Ja upravo čekam dostavu kebaba 😂😂😂 a ručala sam 🙈🙈🙈
Hahaha ajme razbit ću te.. Taman da ću nam smlatit nešto za večeru, uđem na forum i prvo što vidim je ovaj tvoj post..
Znači, živim u malom gradu i nemamo dostavu ni ljeti, a sad zimi nema restorana da radi.. Ali JA BI KEBAB 😂😂 sad ću prevrnuti sve da dođem do kebaba.. 3,2,1 zovem muža 😂
Jesi ga smazala? Ja probala neki novi, uf što je dobar bio 🙈🙈 nisam sto godina kebab jela, kao sve neću to u trudnoći, izbjegavam junk, ali brate već je vrijeme 😂😂😂
Amelie ma probaj sve što misliš da ti može pomoći, ja sam eto tu masažu radila tj. muž, kupila Dianatal gel (3 ampule potrošila), nisam popucala i nisu me rezali, ali jednostavno ne mislim da je to zbog jednog il drugog nego eto da je tak ispalo. Jedino što bi sa sigurnošću rekla je da treba biti što više fizički aktivna doslovno do poroda, naravno ako je sve okej i ako se osjeća žena da joj ne predstavlja problem to. Znam da je mene na samom činu izgona babica doslovno, ali doslovno zalijevala parafinskim uljem, obzirom da nisam nikakav oblik ublažavanja boli imala, sve sam osjetila haha, žena me evo doslovno zalijevala s plastičnom bocom ko kad gledate one male kineze u kulinarskim emisijama kad u woku špricaju vodu, tak je ona moju pipicu 😂😂😂
Hahaha.. pa super.. i ja bi da mene tako. Planiram biti aktivna ako neće biti nikakvih problema do kraja. A evo i tu masažu doma ćemo isprobati u kasnijim tjednima;)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Ja intenzivno razmišljam o Vukovaru, iako živim u Osijeku 10 minuta od bolnice.
Cure ja sam imala kiretažu u Vukovaru i stvarno nemam prigovora. Čisto, uredno i bila sam sama. Stručno odrađeno i nisam imala nikakve posljedice. Jedino bilo je na živo. Puno čitam da je u ZG normalno da te uspavaju, meni su tad rekli da nema uspavljivanja da je to rutinski zahvat koji se obavlja na živo, a nije bila '91 i nestašica lijekova i krvne plazme.
Na živo??? Pa tko to više tako radi.. jesi umirala?://
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Dubrovčanka ja planiram ovo ulje naručiti jer sam dobila preporuku da je dobro..https://www.ecco-verde.hr/weleda/ulje-za-masazu-medice
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Ja sam na probioticima cijelo vrijeme.. mislim da mi je zato i probava bolja, a štite i od infekcija jer sam već dvaput imala želučanu virozu, ali proljev nisam dobila. Mislim da su mi pomogli. A što se tiče ovih probiotika panda, nije mi jasno kako utječu na kolonizaciju bebinih crijeva tim sojevima bakterija kad i sami kažu da se sve bebe rađaju sa sterilnim crijevima.
Pijem još folnu, prenatal 2 tabl dnevno, željezo svaki drugi dan i C vit.
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
evo i mene nakon malo dužeg perioda odsutnosti. ne uspijem vas sve povatati , ali vidim da ima i novih cura. pa sretno novim i starim mamama ,nadam se da ste sve dobro ,i da bebe napreduju po planu. mene od preboljenja korone u 11mj drži prehlada i kašalj. sad je taj kašalj prešao i u bol u plućima prilikom iskašljavanja.
od vitamina pijem prenatala pijem premama duo, magnezij, i floradix tonik sa željezom i eutirox za štitnu.
