Aha da, zaboravih umor napisati. Danas sam opet spavala popodne, pa se tako isto malo tjesim, kao ajd umorna sam, to je dobar znak. 😀
Anavi1206 šaljem ti hug <=|=>
Lilika nadam se da je tlak ok i da su te poslali doma, uživaj na svojoj etaži
Matie89 kako si ti, uspjevaš li šta pojesti, popiti?
Malamarelica ne javljaš se, vjerujem da nas pratiš i da si dobro pozzz
Rita dočekala si datum sretno sutra
Mislim da ovaj tjedan ima nekoliko pregleda, nisam zapamtila tko kada, ali sretno svima <3
Uživajte u ostatku sunčanog vikenda !!
Cure moze pomoc .
Danas sam 6+3. prosli ponedjeljak na pregledu mi je pronasao hematon tj zbog ruzicastog iscjedka sam išla kod njega, srce je kucalo vec . Mene zanima da li je vama koje ga imate hematon curkao non stop , ili ne. Dao mi je Utrogestan 2×2 hvala
Anavi1206 šaljem ti hug <=|=>
Lilika nadam se da je tlak ok i da su te poslali doma, uživaj na svojoj etažiMatie89 kako si ti, uspjevaš li šta pojesti, popiti?
Malamarelica ne javljaš se, vjerujem da nas pratiš i da si dobropozzz
Rita dočekala si datumsretno sutra
Mislim da ovaj tjedan ima nekoliko pregleda, nisam zapamtila tko kada, ali sretno svima <3
Uživajte u ostatku sunčanog vikenda !!
Da,da.. pustili su me.. samoizolacija.. aa tlak, kao u bebe 120-80 .. jedna tabletica ujutro.. i čitav dan sam mirna.. trebala bi šetati, ali zbog ove situacije je nemoguće.. Postajem jako razdražljiva - jedan novi simptom..
Dobro jutro svima. Nadam se da ste svi dobro. Ja sam u subotu išla u bolnicu jer mi se ponovno pojavio smeđi iscjedak. Imam mali hematom i od toga je to smeđe. Beba je dobro, srce kuca. U subotu sam trebala biti 7+6, a veličina odgovara za 8+1, beba ima 17mm.
Bajo meni je rekla da hematom može iscuriti ili nestati sam od sebe. Tako da je moguće imati dulje curkanje od njega. Meni se od subote pojavi povremeno tamno žuti iscjedak pa vjerujem da je to povezano s hematom. Ali na srecu nalazi se uz unutarnje ušće maternice pa je na dobrom mjestu i ne bi trebao ugroziti bebu.
Dobro jutro svima. Nadam se da ste svi dobro. Ja sam u subotu išla u bolnicu jer mi se ponovno pojavio smeđi iscjedak. Imam mali hematom i od toga je to smeđe. Beba je dobro, srce kuca. U subotu sam trebala biti 7+6, a veličina odgovara za 8+1, beba ima 17mm.
Bajo meni je rekla da hematom može iscuriti ili nestati sam od sebe. Tako da je moguće imati dulje curkanje od njega. Meni se od subote pojavi povremeno tamno žuti iscjedak pa vjerujem da je to povezano s hematom. Ali na srecu nalazi se uz unutarnje ušće maternice pa je na dobrom mjestu i ne bi trebao ugroziti bebu.
Nemoj ništa dizati (ništa teže od 2kg).. izbijegavaj stepenice i što više odmarati (ležati) . Proći će kroz par dana..
Hej curke, evo i mene s prvog pregleda, bebica je ok, srce kuca, danas sam 6+2 i velicina ploda odgovara danima , sretna sam, samo da dalje bude sve dobro ❤
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Hej curke, evo i mene s prvog pregleda, bebica je ok, srce kuca, danas sam 6+2 i velicina ploda odgovara danima , sretna sam, samo da dalje bude sve dobro ❤
🥳🥳🥳🥳🥳
Drzite fige i meni sutra 🤞🤞🤞🙆♀️
Not that fensi, ekšli..
🥳🥳🥳🥳🥳
Drzite fige i meni sutra 🤞🤞🤞🙆♀️
Sretnoo ❤
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji