Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    joy
    24. Srpanj 2020. 20:43

Anavi zelim ti da skupis snage i da novu trudnocu ostvaris bez brige i problema❤️
    Ja sam danas bila na pregledu, sve je uredno i savrseno, termin 22.3.
    Dobila sam utrogestan vaginalno 3x2 

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

• ružica
    24. Srpanj 2020. 20:53

Joy, koji su simptomi kod tebe?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• ružica
    24. Srpanj 2020. 20:54

Joy, koji su simptomi kod tebe ako ih ima?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

joy
    24. Srpanj 2020. 21:02

Strasno bolne i otecene grudi, cjelodnevna mucnina bez povracanja i nesanica 🤪

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

• ružica
    24. Srpanj 2020. 21:18

Super, budi sretna. Kod mene jedino osjetljive grudi ali nemogu reći da su jako bolne, baš osjetljive.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

Fancy
    24. Srpanj 2020. 21:40

blossom

Anavi1206

Hvala cure, baš puno znače ove riječi utjehe. Nismo nikome rekli, zna samo moj dragi, koji je suznih očiju otišao nakon pregleda na posao, a ja doma u samoću. Nemam s kime pričati niti jadati se, a da dobijem natrag razumijevanje. Baš sam koma, najgore je što sada mogu samo čekati, a znam što slijedi. Krivim se užasno i još mi tlak divlja.
    Naravno, obavit ćemo sve pretrage da vidimo što se događa. Tješi me što lako zatrudnim pa se nadam kada vidimo da je sve u redu da će biti lako kao i dosad.
    Žao mi je što sam neke uplašila, ja sam bila na iglama cijelo vrijeme zbog prve trudnoće, možda sam i samim tim stresom uzrokovala loše stanje. Tako da budite otpuštene, mazite svoje trbuščiće i bit će sve u redu.
    Pratim vas i dalje. 😘

Draga Anavi mene nisi uplasila…ja nemam mira jer sam jucer trebala imat pregled i dobit sve uputnice,a odgodeno mi je tek za 18.8, a muci me TSH…
    I nemoj se ispricavati, tu smo jedne za drugu…
    Nisi ni ti kriva ni stres, nemoj to tako gledati…eto kako kazes lako zatrudnis, kad se sve slegne i napravis pretrage, nema sumnje iduci put ce sve biti u redu <3

Ej, evo mozda mi ti mozes pomoci vezano za nalaz TSH. Koji ti problem imas s TSH? Meni danas stigao nalaz i ref vrijednost je do 4.20 a kod mene je 3.70. Mislim da je to previse?

Not that fensi, ekšli..

Fancy
    24. Srpanj 2020. 21:44

joy

Anavi zelim ti da skupis snage i da novu trudnocu ostvaris bez brige i problema❤️
    Ja sam danas bila na pregledu, sve je uredno i savrseno, termin 22.3.
    Dobila sam utrogestan vaginalno 3x2

Cestitam, reci mi je li se vidi plod vec? Otkucaji? Pitam jer sam ja bila na 5+1 i vidjele su se samo GV i ZV.

Not that fensi, ekšli..

• MissGraz
    24. Srpanj 2020. 22:12

Fancy

blossom

Anavi1206

Hvala cure, baš puno znače ove riječi utjehe. Nismo nikome rekli, zna samo moj dragi, koji je suznih očiju otišao nakon pregleda na posao, a ja doma u samoću. Nemam s kime pričati niti jadati se, a da dobijem natrag razumijevanje. Baš sam koma, najgore je što sada mogu samo čekati, a znam što slijedi. Krivim se užasno i još mi tlak divlja.
    Naravno, obavit ćemo sve pretrage da vidimo što se događa. Tješi me što lako zatrudnim pa se nadam kada vidimo da je sve u redu da će biti lako kao i dosad.
    Žao mi je što sam neke uplašila, ja sam bila na iglama cijelo vrijeme zbog prve trudnoće, možda sam i samim tim stresom uzrokovala loše stanje. Tako da budite otpuštene, mazite svoje trbuščiće i bit će sve u redu.
    Pratim vas i dalje. 😘

Draga Anavi mene nisi uplasila…ja nemam mira jer sam jucer trebala imat pregled i dobit sve uputnice,a odgodeno mi je tek za 18.8, a muci me TSH…
    I nemoj se ispricavati, tu smo jedne za drugu…
    Nisi ni ti kriva ni stres, nemoj to tako gledati…eto kako kazes lako zatrudnis, kad se sve slegne i napravis pretrage, nema sumnje iduci put ce sve biti u redu <3

Ej, evo mozda mi ti mozes pomoci vezano za nalaz TSH. Koji ti problem imas s TSH? Meni danas stigao nalaz i ref vrijednost je do 4.20 a kod mene je 3.70. Mislim da je to previse?

Sorry sto se ubacivam. Meni je TSH najprije bio skoro 7, pa sam ponovila na nuklearnoj i bio mi je 3.17 (to je u granicama ref. vrijednosti, ali posto smo trudnice treba biti ispod 2), dobila sam euthyrox 25mg uz objasnjenje da je to samo zato sto sam trudna, a inace sam po tom pitanju zapravo zdrava. Moram na kontrolu za 4tj i nakon toga ovisno o nalazu ce mi povisit ili ukinit terapiju. Eto nadam se da sam ti bar malo pomogla. 

• MissGraz
    24. Srpanj 2020. 22:16

S tim da su me zbog prvog nalaza odmah poslali u endokrinologa, on mi je napravio UVZ stitnjace i rekao da je sve ok i da je najvjer. taj TSH povisen ubiti zbog trudnoce i zbog tog drugog stanja i da je to vrlo cesto kod trudnica i da ta terapija nece nista skoditi bebi i da mi vjer. nakon trudnoce nece ni trebati vise. Poanta je samo da trudnicama treba biti ispod 2 bez obizira kolika je ref. 

Fancy
    24. Srpanj 2020. 22:26

MissGraz

S tim da su me zbog prvog nalaza odmah poslali u endokrinologa, on mi je napravio UVZ stitnjace i rekao da je sve ok i da je najvjer. taj TSH povisen ubiti zbog trudnoce i zbog tog drugog stanja i da je to vrlo cesto kod trudnica i da ta terapija nece nista skoditi bebi i da mi vjer. nakon trudnoce nece ni trebati vise. Poanta je samo da trudnicama treba biti ispod 2 bez obizira kolika je ref.

A kada si ti radila nalaz? U kojoj sedmici? Mene je sad strah da do sada vec taj tsh nije napravio neku stetu, a jos necu 3 dana otici kod endokrinologa. Najranije u ponedjeljak 😐

Not that fensi, ekšli..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.