Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebanomoje
    25. Srpanj 2020. 20:58

Aha da, zaboravih umor napisati. Danas sam opet spavala popodne, pa se tako isto malo tjesim, kao ajd umorna sam, to je dobar znak. 😀

blossom
    26. Srpanj 2020. 11:58

Anavi1206 šaljem ti hug <=|=>
    Lilika nadam se da je tlak ok i da su te poslali doma, uživaj na svojoj etaži 
    Matie89 kako si ti, uspjevaš li šta pojesti, popiti?
    Malamarelica ne javljaš se, vjerujem da nas pratiš i da si dobro  pozzz
    Rita dočekala si datum  sretno sutra 
    Mislim da ovaj tjedan ima nekoliko pregleda, nisam zapamtila tko kada, ali sretno svima <3
    Uživajte u ostatku sunčanog vikenda !!

26. Srpanj 2020. 19:10

Cure moze pomoc .
    Danas sam 6+3. prosli ponedjeljak na pregledu mi je pronasao hematon  tj zbog ruzicastog iscjedka sam išla kod njega, srce je kucalo vec . Mene zanima da li je vama koje ga imate hematon curkao non stop , ili ne. Dao mi je Utrogestan 2×2 hvala

lilika
    26. Srpanj 2020. 19:54

blossom

Anavi1206 šaljem ti hug &lt;=|=&gt;
    Lilika nadam se da je tlak ok i da su te poslali doma, uživaj na svojoj etažiMatie89 kako si ti, uspjevaš li šta pojesti, popiti?
    Malamarelica ne javljaš se, vjerujem da nas pratiš i da si dobro pozzz
    Rita dočekala si datum sretno sutra
    Mislim da ovaj tjedan ima nekoliko pregleda, nisam zapamtila tko kada, ali sretno svima &lt;3
    Uživajte u ostatku sunčanog vikenda !!

Da,da.. pustili su me.. samoizolacija.. aa tlak, kao u bebe 120-80 .. jedna tabletica ujutro.. i čitav dan sam mirna.. trebala bi šetati, ali zbog ove situacije je nemoguće.. Postajem jako razdražljiva - jedan novi simptom.. 

27. Srpanj 2020. 07:37

Dobro jutro svima. Nadam se da ste svi dobro. Ja sam u subotu išla u bolnicu jer mi se ponovno pojavio smeđi iscjedak. Imam mali hematom i od toga je to smeđe. Beba je dobro, srce kuca. U subotu sam trebala biti 7+6, a veličina odgovara za 8+1, beba ima 17mm.

Bajo meni je rekla da hematom može iscuriti ili nestati sam od sebe. Tako da je moguće imati dulje curkanje od njega. Meni se od subote pojavi povremeno tamno žuti iscjedak pa vjerujem da je to povezano s hematom. Ali na srecu nalazi se uz unutarnje ušće maternice pa je na dobrom mjestu i ne bi trebao ugroziti bebu.

lilika
    27. Srpanj 2020. 10:06

Iva990

Dobro jutro svima. Nadam se da ste svi dobro. Ja sam u subotu išla u bolnicu jer mi se ponovno pojavio smeđi iscjedak. Imam mali hematom i od toga je to smeđe. Beba je dobro, srce kuca. U subotu sam trebala biti 7+6, a veličina odgovara za 8+1, beba ima 17mm.

Bajo meni je rekla da hematom može iscuriti ili nestati sam od sebe. Tako da je moguće imati dulje curkanje od njega. Meni se od subote pojavi povremeno tamno žuti iscjedak pa vjerujem da je to povezano s hematom. Ali na srecu nalazi se uz unutarnje ušće maternice pa je na dobrom mjestu i ne bi trebao ugroziti bebu.

Nemoj ništa dizati (ništa teže od 2kg).. izbijegavaj stepenice i što više odmarati (ležati) . Proći će kroz par dana.. 

Rita88
    27. Srpanj 2020. 11:47

Hej curke, evo i mene s prvog pregleda, bebica je ok, srce kuca, danas sam 6+2 i velicina ploda odgovara danima , sretna sam, samo da dalje bude sve dobro ❤

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Fancy
    27. Srpanj 2020. 11:54

Rita88

Hej curke, evo i mene s prvog pregleda, bebica je ok, srce kuca, danas sam 6+2 i velicina ploda odgovara danima , sretna sam, samo da dalje bude sve dobro ❤

🥳🥳🥳🥳🥳
    Drzite fige i meni sutra 🤞🤞🤞🙆‍♀️

Not that fensi, ekšli..

• Bebanomoje
    27. Srpanj 2020. 12:14

Super Rita, bas mi je drago ☺️
    Fancy, sretno, bit ce sve ok ☺️

Rita88
    27. Srpanj 2020. 12:20

Fancy

Rita88

🥳🥳🥳🥳🥳
    Drzite fige i meni sutra 🤞🤞🤞🙆‍♀️

Sretnoo ❤

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.