Anavi neopisivo mi je žao...uzmi si vrijeme i ne odustaj...i nikako se nemoj osjećati nesposobno jer ti to nisi <3
Kad dođeš k sebi i budeš spremna, savjetujem ti da napraviš kompletnu obradu, jer ti je ponavljajući
Drži se i kad god ti bude teško piši, tu smo
Anavi baš mi je jako žao, nemoj se osjećati nesposobno i nemoj kriviti sebe jer to se može svakom dogoditi i ti na to nemožeš utjecati i stvarno ti želim svu sreću dalje.
Lilika stvarno nemogu vjerovat kako netko može biti tako neodgovoran u današnje vrijeme, užas, nadam se da će biti sve ok, iskoristi sad to, posveti se sebi odmori se sad 15 dana od svih 😉
MareiKate treba sve gledati nekako pozitivno barem nemas puno za čistiti i pospremati sad 😂😂, nadam se da ćete to uspijeti srediti do dolaska bebice. ;-)
Cure kada su pocele vase prve mucnine? Ja sam 6+1 nekad mi se samo povrati ne neki jaki miris ali neman mucnine i ne pocracam . Srcemo se nije culo sa 5+6 pa me to brine
Drage moje, evo mene s lošim vijestima.
Mrvica više nema otkucaja i sada moram samo čekati da krene samo, a ako ne onda po tabletu.
Missed ab. u 9. tt.
Osjećam se grozno i nesposobno. 😔
Želim vam puno sreće i nadam se da će s vama biti sve u redu, šaljem puno pozitivnih vibracija. 💕💕
Draga, uzasno mi je zao. Nadala sam se da ces nam danas doci s dobrim vijestima. Zelim ti svu snagu ovoga svijeta sada, znam da nije lako, ali ti to mozes. Napravi sve pretrage kako bi znala u cemu je problem i onda u novu trudnocu bez straha. Drzi se, placi, vici, ali nemoj to drzati u sebi. I zapamti, ti nisi kriva za nista! Drzim fige da uskoro ugledas svoj novi plusić i da bude sve u redu! ❤️
Anavi1206 zao mi je jako, isplaci se, ne postoje rijeci utjehe ❤ tu smo uz tebe..
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Anavi jako mi je žao 😔 otuguj, oporavi se a onda u nove pobjede! Teško je to, ali mi smo žene jake, i odlučne kad nešto naumimo 👸
Ja s pregleda, srce kuca, kaže doktorica moralo je kucati i prije 10 dana i sigurno i je ali da nekad gestacijska vrećica bude nezgodno namještena i bude nesigurno pa onda doktor radije kaže da ga nema nego ima... 😏
Ali, imam hematom, jako veliki, i nezgodan je, nekako je okružio cijelu gestacijaku vrećicu 😒😒 a ja ne mogu mirovati od djeteta...
Ništa kako bude bit ću. Kaže doktorica da probam koliko mogu i nadam se najboljem...
Anavi1206 žao mi je, znam da je teško, ali vjerujem da si jaka i da ce jednom doci nagrada za svu bol i patnju koju prolaziš. Imaš pravo biti ljuta i tužna, ali ne krivi sebe za ovo što se dogodilo i nisi nesposobna nego si jedna od tisuća i tisuća žena koje moraju nažalost ovo proći. I meni je nakon drugog spontanog trebalo vremena da shvatim da nisam ja kriva i da nisam mogla ništa napraviti kako se to ne bi dogodilo. Cuvaj se i budi hrabra
Mrvica više nema otkucaja i sada moram samo čekati da krene samo, a ako ne onda po tabletu.
Missed ab. u 9. tt.
Želim vam puno sreće i nadam se da će s vama biti sve u redu, šaljem puno pozitivnih vibracija. 💕💕
Zao mi je jako zbog tebe. Kao sto cure kazu, nemoj se osjecati nesposobno, ti nisi kriva za to ni najmanje. Nemoj se predavati.... budi hrabra i drzi se. 🧡
Missed ab. u 9. tt.
Neopisivo mi je žao da ti se to dogodilo i to opet. Baš kao što kažu cure, sad obavi potrebne pretrage da bude ok idući put. Znam da nema riječi koje bi te utješile no doći će i tvoje vrijeme bez svih ovih strašnih scenarija koji se eto nažalost dogode. Drži se, budi jaka i pusti vremenu da zaliječi rane. Sretno dalje od ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji