Ružice skini vrijednosti bete s neta ja mislim da ti je to super ali provjeri , dosta nas ima problem s spavanjem ja sam dobila normabel 2 mlg popijem ga pred spavanje s dufastonom i puno bolje spavam
Meni danas opet neka nemoć, mučnina, glavobolja i umor. Popila sam brufen jer mi je prošli put od te glave bilo nepodnosljivo kad sam popila lupocet samo se pogoršalo nije djelovalo nista, a danas moram funkcionirat nemogu u krevetu bit, valjda nece bit nis od jednog brufena.
A noćas neka ful bol u trbuhu i probudim se i mislim sigurno je od toga što mi se piša a neda mi se dignut, ali nije nastavila mi se i dalje bol nekih pola sata i onda prestalo.
Očisto se nešto namješta unutra ;-)
Al umorna sam užasno.
Zene ima li koja problema s tenom u trudnoci? Ja sam uvijek imala cisto lice da bi mi podivljalo u posljednjih 10tak dana, celo, vrat i dekolte su mi puni sitnih bubuljica 😟
Not that fensi, ekšli..
Zene ima li koja problema s tenom u trudnoci? Ja sam uvijek imala cisto lice da bi mi podivljalo u posljednjih 10tak dana, celo, vrat i dekolte su mi puni sitnih bubuljica 😟
🥰🥰🥰🥰 ja sam imala kad sam bila trudna s kceri 🥰🥰🥰🤗🤗
A sad drugo zadavit cu teeee normalno je da nema otkucaja s 5+1 u prvoj trudnoci otkucaji s 7+4 a s malom isla tek s 9tt
Sto se tice sad sto sam imala otkucaje s 5+4 je zato sto mi je O bila između 7 i 9 dana ciklusa saljem ti puno 🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Meni danas opet neka nemoć, mučnina, glavobolja i umor. Popila sam brufen jer mi je prošli put od te glave bilo nepodnosljivo kad sam popila lupocet samo se pogoršalo nije djelovalo nista, a danas moram funkcionirat nemogu u krevetu bit, valjda nece bit nis od jednog brufena.
A noćas neka ful bol u trbuhu i probudim se i mislim sigurno je od toga što mi se piša a neda mi se dignut, ali nije nastavila mi se i dalje bol nekih pola sata i onda prestalo.
Očisto se nešto namješta unutra ;-)
Al umorna sam užasno.
Koliko se sjecam be preporuca se ibuprofen u trudnoci jer je povecan rizik od spontantog pobacaja.
Ja sam vec sad duboko zaglibila u povracanju I nesanici. Izgubila sam 2.5kg u tjedan dana I nadam se da necu morat na hitnu zbog dehidracije :( bas se jadno osjecam
Matie,
Koliko si trudna?
Oosbno jos uvijek nemam mucnine, ali ono što jako preporučaju su bademi, čaj od đumbira i vitamin B6, proguglaj.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Matie,
Koliko si trudna?
Oosbno jos uvijek nemam mucnine, ali ono što jako preporučaju su bademi, čaj od đumbira i vitamin B6, proguglaj.
Sad sam 6tt. A nista to nazalost meni ne pomaze, osim teskih lijekova koje ne zelim uzimati, bojim se :( imam hypermesis gravidarum, u prosloj trudnoci je isto bilo, I u bolnici Sam bila na infuzijama, nista ne pomaze :(
Vidim da dosta vas ima simptoma, ja i nemam bas malo me to brine, cice mi jesu osjetljivije al nista strasno, dobro se osjecam, zna me bolit donji dio ledja al kad se smirim, legnem, prodje mi. Popila sam jedino jednu vecer pola normabela jer sam se u 3 ujutro probudila piskit i nisam vise mogla zaspat , samo sam se okretala i glava mi bila u kaosu, e sad ne znam sta bi rekla, mozda je normalno to sve i rano jos 🤷♀️ sto se tice tsh, inace pijem najmanju dozu od 25 eutirox i radila sam pretragu kad sam zatrudnila i tsh mi je bio 2,60 i rekao mi je endokrinolog da svakako povecam dozu na 50 svaki dan jer je tsh na granici a mora biti nizi u prvom tromjesjecju i da dodjem za 4 tjedna na kontrolu s novim nalazom tsh , kontrolirat ce mi cijelu trudnocu. Kad sam dozivjela drugi spontani prosle godine tsh mi je bio 6 i neki smatraju da je to izazvalo spontani, sad ti znaj 😏
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Ruta, ne mora ništa značiti što nemaš simptoma...
Matie, žao mi je da ti je tako grozno!
Za utjehu, meni je danas također grozno najgroznije 🥴 nisam ništa pojela već odavno osim badema. Baš ništa vidit ne mogu, na kruh mi se diže želudac 🤢 nadam se da je samo takav dan a da će već sutra biti lakše inače mislim da ću morati prestati raditi, ne mogu ovako funkcionirati...
Ja isto nemam simptoma osim osjetljivih sisa koje su danas manje osjetljive, i sto me ledja i povremeno trbuh boli. Jucer i danas ne mogu dugo sjediti. Tako da i mene to brine, a kako se blizu petak i prvi pregled sve se vise brinem.
Ali si ponavljam da je izostanak mucnina isto normalno pa se malo tjesim. Pokusavam sto manje guglati da se ne brinem jos vise 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji