Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    28. Srpanj 2020. 14:51

Juhuu Fancy!! 🥳❤️
    Blossom hvala ti! Mama mi je tu, dosta mirujem dok curka ne dođe iz vrtića, preuzme mama većinu toga ali ipak ona traži svoje... Ali svakako velika razlika nego da sam sama s njom.
    Ninach skroz te kužim, tvoje dijete je malo starije od moga...

• EmEn9
    28. Srpanj 2020. 15:06

Evo mene da se malo javim, znači u 9 sam tjednu, nemam više nikakve mučnine, trbuh raste to vidim neznam kako već ali raste koda sam 16 tjedana trudna a ne 9, grudi osjetljive dosta, pišam stalno i tu i tamo me zaboli dole nisko kao ispod trbuha lijevo ali nije strasno. Prvi pregled u četvrtak nadam se da će biti ok već sad stvarno nemogu dočekat jedva čekam da mogu reć svojim curama samo da bude sve ok. Premda imam neki filing kao da mi nije suđen taj prvi pregled hehehehe kao da ce mi ga opet odgodit, ako odgodi idem privatno odmah nemogu više čekat.  Od prvih trudnoca imam slikice vec sa 6-7 tjedana kad su bile točkice a sad će biti već prava beba na prvom pregledu, hehe. Samo da bude ok.

Saramala
    28. Srpanj 2020. 15:26

Sto se tiče dufastona vidim da sve vaginalno uzimate ja sam negdje citala da je vaginalno osjetljivije za plod i sve slicno sto ide ja nikada nisam dobila vaginalno a evo ove zadnje tri trudnoće sam ih koristila , inja sam 8+ 1 ali moj doktor je zadnji put rekao da je par dana manja trudnoća imam strašan umor , pospanost i blage mučnine grudi me uopce vise ne bole

Fancy
    28. Srpanj 2020. 15:27

Bebanomoje

Fancy

Zeneee, ja s pregleda!! Sve ok hvala Bogu :))) bebce tu, srce kuca ❤❤

Bravooo 🎉🎉🎉 joj koliko sam puta usla danas na forum da vidim jesi li se javila, bas mi je jaaako drago radi tebe ☺️

Hvala ti puno ❤😙

Not that fensi, ekšli..

Saramala
    28. Srpanj 2020. 15:30

I da danas sam imala onu bas luđačku trudničku želju za sokom od banane , muž se slomio da nađe 😂

Fancy
    28. Srpanj 2020. 15:30

Saramala

Sto se tiče dufastona vidim da sve vaginalno uzimate ja sam negdje citala da je vaginalno osjetljivije za plod i sve slicno sto ide ja nikada nisam dobila vaginalno a evo ove zadnje tri trudnoće sam ih koristila , inja sam 8+ 1 ali moj doktor je zadnji put rekao da je par dana manja trudnoća imam strašan umor , pospanost i blage mučnine grudi me uopce vise ne bole

Nisam to nikad cula, samo ono da je ucinkovitije isa manje nus pojava kada se koristi vaginalno. I ja nastavljam sa 3×2 do naredne kontrole u drugoj polovini augusta 🥰

Not that fensi, ekšli..

Fancy
    28. Srpanj 2020. 15:31

Saramala

I da danas sam imala onu bas luđačku trudničku želju za sokom od banane , muž se slomio da nađe 😂

Hahaha cuj sok od banane 😂

Not that fensi, ekšli..

• EmEn9
    28. Srpanj 2020. 15:35

Saramala 😂😂😂😂
    A meni se u svakoj trudnoći jede zelena pašta sa škampima. 😂😂 Toga se ni ne sjetim kad nisam trudna nikad. I kažem ja mužu neki dan e ja bi ful da idemo na paštu sa škampima a on evo opet znao sam trudna si sto posto 😂😂😂😂 
    A šta je najgore  u drugoj trudnoći sam isto jako željela to i nismo išli, nadam se da sad hoćemo.😂😂😂😂

28. Srpanj 2020. 15:36

Fancy

Zeneee, ja s pregleda!! Sve ok hvala Bogu :))) bebce tu, srce kuca ❤❤

Hehehehe❤❤❤❤

28. Srpanj 2020. 15:43

Fancy da li jos uvijek moras mirovat ili se mozes lagano krecati ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.