I ni ja nisam još torbu spremila 🙈🙈🙈 a di ću ju spremat u ovom kuršlusu, eno muž mi obija pločice u hodniku, prašine na sve strane, onda me neko pita kak ti mala 3 godine nije bolesna nikad, di će dijete bolesno bit kad renoviramo stan već godinama hahahah
Ta se napipka svega 😂😂

Bas sam vam htjela reci da su meni te mrežaste gacice iz dm-a očaj. Ovdje u bolnici imaju ove neke kao sto je Omerta poslala, odlične su, drže sve na mjestu, a mekane, preudobne. U bolnici sam ih bacala, a doma prala kad sam vidjela da mogu na 60, to je bila sreća 😊 Tako da topla preporuka 😊
I za već spominjane chicco uloške 👌🏻
Elle bravo za super pregled 😊
Pozitivnim na glupu koronu želim što brži i lakši oporavak 🤞❤️
-
Da li pijete još nešto osim prenatal tableta i ako pijete zanima me što, pogotovo vi koje ste oko 30. tjedna?

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
https://ibb.co/0h72K2b
Di ste debele, pupe na sunce😜😜
Evo i nas
https://ibb.co/x8NGF27

👩🦰38
👨🦱41
👶3
06.08.2025. ➕
Očekivani termin poroda 17.04.2026.
-
Da li pijete još nešto osim prenatal tableta i ako pijete zanima me što, pogotovo vi koje ste oko 30. tjedna?
Prenatal, Kendural C, B12 u spreju (pošto sam veganka). Na početku (po ljeti) sam uzimala i posebno kalij jer mi je uvijek na nekoj donjoj granici, a možda ću opet početi. Trebala bi i pojačati magnezij, kalcij, jer mi je i to na nekoj donjoj granici. U prenatalu kojeg pijem je tog baš malo.. Pa eto molim i ja preporuke. Koji kalcij i koji magnezij (oblik, marka)?
Planiram si naručiti sad i omegu epa dha iz algi, a zadnji mjesec uvesti probiotike..

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Bluebaby tnx za info baš ću probat. Iako se ja skrešem dolje samo s mašinicom 😀
Elle bravo za super pregled 😍
Hukica samo polako dok se ne oporaviš skroz, a nek to bude uskoro ❤️
CoKSa EvaKB slike su🔝😍
Mrežaste gaćice jel to isto ko jednokratne? Koliko toga treba uzet? ☺️
Pozz od nas 2 https://ibb.co/WymYcCM 🙃
Susjeda mi donila neke kolače i ubila sam se u njima 🐽🤣 moran tražiti recept, a zovu se crnac u košulji (čokolada i višnje 🤤)

31👩❤️💋👨38
Coksa baš si mi zgodna 🙂 kad budem imala fotku a da nisam u piđami možda se i pokažem 🤪
Posvudusa i mene taj strah od prijevremnog odlaska u bolnicu tjera na pripremanje tjednima unaprijed 😄
Maya uz Novalac pijem još i magnezij,šumeće.
EvaKb i Luck isto predivne trudnice 🥰

💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Ja intenzivno razmišljam o Vukovaru, iako živim u Osijeku 10 minuta od bolnice.
Cure ja sam imala kiretažu u Vukovaru i stvarno nemam prigovora. Čisto, uredno i bila sam sama. Stručno odrađeno i nisam imala nikakve posljedice. Jedino bilo je na živo. Puno čitam da je u ZG normalno da te uspavaju, meni su tad rekli da nema uspavljivanja da je to rutinski zahvat koji se obavlja na živo, a nije bila '91 i nestašica lijekova i krvne plazme.

👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Ja zasad pijem Solgarov prenatal i uz to D vitamin 5000 jedinica. Mislila sam jos j trecem tromjesecju onaj probiotik Panda. Muzev bratic je lijecnik i on tvrdi da su najkvalitetniji vitamini kod nas na trzistu Solgar i Twinlab, pa sam onda tako uzela. Jel to tako ili nije, ne znam, on zna sigurno bolje od mene.

👩🦰38
👨🦱41
👶3
06.08.2025. ➕
Očekivani termin poroda 17.04.2026.
Ja pijem neke iz DMa, mama A-Z, nesto slicno PreMama duo. Jedna tableta i kapsula. Ostalo nista.
To sam i u drugoj trudnoci pila.
Da sam redovita, nisam. Ima sad sigurno vec tjedan dana da nisam ni jednu popila. Zaboravna sam

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji