Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissGraz
    28. Srpanj 2020. 07:39

Saramala

Imam pitanje , da li netko tko pije prenatal almageda osjeća kao da mu se vraća okus riblji meni ce cini da mi je od njih

Hej Saramala. Ja ga pijem, nemam osjecaj da mi se vraca. Ali ga uvijek pijem neposredno prije ili poslje jela. Pa mozda ubije taj "okus miris" jelo, ne znam. Meni je okej. 🤷‍♀️

Saramala
    28. Srpanj 2020. 10:31

I ja ga pijem poslje jela ali bas neobično vraća mi se riblji okus 🤦🏻‍♀️

malamarelica
    28. Srpanj 2020. 11:28

Bok, cure, evo ne dolazim bas cesto, ali sad sam procitala taman ovo za almageu. Meni se isto vraca taj okus i odvratan je. Mrzim ribu opcenito. 
    Ja idalje nemam mucnine, a sad sam vec 9+3. Jel ima ijedna da joj je tako? 
    Nekad mi se dogodi onaj nagon ko da cu povratit, znate kao zeludac se digne, ali to je sve. Ne znam ni od ceg to bude i dogodi se jako rijetko. Cak ne mislim da ima veze s trudnocom.
    Primjetila sam da mi ouno vise opada kosa dok se cesljam, bude puna saka tih dlaka. I jucer su me jako boljela donja leda i osjecala sam se ko da cu svaki tren dobit mengu. Zvala sam doktoricu i rekla da nista ne mogu, osim strogo mirovati i trosit utrogestane. Ako bude krvarenja i jakih bolova na hitnu. Meni je ovako od 22.7. Ne micem se iz kreveta, a cak ne znam ni hoce li to imati smisla. 
    Tako da vise nista skoro ni ne citam ni ne guglam, cekam taj pregled ili krvarenje. Nesto ce morat biti. Samo evo da konacno znam. Vise nemam snage ni brinuti se

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• ružica
    28. Srpanj 2020. 11:40

Mala Marelica držim ti fige i vjerujem da će sve biti dobro.
    Opadanje kose nije vezano za trudnoću, meni svake godine u ovo doba opadaju šake kose pa tako i sada.
    Ja sam 7+3 i isto se dobro osjećam gotovo da nema simptoma osim umora nekog i prodrigivanja.
    Previše sam toga iščitala i sama sebe bez veze mucim a pregled je tek idući tjedan.
    Nema to smisla, ionako na to ne možemo utjecati osim da se pazimo.😍

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Bebanomoje
    28. Srpanj 2020. 11:54

malamarelica

Bok, cure, evo ne dolazim bas cesto, ali sad sam procitala taman ovo za almageu. Meni se isto vraca taj okus i odvratan je. Mrzim ribu opcenito.
    Ja idalje nemam mucnine, a sad sam vec 9+3. Jel ima ijedna da joj je tako?
    Nekad mi se dogodi onaj nagon ko da cu povratit, znate kao zeludac se digne, ali to je sve. Ne znam ni od ceg to bude i dogodi se jako rijetko. Cak ne mislim da ima veze s trudnocom.
    Primjetila sam da mi ouno vise opada kosa dok se cesljam, bude puna saka tih dlaka. I jucer su me jako boljela donja leda i osjecala sam se ko da cu svaki tren dobit mengu. Zvala sam doktoricu i rekla da nista ne mogu, osim strogo mirovati i trosit utrogestane. Ako bude krvarenja i jakih bolova na hitnu. Meni je ovako od 22.7. Ne micem se iz kreveta, a cak ne znam ni hoce li to imati smisla.
    Tako da vise nista skoro ni ne citam ni ne guglam, cekam taj pregled ili krvarenje. Nesto ce morat biti. Samo evo da konacno znam. Vise nemam snage ni brinuti se

Opadanje kose moze biti povezano sa trudnocom ☺️
    Opusti se sto vise mozes. Nemoj tako razmisljati da cekas ili jedno ili drugo, opet u tvom tonu prevladava stres i negativa. Dosla si vec u visoke tjedne, budi sretna i opustena jer dobro je ☺️
    Sa ovakvim razmisljanjem si skodis. Probaj si naci neki hobi, gledaj filmove, citaj knjige, igraj igrice, ali odmaraj i skreni misli sa negative, bebe to osjecaju, a mi moramo paziti na njih ☺️

Ninnach
    28. Srpanj 2020. 12:16

Pozdrav svima! Sutra imam pregled i baš mi nije svejedno šta će mi tamo reći. Zadnjih dana me sve češće zateže trbuh i probada kraj desnog jajnika. Jedino što me cijelo vrijeme prati su bolne i natečene grudi i piškim svako malo. Od mučnina ni naznaka, a tako mi je bilo s mučninama i u prvoj trudnoći. Znači ni jedan dan... A sad sam 9tt. Javit ću se nakon pregleda nadam se s dobrim vijestima... Do tad vas pratim. Sretno svima! 

• SamoSeOpustiTiSeOpusti
    28. Srpanj 2020. 12:17

Evo i mene s pregleda, danas sam 9+1, bebica je super, a hematom se više ne vidi :) Baš mi je laknulo i tek se sad super osjećam u vezi budućnosti :) čim sam vidjela bebicu koja više nije samo točkica... 

28. Srpanj 2020. 12:23

SamoSeOpustiTiSeOpusti

Evo i mene s pregleda, danas sam 9+1, bebica je super, a hematom se više ne vidi :) Baš mi je laknulo i tek se sad super osjećam u vezi budućnosti :) čim sam vidjela bebicu koja više nije samo točkica…

Čestitam 😘

Je li ti hematom krvario ili je nestao sam od sebe? Ja ga imam pa mi se povremeno pojavi svijetlo smeđa točkica.

• SamoSeOpustiTiSeOpusti
    28. Srpanj 2020. 12:27

hvala :)) Nije krvario, valjda je nestao sam od sebe :)

Ninnach
    28. Srpanj 2020. 12:29

SamoSeOpustiTiSeOpusti

Evo i mene s pregleda, danas sam 9+1, bebica je super, a hematom se više ne vidi :) Baš mi je laknulo i tek se sad super osjećam u vezi budućnosti :) čim sam vidjela bebicu koja više nije samo točkica…

Ma odlične vijesti! Čestitam na dobrim vijestima i sretno dalje! 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.