Zeneee, ja s pregleda!! Sve ok hvala Bogu :))) bebce tu, srce kuca ❤❤
Ma super, neka nam je što više ovakvih lijepih vijesti
Fancy da li jos uvijek moras mirovat ili se mozes lagano krecati ❤
Moram mirovati, kaze samo povremeno pravolinijska setnja, sto god to znacilo 😂 za odlazak na more ne zeli ni cuti 😭 a bas sam zeljela ici 😭
Not that fensi, ekšli..
Ja sam u svakoj trudnoći imala drugačiji favorit izgleda da ce u ovoj fasovati hektolitri soka od banane boze nikada mi ga ne bi palo na pamet inace kupiti😂😃
Ja sam u svakoj trudnoći imala drugačiji favorit izgleda da ce u ovoj fasovati hektolitri soka od banane boze nikada mi ga ne bi palo na pamet inace kupiti😂😃
Ma ja ne znam ni da postoji 😂
Not that fensi, ekšli..
Al vidis, ne bih se bunila da me neko ponudi istim 🥰
Not that fensi, ekšli..
Ma ja ne znam ni da postoji 😂
Moramo kupit sokovnik 😂😂😂
Fancy da li jos uvijek moras mirovat ili se mozes lagano krecati ❤
Moram mirovati, kaze samo povremeno pravolinijska setnja, sto god to znacilo 😂 za odlazak na more ne zeli ni cuti 😭 a bas sam zeljela ici 😭
Fancy zbog cega ti moras mirovati ? Si imala kakva krvarenja..ja sam u ned imala neki smeckasti iscjedak ali jako malo ali i jaku bol kao da cu dobit menstruaciju
...ali posto nije bilo nes previse sam osla u pon kod gin i hvala bogu s bebicom je sve uredu i srceko kuca..dobila sam duphaston 3×1 ali nikakvo mirovanje mi nije spomenila...mada ja mirujem svakako
Sortiraj odgovore
Najstariji