Fancy isto kao i kod tebe, samo GV i ZV
Rekao mi kontrola za tjedan dana zbog prosla dva spontana i odlaska na more na tjedan dana
Rekao mi da dodem da budemo oboje mirni 😊
11/2017 missed ab 12tt
7/2018 missed ab 8tt
8/2020 missed ab 11tt
S tim da su me zbog prvog nalaza odmah poslali u endokrinologa, on mi je napravio UVZ stitnjace i rekao da je sve ok i da je najvjer. taj TSH povisen ubiti zbog trudnoce i zbog tog drugog stanja i da je to vrlo cesto kod trudnica i da ta terapija nece nista skoditi bebi i da mi vjer. nakon trudnoce nece ni trebati vise. Poanta je samo da trudnicama treba biti ispod 2 bez obizira kolika je ref.
A kada si ti radila nalaz? U kojoj sedmici? Mene je sad strah da do sada vec taj tsh nije napravio neku stetu, a jos necu 3 dana otici kod endokrinologa. Najranije u ponedjeljak 😐
Ja sam ti taj prvi TSH vadila dok jos nisam znala da sam trudna, jer sam se osjecala lose. Tako da sam u medjuvremenu dok mi je stigao nalaz saznala da sam trudna i rekla gin za TSH, on me uputio na ponovno vadjenje i kod endokrinologa, bila sam 5tj kad sam pocela piti euth.
Ne brini, meni je endokrinolog rekao da stvarno nema razloga za brigu, ja sam se bas bila uspanicila (prepala me moja dokt. opce prakse), ali su me gin i endo umirili i rekli mi da sam zapravo zdrava, ali da se trudnicama ipak preferira ispod 2. Nemas razloga za paniku, fino obavi pregled, vjer. ces dobit tako neku malu terapiju i sve ce bit ok. Nije kasno, jer to stvarno nije strasno.
I jos nesto... rekao mi je gin. da je prije trudnoce bio povisen a bez terapije, da ne bi ni ostala trudna, te da je to vjerovatno disbalans hormona usljed trudnoce kako sam ti vec gore pisala.
Cure hvala vam puno, sad barem imam neke parametre pa cu moci usporediti u pon...meni je stitna kad sam vadila bila povisena iznad 4, ali davno sam vadila, imam 2 kvrzice koje moram kontrolirati ali nikad terapiju nisam dobila..
Ginekolog mi je stalno govorio da stitna ne stvara problem kod zatrudnjivanja (ja ne mislim tako)...malo mi je otecen rezanj vidi se na vratu i zna me stiskat...
Iskreno ne znam sta moze biti ako je visok u trudnoci, mozda bolje da i ne znam...inace kod nas je nemoguca misija doc do endokrinologa pa se nadam da privatni ginekolog ili dr. opce prakse moze dat terapiju ako bude potrebe
Laku noc svima, bit ce lakse spavat kisa je rashladila malo
MareiKate thx onda se ne moramo brinut stignemo sa terapijom :)
Super ako ti mama moze doci pomoci....samo neka mrvica raste <3
Bokic zemske,jucer sam radila test tj. Tri testa 😂 prvi dan izostanka menstruacije,nikako nemogu docekat da se ginekolog 3.8. vrati sa godisnjeg pa me naruci na pregled. Neznam dal da se negdje drugdje prije narucim ili bi bilo pre rano?? Prosla sam 30u godinu pa sam nekako u panici (plase me drugi)😭 imam iza sebe samo jednu urednu trudnocu ,curku od 7 godina 🥰 super se osjecam osim umora 🤷♀️
Pozdrav Mateaatea.. prije 5-6 tjedna ti se neće ništa vidjeti.. nemoj se brinuti.. čak nije ni preporučljivo da se rano ide na pregled.. bitno da te ništa ne boli i da nemaš krvarenje.. ukoliko nisi pila prije trudnoće folnu možeš ju počet piti.. čestitammmm i uživaj ♥️💞
Hvala puno 💞🥰 kupila sam folnu odmah kad sam tu procitala 😁
Bokic zemske,jucer sam radila test tj. Tri testa 😂 prvi dan izostanka menstruacije,nikako nemogu docekat da se ginekolog 3.8. vrati sa godisnjeg pa me naruci na pregled. Neznam dal da se negdje drugdje prije narucim ili bi bilo pre rano?? Prosla sam 30u godinu pa sam nekako u panici (plase me drugi)😭 imam iza sebe samo jednu urednu trudnocu ,curku od 7 godina 🥰 super se osjecam osim umora 🤷♀️
Dobrodosla :) imas vremena za pregled, oko 6-7 tjedna je najbolje :)
Ja bih bila sretna da sam umorna, mučnine cijeli dan bez povracanja i zestoka nesanica :(
Hvala 🥰 sad osim umora preko dana sam i placljiva,a navecer nemogu spavat 😑 zavrsila na rebru dermatitis mi poludio od hormona trudnoce...necu ni pisat kako su me tretirali na hitnoj 😭
Curke, beta nalaz 84.202, danas 7 tjedana, molim Vas info o vrijednostima jeli ovo u redu, one koje su vadile betu pa znaju malo više o tome...
Hvala.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Dobrodosla :) imas vremena za pregled, oko 6-7 tjedna je najbolje :)
Ja bih bila sretna da sam umorna, mučnine cijeli dan bez povracanja i zestoka nesanica :(
Hvala 🥰 sad osim umora preko dana sam i placljiva,a navecer nemogu spavat 😑 zavrsila na rebru dermatitis mi poludio od hormona trudnoce…necu ni pisat kako su me tretirali na hitnoj 😭
Pacijenti su nažalost samo broj.. jedan više/manje.. i imam osjećaj da uopće ne biraju riječi prilikom svojih komentara.. mene je doktorica napala jel sam se udebljala 2 kg za 2 mjeseca 😨 a možda i nisam, možda je tekućina.. a možda i jesam.. pa šta! Nisam nikada patila od kilograma, odmalena sam jače građe i to mi stoji 😝 sada sam samo dobila strukić kako mi pupa' počela rast.. Mateaatea, zanemari i ne uzimaj to k'srcu.. bit će toga još.. i svakakvih situacija.. Misli na mvicu👶 i sve će biti dobro.
Sortiraj odgovore
Najstariji