Ninnach bas mi je drago cestitam , i ja sutra imam kontrolu posto mi doktor ide na godišnji 🤍
Ninnach baš mi je drago, super. Nadam se da ću i ja doći sutra s lijepim vijestima. Mislite na mene 😊😊😊😊😊
Hvala cure, sve koje čekate kontrolu neka bude sve super i sretno🍀🍀🍀javljajte kako je prošlo
Ej cure :) evo i mene u 7+2, prosli tj sam bila na pregledu sve je u redu, imala sam neki lagani smedi iscjedak, ali je doktorica rekla da je to normalno, prepisala mi je duphastone 3×1, no evo danas mi je opet dosao tamno smedi obilniji iscjedak, nista me ne boli, ali sam se preplasila, doktorica mi tek ujutro radi🙄🙄🙄
Hellou, pridružujem se temi, jučer otkriven plus, prije M, naručena na pregled 21.08., ako sve daj Boze bude ok malo sam računala termin bi bio početkom travnja :)
Pozdrav cure, ja sam trebala u srijedu isucu na kontrolu nakon 2 tj ali sam zamolila doktora da dodjem sutra.
Kad sam bila na pregldu bila sam 5+5ili 5+6 i nisu se culi odkucaji.
Sutra je 7tj pa se nadam da ce se cut .
Nikako nisam povracala . Imam manje mucnine kad nesto pojedem ako mi ne odgovara npr gumene bonbone obozavam pojela 2 skoron umrla od mucnine a nisam povratila . Mirisi mi grozno smetaju kod nekih stvari .
Drzite mi fige za sutra. Samo mi nije jasno kako ne povracam ijako ima zena koje nisu niti jednu trundocu ali sam citala da dosta njih ima spontani ako nisu povracale pa me strah
Ajmoo testove bilo kakve 🤞🤞🤞 jos malo je ovaj 7 misec u điru ❤❤❤. Odavno niko nije pisnuo aj bar LH trakicu neko
Veliki pozdrav cure, i ja se pridruzuiem i nadam se da cemo se druziti do kraja
Jucer + kao kuca, dan prije M...znaci negdje pocetak travnja...3 trudnoca i bit ce i 3 carski
Prvi pregled 17.8. Svima koje cekaju kontrolu sretno!
I samo bi jedno rekla citajuci sve vase postove...svaka trudnoca je individualna i to je cijela istina...ja sam prvu povracala vec na dan ocekivane M, a drugu nijednom makar me cijelo 1 tromjes. pratila mucnina cijeli dan kao da sam na brodu za vrijeme nevremena, horor...u isto vrijeme moje frendice ne bi imale nista od toga, pogotovo ove koje su nosile deckice, ja imam 2 cure...stvarno nema pravila, ali ono sta je sigurno je da je najbitnije stres svesti na najmanju mogucu mjeru....lakse reci nego uciniti znam, i ja se ponekad ulovim u paniku....sad uz sve jos imamo i koronu i najavu apokalipse za jesenali bitno je naci neki mehanizam kako bi to sve ishendlali...radi bebica
Sortiraj odgovore
Najstariji