Ma.nikakvih
Bokic drage mame,sada sam i ja jedan od vas i stari smo tek 5 tj. Zanima me da li vas je doktor uzimao na neku kontrolu prije 7-8tj🥰
Ako nemaš nikakvih prethodnih loših ishoda i nekakvih krvarenja/smeđarenja, najbolje da odeš u 7 tjednu ili kasnije…
Cure ja sam počela povraćati i to gadno 🥴 k tome sam pokupila neku virozu od djeteta i šmrcam, grlo me boli… Ajme samo da prođu ovi tjedni 😐😐
Ma nikakvih loših ishoda. Običan bjeli iscjedak tako da pitam da znam. Hvala.
Dobro jutro, drage trudnice! Evo da vam se i ja prikljucim, dosad sam bila aktivna na drugim temama 😊
Prva mi je trudnoca, prvi pregled mi je iduci tjedan pa cu vam javiti stanje. Odlicno se osjecam, od simptoma imam bolne i nateknute grudi, obilniji bijeli iscjedak, nagli umor u popodnevnim satima i ponekad sam razdrazljiva 😂 kako ste vi? 😊
Baby P 03/21 💙
Dobro dosle nove cure ☺️
Puppeta, ti i ja smo iste i po danima i po simptomima, osim sto ja nisam primjetila da sam razdražljiva vise nego inace 😂
Iako, ja imam osjecaj jucer i danas da su mi sise malo splasnule. I dalje su tu i tamo osjetljive, al nisu velike i napete ko prije tjedan dana. Jel se kojoj to dogodilo?
Jutro cure, meni se jutros pojavio malo veci smeđi iscjedak, nadam se da to hematom izlazi. U petak imam pregled, ali mi isto nije svejedno viditi to smeđe, odmah krenu crne misli.... Također sam jutros prvi put povraćala tako da se nadam da je to dobar znak 😆 pojela sam bananu i onda je krenulo i to u par navrata
Jutro cure , Ružice mislim da se to sve tretira kao nepotvrđena trudnoća dok se ne vidi plod pretpostavljam da se samo vidila zumanjcana vrećica a plod jos ne sto je i u redu za 5 tt
Dobro dosle nove cure ☺️
Puppeta, ti i ja smo iste i po danima i po simptomima, osim sto ja nisam primjetila da sam razdražljiva vise nego inace 😂
Iako, ja imam osjecaj jucer i danas da su mi sise malo splasnule. I dalje su tu i tamo osjetljive, al nisu velike i napete ko prije tjedan dana. Jel se kojoj to dogodilo?
Ma jeste, ne brini, meni su jedan dan ovakve drugi onakve. Bitno je samo da se ne desi gubitak svih simptoma i to odjednom, tako je meni dr. jucer rekla.
Not that fensi, ekšli..
Dobro dosle nove cure ☺️
Ma jeste, ne brini, meni su jedan dan ovakve drugi onakve. Bitno je samo da se ne desi gubitak svih simptoma i to odjednom, tako je meni dr. jucer rekla.
Hvala ti 😘
Evo i mene... S pregleda... Srce kuca bogu hvala, danas sam 9+1, veliki smo 24mm i trudnoća je uredna. Mogu na more i nemam ograničenja zasad nikakvih osim da se pretjerano ne naprežem. Jako me vesele ove vijesti i nadam se da ćete i vi ostale imati mnogo lijepih vijesti nadalje. ❤️🍀😊
Ninnach, čestitam!!! Radujem se ovako lijepim vijestima 🙂
Ružice, kad sam nedavno bila na prvom pregledu došla je cura koja je bila trudna 4 tjedna i par dana, sestra joj je rekla pogledat ce vas doktorica, ali prerano ste došli, mi to još ni ne smatramo trudnoćom dok se ne vide otkucaji. To je meni tako ružno zvučalo, ali eto oni tako na to gledaju.... Tako da neka te ne brine to što piše nepotvrđena trudnoća.
Curke,
Hvala na odgovorima.
I ja tako pretpostavljam a kad malo promislis i jest tako...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji