Anavi glavu gore , isplaci se i nikad nemoj rec da se osjecas nesposobno al nikad saljem 🤗
Drage moje, evo mene s lošim vijestima.
Mrvica više nema otkucaja i sada moram samo čekati da krene samo, a ako ne onda po tabletu.
Missed ab. u 9. tt.
Osjećam se grozno i nesposobno. 😔
Želim vam puno sreće i nadam se da će s vama biti sve u redu, šaljem puno pozitivnih vibracija. 💕💕
Drzi se 💗💗💗
Curke, ubija me to sto ne mogu nista jest, brine me bas jer puno manje jedem nego inace...nista mi ne pase, sve mi je odbojno i tjera me na povracanje, bojim se primirisati hrani, ne znam kako si pomoci trenutno jer znam da moram jest, a ja jako malo unosim u sebe...😑
Curke, ubija me to sto ne mogu nista jest, brine me bas jer puno manje jedem nego inace…nista mi ne pase, sve mi je odbojno i tjera me na povracanje, bojim se primirisati hrani, ne znam kako si pomoci trenutno jer znam da moram jest, a ja jako malo unosim u sebe…😑
U ljekarnama imas jedan napitak zove se Pediasure, uglavnom je namijenjen djeci koja su iz nekog razloga mrsavija ili slabija, ali ga mogu piti i odrasli. Imas ga u vise okusa cokolada, vanilija... (naravno, ako ti se ti okusi ne gade). Ja sam to pila u jednom periodu kad sam drasticno smrsavila zbog nekih problema sa zeludcom... jako su hranjivi i imaju sve potrebne suplemente u sebi. Pa eto, barem jedan dnevno da se natjeras popiti, sigurno ti nece odnemoci. Samo nisam sigurna da l' se to vise moze dobiti bez recepta. Ili probaj barem jesti/piti takve slicne hranjive napitke sto imas kupiti u trgovinama... meni se recimo ujutro sve gadi, pa pojedem cokolino kao mala beba 😂 ali sto cu, bar nesto da pojedem a da je hranjivije, jer mi se stvori problem ako popijem folnu na prazan zeludac, onda je tek patnja, jer pijem prije toga i euthyrox, pa me sve te tablete skupa valjda jos vise smuce...
Ili recimo, pura. Meni se evo to ne gadi, jer nema neki poseban ni miris ni okus, a hranjivo je. Pa probaj sa tako nekim namirnicama koje imaju manje intenzivne mirise ili ako mozes grickaj bademe, stapice... cisto da unosis nesto u organizam. I pij dosta tekucine, to obavezno.
Curke, ubija me to sto ne mogu nista jest, brine me bas jer puno manje jedem nego inace…nista mi ne pase, sve mi je odbojno i tjera me na povracanje, bojim se primirisati hrani, ne znam kako si pomoci trenutno jer znam da moram jest, a ja jako malo unosim u sebe…😑
nemam ništa pametno da ti kažem....nemoj se opterećivat što jedeš puno manje, jedi manje na više puta i probaj da jedeš što zdravije možeš, ne moramo jesti za dvoje
svakako vodi računa da uzimaš dovoljno tekućine da ne dehidriraš
probaj razmisliti šta bi ti pasalo, bilo šta (možda neko voće - breskve) i onda udri po njima
probaj si ocijediti neki sok ili izmiksat nešto kao smoothie - ima i gotovih za kupit vidi šta bi ti pasalo (čokoladni, voćni - banana, borovnice)
ili neka lagana salata - krastavci, paradajz, feta sir
eto nabrajam možda ti se nešto svidi
bravo MissGraz ja na te napitke zaboravila
moji roditelji su u nekim situacijama to pili kad nisu mogli jesti iz nekih razloga...jedino što su oni to dobivali na recept
ali da jedan dnevno je dovoljan - ako ništa Eva pitaj za te napitke
Curke mislim da to ide na recept na žalost.. A nekako mislim da bi to mogla zadnje popit u ovom stanju mučnina, bar ja 😅
Ali meni ti npr puno toga na izgled i miris bude fuj ali natjeram se počet jesti i dok jedem dobro je. Također, meni ti pašu jako jabuke npr i krumpir 🤣 nije da je krumpir nešto hranjiv, ali bože moj, bitno da se jede 🤣
Blossom kako je prošao pregled?
Ja evo guglam opet kao manijak o hrmatomima, iako sam ga imala i prošlu trudnoću, sad je drugačiji i sad ne mogu mirovat pa sam baš bezveze 😐
Anavi jako mi je zao zbog tebe bas sam se rastužila nema sta stisni zube napravi pretrage i ideš dalje po meni bar 3 mj treba sačekati poslje ovakvih situacija budi jaka🤍iskreno u šoku sam kada sam pročitala da je zena sa virusom korone ležala u bolnici i da je to kao zaboravila reci to je bas bezobrazno .
Ja sam svako popodne katastrofa umorna sam i stalno imam neku podmuklu mučninu nije mučnina a nije i da nije bas je dosadna pospana sam stalno ali si ne mogu priuštiti dovoljno sna
Blossom kako je prošao pregled?
Ja evo guglam opet kao manijak o hrmatomima, iako sam ga imala i prošlu trudnoću, sad je drugačiji i sad ne mogu mirovat pa sam baš bezveze 😐
MareiKate ujutro čokoladni sa čokolinom
obožavam čokolino ali ne kupujem jer volim na gusto pa mi ona jedna vrećica za 3 max 4 puta - skroz neisplativo
Dala mi uputnicu i idem u pon vadit krv - i nisam imala mira naručila sam se privatno u pon popodne za UZV, taman mu tutnem i nalaze da vidi...
Vezano za hematom - nemoj googlat, znam da ne možeš skroz mirovat ali pazi što više...prijateljica je imala veliki hematom kako i ti kažeš veći od ploda i morala mirovati, pratili su i dok ga je bebica "prerasla" sve je dalje bilo ok...hematom se povukao
Vjerujem da će sve biti ok...kad imaš idući pregled?
Sortiraj odgovore
Najstariji