A dali se nekom desava da ga presjece nes ako se naglo digne,i kad malo duze sjedim mi pocne bit bas tesko
Fancy da li jos uvijek moras mirovat ili se mozes lagano krecati ❤
Moram mirovati, kaze samo povremeno pravolinijska setnja, sto god to znacilo 😂 za odlazak na more ne zeli ni cuti 😭 a bas sam zeljela ici 😭
Fancy zbog cega ti moras mirovati ? Si imala kakva krvarenja..ja sam u ned imala neki smeckasti iscjedak ali jako malo ali i jaku bol kao da cu dobit menstruaciju
…ali posto nije bilo nes previse sam osla u pon kod gin i hvala bogu s bebicom je sve uredu i srceko kuca..dobila sam duphaston 3×1 ali nikakvo mirovanje mi nije spomenila…mada ja mirujem svakako
Pa zbog ranijih spontanih i zbog kontrakcija koje imam, to su kao mens bolovi koje i sad povremeno osjetim i uz utrogestan. Narocito kad sjedim malo duze, hodam i sl.
Not that fensi, ekšli..
A dali se nekom desava da ga presjece nes ako se naglo digne,i kad malo duze sjedim mi pocne bit bas tesko
Pa to ti je bas to, ne smijes dizati nista tesko, narocito ako osjetis bolove 🙆♀️
Not that fensi, ekšli..
Pa to ti je bas to, ne smijes dizati nista tesko, narocito ako osjetis bolove 🙆♀️
Ah kad imam ovu gin. Kao da je nemam 😡 ja vec isto imam 2 neuspjele trudnoce..i ovo je trecaa ali mi ova nije spomenila nikakvo mirovanje...cak je nista ni ne brine...ja sam dosla i kazem kako imam smeckasti iscjedak i ona je vidila i kao a znate to je jos mala trudnoca moze se desit..ali ne vjerujem ja njoj tako da cu vjv morat ici privatno..sretno nam fancy 😁
Bokic drage mame,sada sam i ja jedan od vas i stari smo tek 5 tj. Zanima me da li vas je doktor uzimao na neku kontrolu prije 7-8tj🥰
Meno se to dešava, i k ad sjedam ne smijem naglo već polako jer odmah osjetim neki pritisak. A kad duže sjedim, onda me sve grči kad ustanem.
Bokic drage mame,sada sam i ja jedan od vas i stari smo tek 5 tj. Zanima me da li vas je doktor uzimao na neku kontrolu prije 7-8tj🥰
Ako nemaš nikakvih prethodnih loših ishoda i nekakvih krvarenja/smeđarenja, najbolje da odeš u 7 tjednu ili kasnije...
Cure ja sam počela povraćati i to gadno 🥴 k tome sam pokupila neku virozu od djeteta i šmrcam, grlo me boli... Ajme samo da prođu ovi tjedni 😐😐
Curke dobro jutro svima i nadam se da ste sve zdravo i veselo 😍.
Pitanje, na prvom pregledu Tj uzv-z sam bila s 5+3, ginekologinja mi je rekla to je to, odgovara tjednima dođite za tri tjedna što je idući ponedjeljak.
Jutros sam bila vaditi krv po uputnici koju mi je dala i vidim da je napisala šifru - nepotvrđena trudnoća, što to znači i je li to uobičajeno pisati dok ne vide da srce kuca ili što ?😳
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ja sam jučer odradila prvi pregled. Sve ok s bebom samo mi je primjetila iscjedak i uzela bris. Bakterijska vaginoza. Dobila vaginalete i probiotike i trebam ponoviti uzorak za dva tjedna. Ima tko iskustva s tim? Trenutno sam 6+4.
Sortiraj odgovore
Najstariji