Elle bravo za super pregled 😊
Pozitivnim na glupu koronu želim što brži i lakši oporavak 🤞❤️
-
Da li pijete još nešto osim prenatal tableta i ako pijete zanima me što, pogotovo vi koje ste oko 30. tjedna?
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
https://ibb.co/0h72K2b
Di ste debele, pupe na sunce😜😜
Evo i nas
https://ibb.co/x8NGF27
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
-
Da li pijete još nešto osim prenatal tableta i ako pijete zanima me što, pogotovo vi koje ste oko 30. tjedna?
Prenatal, Kendural C, B12 u spreju (pošto sam veganka). Na početku (po ljeti) sam uzimala i posebno kalij jer mi je uvijek na nekoj donjoj granici, a možda ću opet početi. Trebala bi i pojačati magnezij, kalcij, jer mi je i to na nekoj donjoj granici. U prenatalu kojeg pijem je tog baš malo.. Pa eto molim i ja preporuke. Koji kalcij i koji magnezij (oblik, marka)?
Planiram si naručiti sad i omegu epa dha iz algi, a zadnji mjesec uvesti probiotike..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Bluebaby tnx za info baš ću probat. Iako se ja skrešem dolje samo s mašinicom 😀
Elle bravo za super pregled 😍
Hukica samo polako dok se ne oporaviš skroz, a nek to bude uskoro ❤️
CoKSa EvaKB slike su🔝😍
Mrežaste gaćice jel to isto ko jednokratne? Koliko toga treba uzet? ☺️
Pozz od nas 2 https://ibb.co/WymYcCM 🙃
Susjeda mi donila neke kolače i ubila sam se u njima 🐽🤣 moran tražiti recept, a zovu se crnac u košulji (čokolada i višnje 🤤)
31👩❤️💋👨38
Coksa baš si mi zgodna 🙂 kad budem imala fotku a da nisam u piđami možda se i pokažem 🤪
Posvudusa i mene taj strah od prijevremnog odlaska u bolnicu tjera na pripremanje tjednima unaprijed 😄
Maya uz Novalac pijem još i magnezij,šumeće.
EvaKb i Luck isto predivne trudnice 🥰
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Ja intenzivno razmišljam o Vukovaru, iako živim u Osijeku 10 minuta od bolnice.
Cure ja sam imala kiretažu u Vukovaru i stvarno nemam prigovora. Čisto, uredno i bila sam sama. Stručno odrađeno i nisam imala nikakve posljedice. Jedino bilo je na živo. Puno čitam da je u ZG normalno da te uspavaju, meni su tad rekli da nema uspavljivanja da je to rutinski zahvat koji se obavlja na živo, a nije bila '91 i nestašica lijekova i krvne plazme.
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Ja zasad pijem Solgarov prenatal i uz to D vitamin 5000 jedinica. Mislila sam jos j trecem tromjesecju onaj probiotik Panda. Muzev bratic je lijecnik i on tvrdi da su najkvalitetniji vitamini kod nas na trzistu Solgar i Twinlab, pa sam onda tako uzela. Jel to tako ili nije, ne znam, on zna sigurno bolje od mene.
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Ja pijem neke iz DMa, mama A-Z, nesto slicno PreMama duo. Jedna tableta i kapsula. Ostalo nista.
To sam i u drugoj trudnoci pila.
Da sam redovita, nisam. Ima sad sigurno vec tjedan dana da nisam ni jednu popila. Zaboravna sam
Cure jako su vam lijepa imena za bebace.😊
👩🏽23, 🧔🏽26
👧🏽 Aurora 2,5
Elle ja isto ne izlazim iz pidžame 🙈😅
Cure bas ste lijepe trudnice 😍😍😍
Ja uzimam Elevit, vitamin D3 i Magnezij direkt. I još za željezo i štitnjaču 😬 Previše za moj ukus, preskočim često i vitamin D i magnezij.
Sortiraj odgovore
Najstariji