogromna i morala sam naglo kočiti da izbjegnem sudar pa sam se malo prepala zbog pojasa jer se ja obazveno uvijek vežem.
Ja vozim.
Evo u nedjelju me zaustavila policija, nisam bila vezana i ok im je to.
Na granici mi je policajka rekla kako trudnice nebi trebale biti vezane, jer pojas moze samo napravit sranje 🤷♀️🤷♀️
Meni je navika uvijek vezati se, a nisam znala za ovaj pojas za trudnice.
Coksa nisam ni znala da se trudnice ne trebaju vezati iako me sada malo brine taj pojas jer sam ja naglo kočila danas. Jel moguće da je jako stisnuo bebu? Iako ju ja normlano osjećam danas cijeli dan.
Bambolina čestitke na dobrom pregledu 🥳
Joj oni i te kile, drago mi je da se ne zamaraš s tim.
Boobamara držim fige da kćerka prođe sa blažim simptomima 🤞😊
MarijanaMartin wohooo, uživaj na porodiljnom 💞
ja sam na +8kg, da nisam završila na dijeti mislim da bi bilo to i duplo 🤣
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Od dodatak uzimam samo magnezij i kalcij (kalcij jer se bojim da ću ostat bez zubi 🤣🤣)
Koji kalcij uzimaš?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Mene samo zanima jel oni mogu meni tipa otvoriti porodiljni od 15.1 Bubam ili od onog dana kad dođem tamo. Poludit ću!
Ja stvarno neznam. Meni je moja gin rekla da je važno otvoriti 45 dana prije, kao ne može se između 45 i 25, ono tipa 38 dan. Meni je to čudno!!! Jer sam htjela raditi još ovaj petak, pa otvoriti od ponedjeljka. Možda ima netko tko stvarno zna!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Mene samo zanima jel oni mogu meni tipa otvoriti porodiljni od 15.1 Bubam ili od onog dana kad dođem tamo. Poludit ću!
Ja stvarno neznam. Meni je moja gin rekla da je važno otvoriti 45 dana prije, kao ne može se između 45 i 25, ono tipa 38 dan. Meni je to čudno!!! Jer sam htjela raditi još ovaj petak, pa otvoriti od ponedjeljka. Možda ima netko tko stvarno zna!
Moze. Ja sam otvorila 11.1, to je 37 dana prije termina, jer mi je dr.bio na godisnjem
Moze. Ja sam otvorila 11.1, to je 37 dana prije termina, jer mi je dr.bio na godisnjem
Eto vidiš kako doktori fantaziraju. Ne kužim zašto mi je to rekla. Meni to odmah nije imalo smisla. Ma joj, sad me baš živcira, u to me uvjeravala i prošlu trudnoću.
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
MarijanaMartin redovni porodiljni se otvara najranije 45 dana, a najkasnije 28 dana. Laicki, 45 mozes, a 28 moras.
Sortiraj odgovore
Najstariji