Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SamoSeOpustiTiSeOpusti
    28. Srpanj 2020. 12:34

Hvala, sretno i svima vama, javljajte novosti s pregleda :))

MareiKate
    28. Srpanj 2020. 12:40

Čestitke na dobrim pregledima, a Ninach tebi sretno sutra!
    Meni je počeo hematom curit, kuliram koliko mogu ali baš me uplašio... Pogotovo što u kombinaciji sa utrogestanom koji curi toga ima dosta 🥴
    Meni je zadnji put rekla kontrola za 2-3 tjedna, izgleda da ću morati ići i prije...

joy
    28. Srpanj 2020. 13:06

Ninach ja imam probadanja i tupu bol u desnom jajniku vec dobra dva tjedna, rekao mi ginic da je to normalno i da probam vise mirovat
    Znalo me toliko boljet da se nisam mogla ispraviti
    Djevojke, trosi li koja utrogestane? Rekao mi trosit vaginalno, a ako bi doslo do sukvice ili jako zutog/smedeg iscjetka da ga uzimam oralno
    Imam lagan, normalan iscjedak, no s obzirom da idem na more i da je iscjedak jaci od kada trosim utrogestan, mislila sam ga oralno uzimat, neki savjet?
    Jos me u cetvrtak i petak cekaju dva pregleda 

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

blossom
    28. Srpanj 2020. 13:21

Hvala cure, vidim da se dobre vijesti sa pregleda nastavljaju i samo neka se nastavi tako  sretno svima
    Malamarelica - nemoj ni čitati ni guglati i pokušaj misliti pozitivno - zaokupiraj misli nečime...a pošto stalno ležiš nije ni čudo da te leđa bole, nije jednostavno mirovati <3
    MareiKate znam da si uplašena, vjerujem u tvoju mrvicu  nadam se da ti je došla mama i da uspijevaš mirovati
    Joy oralno ili vaginalno, mislim da ovisi i o dozi koju moraš uzimati, ali najbolje se savjetuj sa ginekologom, nemoj na svoju ruku

Ninnach
    28. Srpanj 2020. 13:39

MareiKate

Čestitke na dobrim pregledima, a Ninach tebi sretno sutra!
    Meni je počeo hematom curit, kuliram koliko mogu ali baš me uplašio… Pogotovo što u kombinaciji sa utrogestanom koji curi toga ima dosta 🥴
    Meni je zadnji put rekla kontrola za 2-3 tjedna, izgleda da ću morati ići i prije…

MareiKate hvala ti na lijepim željama za sutra, ja se stvarno nadam da će sve biti ok... Još za vikend bi trebala otići na more na tjedan dana pa bi mi puno značile dobre vijesti i da se mogu opustiti. Javim  sve! 

Ninnach
    28. Srpanj 2020. 13:44

joy

Ninachja imam probadanja i tupu bol u desnom jajniku vec dobra dva tjedna, rekao mi ginic da je to normalno i da probam vise mirovat
    Djevojke, trosi li koja utrogestane? Rekao mi trosit vaginalno, a ako bi doslo do sukvice ili jako zutog/smedeg iscjetka da ga uzimam oralno
    Imam lagan, normalan iscjedak, no s obzirom da idem na more i da je iscjedak jaci od kada trosim utrogestan, mislila sam ga oralno uzimat, neki savjet?

Joy, mirujem koliko stignem ali jako je komplicirano jer mi muž radi po cijeli dan i ja sam solo s malim od 2god.i moram ga voditi van i sve tako da nisam previše mirovala ali pokušavam se čuvati koliko god mogu. Sutra ću znati detaljnije o svemu kad pitam ginića. Ovaj pregled idem kod neke zamjene jer moja je dr na godišnjem tako da ne znam kakav je uopće doktor. Javim se nakon pregleda. 

28. Srpanj 2020. 13:48

joy

Ninachja imam probadanja i tupu bol u desnom jajniku vec dobra dva tjedna, rekao mi ginic da je to normalno i da probam vise mirovat

Ja koristim 2×2 utrogestan .
    Znaci pri 9 dana sam 3 dana imala sukrvicu a cak i prosli utorak svjezu krv, onda 3 dana samo zuti iscjedak(al blago) ,pa onda sub,ned i jucer ujutro opet sukrvicu a sad zuti iscjedak  (nadam se da se iscjedio🤞) i cijelo vrijeme koristim vaginalno.
    Moj gin mi rekao da je puno bolje vaginalno

28. Srpanj 2020. 13:49

A kontrola mi je 3.8 

Fancy
    28. Srpanj 2020. 14:38

Zeneee, ja s pregleda!! Sve ok hvala Bogu :))) bebce tu, srce kuca ❤❤

Not that fensi, ekšli..

• Bebanomoje
    28. Srpanj 2020. 14:45

Fancy

Zeneee, ja s pregleda!! Sve ok hvala Bogu :))) bebce tu, srce kuca ❤❤

Bravooo 🎉🎉🎉 joj koliko sam puta usla danas na forum da vidim jesi li se javila, bas mi je jaaako drago radi tebe ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.