Na živo??? Pa tko to više tako radi.. jesi umirala?://
Ja sam toliko plakala i bila psihički rastrojena da sam mislila da mi odrežu nogu na živo da me ne bi boljelo. Ne bih navela to kao nešto loše za bolnicu, više kao recimo što u Dubrovniku nemogu dobiti epiduralnu na porodu, a u ZG se dijeli kao bomboni. Sad, što je dobro, nitko ne zna. Jer anestezija uvijek nosi rizike i oštećuje organizam. Eto ja sam proživjela tu kiretažu i bilo je nekako kao da ta fizička bol kroz koju prolazim mi olakšava psihičku koja mi je bila neizdrživa. Neznam kako je sa anestezijom. Hvala Bogu nemam drugog iskustva da usporedim!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
A dajjjj otišao mi cijeli post!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Amelie baš to ulje sam i ja imala, unutra su bile upute kak i šta, sigurno se nije ništa puno mijenjalo 🥰
MarijanaMartin kad tak čujem da je netko nekome nešto na živo radio, užas užasa 😐😐 pa taman i da je 91' jbt.
Meni su nakon poroda vijećali hoće mi preventivno staviti 2 šava jer kao iako nisam pukla, jako sam se rastegnula i zvali su nekog dr. da vidi i on je rekao kak je to laceracija 1.stupnja i da je to pred pucanje i on smatra da mi se treba staviti 2 šava jer eto uslijed napora idućih par dana može to ipak popucati, pa je neka dr rekla da ne, onda su se oni tamo sigurno 15 min raspravljali i kao ak će šivat onda neka taj dr koji jr rekao da treba, nek on šiva 🤦♀️ dok je lik došao meni se već sve i ohladilo, sigurno je 20,25min prošlo od poroda, raspadala sam se od bolova, bez laganja 🙈i pitala sam da mi neš daju lokalno, a lik mi rekao ma kao kasno je već, a to su 2 šava, max 3, nema smisla da vam se sad daje nešto i bacio ignor, ja sam bila sva u sto emocija zbog poroda, mala je bila na meni i ja sam rekla samo ok, ne znam ni ja zašto sam to tak zen prihvatila, ali osjetila sam svaki mm igle iako su stvarno bila 3 šava. Ne mogu zamisliti da itko kiretažu radi na živo 😓
Na koncu su svi ostali bili u pravu, meni je on tako stegnuo tu kožu, mene je poslije bolilo to zatezanje, a ne tih par šavova al ozb. Doslovno mi je pun klinac kože onak skupio, sjećam se da mi je gin na pregledu sa 6 tjedana ničim izazvan nakon što je to pregledao samo rekao, što se tiče spolnih odnosa u smislu zarastanja sve je ok, ali će vam biti jako bolno zbog načina na koji su vam stavljeni šavovi pa samo da znate.
Meni nije još tjednima bilo do odnosa uopće, a kad smo i došli u tu fazu bilo je točno tako kak mi je gin i rekao 😐😐
Sad se nadam da će sve proći puno bolje, tada nisam imala pojma, bila sam sretna što nisam pukla i što me nisu rezali pa sam kao kul prihvatila eto ako moraju biti 2,3 pava prevencije radi 🤦♀️
Sunašce RI ❤
Omerta bas cu pogledati koje su moje gatje, bile su dobre! Isto kupila u ljekarni i peru se na 60, biti ce da su to te...
BlueBaby prah od kojeg otpada samo? Odmah guglam!
Elle bravooooo za pregled! Hihi, bravo i za ručak, zasluženo 💪🍫
Hulkica lijepo da je temp pala! Drzi se 💪
Bambolina 😂😂😂😂😂 Ni js nista još. Čekam sigurne tjedne pa da se pokrenem 🙊 Takonda brijrm da cu i ja s vrećicom u bolnicu 🍸
Posvudusa dobro imas zapisano 😉
Amelie a koji probiotil piješ?
Arsancres pa kako si kasnije s odnosima, je li se to sta rasteglo ili te non stop bolilo? 🙊
Sortiraj odgovore
Najstariji