Evo da Vam javim zvala ne gin i naručila u četrvrtak 30.7 na prvi pregled. 😂😂😂😂
Meni ovo počinje bit malo tragi komično, znači vama se već svašta izdogađalo a ja još ni na pregledu nisam bila. Samo se nadam da je sve ok, valjda bi mi došao neki znak da nije.
Znači koliko sam izrađunala tada ću biti 8+4,5 znači već skoro kraj 9 tjedna. Moram mislit pozitivno bebač je sigurno u redu i bit će sve ok. :-)
Pozdrav cure,
ja sam 6 +3. Danas sam bila na prvom pregledu i sve je uredno.😊😁
Dobila sam uputnicu za pretrage krvi i rekli su mi da obavim u bolnici. Znate li kakvo je stanje tamo? Trebam li se naručiti ili kako to ide recimo u Vinogradskoj ili SvDuh?
Iskreno mi je žao što se ovakve stvari događaju, ali to ne utječe dobro ni nas nas ostale koje smo tu, toga trebamo biti svjesne.
Ja sam se toliko uspaničila da sam se sutra naručila na vađenje bete budući da sam tek 4.8. u ginekologinje.
Jeli beta uopće relevantna da znači nešto, kolika bi trebala
biti vrijednost za 6+5tjedana, i da li da je uopće radim budući da osim malo bolnijih prsiju baš i nemam nekakve simptome...
Unaprijed hvala na svakom savjetu...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Imas tablicu bete na netu skini je ja sam također vadila a i mnoge ovdje to ce te umiriti
Iskreno mi je žao što se ovakve stvari događaju, ali to ne utječe dobro ni nas nas ostale koje smo tu, toga trebamo biti svjesne.
Ja sam se toliko uspaničila da sam se sutra naručila na vađenje bete budući da sam tek 4.8. u ginekologinje.
Jeli beta uopće relevantna da znači nešto, kolika bi trebala
biti vrijednost za 6+5tjedana, i da li da je uopće radim budući da osim malo bolnijih prsiju baš i nemam nekakve simptome…
Unaprijed hvala na svakom savjetu…
I ja sam htjela vaditi betu jer nisam mogla dočekati pregled.
Ginekologica mi je rekla da nema potrebe jer sam radila
clear blue.
Ponekad osjećam da sam zabrijala samo da sam trudna jer nemam simptoma, ali se onda sjetim da nemam ni menge.
Upravo mi je danas rekla dr da to što netko nema simptoma ne znači da nešto nije ok. Svaka je žena priča za sebe. Mislim da nemaš brige!😊🥳
Anavi, samo pozitivno biti će na kraju sve u redu i bebica će doći. Inače nisam sklona panici, a i čitala sam da su cure imale urednu betu došle na uzv i nije dobro, tako da neznam ni sama ima li to smisla uopće.?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Drage zene, nemojte se plasiti, a ti Anavi nemas se sta ispricavati. Ovo sto se desilo nazalost desava se i precesto. Nitko nije upucen u tu statistiku dok se ne desi nekom blizem ili, ne do bog, dok se ne desi bas njemu. Nemojte panicariti kada se nekoj od nas nesto desi, tu smo da si dajemo podrsku, a ne da nabijamo griznju savjesti medjusobno. Svaka od nas moze otici vaditi betu, otici privatno na pregled, ili jednostavno cekati svoj pregled kod socijalnog gin. Sve je na nama samima.
Nazalost svasta se desava, i ja sam bila dio statistike prije 4 mjeseca i stvarno zelim da si mozemo sve pisati na ovom forumu, a ne da biramo sta cemo reci kako se netko drugi ne bi prepao. Tu smo jedna za druge, zato forumi i sluze ☺️
Bit ce to sve dobro, samo optimizam. I losi dani prodju, a mi zene jos hrabrije idemo dalje, nemojte to zaboraviti ❤️
Ispricavam se na duzem postu, ali morala sam to napisati...
Hvala cure, baš puno znače ove riječi utjehe. Nismo nikome rekli, zna samo moj dragi, koji je suznih očiju otišao nakon pregleda na posao, a ja doma u samoću. Nemam s kime pričati niti jadati se, a da dobijem natrag razumijevanje. Baš sam koma, najgore je što sada mogu samo čekati, a znam što slijedi. Krivim se užasno i još mi tlak divlja.
Naravno, obavit ćemo sve pretrage da vidimo što se događa. Tješi me što lako zatrudnim pa se nadam kada vidimo da je sve u redu da će biti lako kao i dosad.
Žao mi je što sam neke uplašila, ja sam bila na iglama cijelo vrijeme zbog prve trudnoće, možda sam i samim tim stresom uzrokovala loše stanje. Tako da budite otpuštene, mazite svoje trbuščiće i bit će sve u redu.
Pratim vas i dalje. 😘
Draga Anavi mene nisi uplasila...ja nemam mira jer sam jucer trebala imat pregled i dobit sve uputnice,a odgodeno mi je tek za 18.8, a muci me TSH...
I nemoj se ispricavati, tu smo jedne za drugu...
Nisi ni ti kriva ni stres, nemoj to tako gledati...eto kako kazes lako zatrudnis, kad se sve slegne i napravis pretrage, nema sumnje iduci put ce sve biti u redu <3
Drage zene, nemojte se plasiti, a ti Anavi nemas se sta ispricavati. Ovo sto se desilo nazalost desava se i precesto. Nitko nije upucen u tu statistiku dok se ne desi nekom blizem ili, ne do bog, dok se ne desi bas njemu. Nemojte panicariti kada se nekoj od nas nesto desi, tu smo da si dajemo podrsku, a ne da nabijamo griznju savjesti medjusobno. Svaka od nas moze otici vaditi betu, otici privatno na pregled, ili jednostavno cekati svoj pregled kod socijalnog gin. Sve je na nama samima.
Nazalost svasta se desava, i ja sam bila dio statistike prije 4 mjeseca i stvarno zelim da si mozemo sve pisati na ovom forumu, a ne da biramo sta cemo reci kako se netko drugi ne bi prepao. Tu smo jedna za druge, zato forumi i sluze ☺️
Bit ce to sve dobro, samo optimizam. I losi dani prodju, a mi zene jos hrabrije idemo dalje, nemojte to zaboraviti ❤️
Ispricavam se na duzem postu, ali morala sam to napisati…
Apsolutno se slazem sa svim!
Anavi, apsolutno nema mjesta za neke isprike, pa većina nas ovdje je prethodno doživjela spontani ili imala neke poteškoće, tako da na žalost smo sve svjesne da nekad ne ispadne kako treba.
Ja kad sam imala spontani meni je strašno išlo na živce kad su mi govorili, gle, barem znaš da možeš ostati trudna, ali to zaista je tako. Možda samo neke stvari trebaš posložiti, neku banalnu hormonsku terapiju ili nešto i sve će biti ok.
Blossom nikad nisam bila fan čokolina 🙈 ali kad spominješ čokoladno, nikad u životu nisam popila čokoladnog mlijeka koliko u zadnjem mjesecu prošle trudnoće 🤣 nikad poslije ga nisam popila, nit imala želju...
Što se tiče hematoma, probat ću organizirati da mi mama dođe idući tjedan pa da makar malo mrvica naraste, bit ću mirnija malo..
Sortiraj odgovore
Najstariji