Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    blossom
    24. Srpanj 2020. 08:56

Meni je ovo najgore jutro do sada...digla se jedva u 6 jer sam u 7 se zapisala kod doktorice
    dolazim sestra kaze ti si se krivo zapisala za subotu  (još kad sam zapisivala si mislim gle u pet nema nikog )
    ali dr. radi i popodne (jer neka druga je u izolaciji pa je na zamjeni) pa idem u 14 
    vratila sam se direktno u krevet i jedva ustala - sad ne mogu doć k sebi da radim - sjedim za kompom oči mi se sklapaju od umora, ne znam dal mi je tlak prenizak ili šta?
    Idem skuhat si dva-tri srka kave možda dođem k sebi
    Nadam se da ste svi dobro i da mučnine nisu jake - divim se vama mama jer uz sve vodite brigu i o svojim malcima <3

MareiKate
    24. Srpanj 2020. 09:05

Joj blossom, to ti je trudnički mozak, zaboravan je jako 😅 meni je npr jučer tako kava prijala, a danas mi sve smrdi na 100 metara, čak i kruh!
    Busybee na jesen će ti on bit starija pa time lakše, mi smo imali groznu prilagodbu koja još traje jer smo prvo krenuli tjedan dana prije lockdowna, tad je bila premala, ništa nije kužila i tjedan dana pakla je to bilo. Pa skoro 3 mjeseca pauze pa opet krenuli. Tu je ona bila puno spremnija ali okolnosti užasne. Tete se nisu smjele preklapati, samo jedna u smjeni na njih 20 a svi plaču jer nitko nije bio u vrtiću mjesecima. Svaki dan druga teta ... Strašno je bilo. Onda su nam izašli u susret pa su ju vratili u grupu u koju će ići na jesen i tete su koliko toliko bile redovne i iste. Sve do prije tjedan dana kad su sve otišle na godišnji i sad je opet pakao 😔 moja je inače jako osjetljiva na promjene i jako vezana za mene. Tolike smjene prostorija, teta i djece su jednostavno previše za nju. Žao mi je da je morala krenuti u tom periodu, ali nisam imala izbora 😣

• EmEn9
    24. Srpanj 2020. 10:10

Ja sam isto baš dosta umorna. Neda mi se ništa radit.
    Aime sad ste me prisjetile s tim vrtićem baš sam sretna bila da sam se toga rješila i sad opet hehe 😂😂
    Moje cure idu u skolu i prelazak vrtić škola na jednu stranu super, ne plaču da nebi u školu 😂😂 kao što je bilo skoro svakodnevno plakanje za vrtić i nema nikakvih problema. A s druge strane opet u vrtiću ih ostaviš u 7 i 30 i do 4 si na miru i možeš raditi na poslu bez brige znaš da su ok a u školi uvijek kombiniraj ko će čuvat, kako će kući itd druge brige ali opet sve to tako brzo prođe. Ja kad gledam sad svaki dan mi bila muka vozit u taj vrtić a sad kao da to nikad nije ni bilo. 
    Brzo dani prolaze 🤗🤗
    Imam osjećaj da će i ova trudnoća tako brzo proletit a još ni na prvom pregledu neke nismo bile a da se nećemo ni okrenut već će 3 mjesec. 
    Čisto me već panika lovi😂😂😂 
    Neznam kako vi ali ja ono koliko god sam sretna da sam trudna toliko me na momente panika ulovi ono čista panika kako ću ja to sve ispočetka. 
    Malo sam vam se izjadala , nemam kome 🙁😂 sva sreća da ste tu 😀😀

lilika
    24. Srpanj 2020. 10:23

Jutroo.. evo kad sam mislila da ne može gore.. haha peh.. kako sam ostala zbog visokog tlaka još u srijedu u bolnici.. u sobu su mi doveli djevojku koja je zaboravila reći da je pozitivna na kovid.. ahh agonije.. strka zbrka.. i eto mene izoliraju i nadam se da ću sada doma jer je tlak pod kontrolom.. i naravno, testirali me ( neugodno je jako) i nadam se da idem na kućnu samoizolaciju. Da, 14 dana.. uhhh.. 
    Nadam se da ste dobro.. ii bebice da mrdaju ♥️👶🤰

MareiKate
    24. Srpanj 2020. 10:31

lilika

Jutroo.. evo kad sam mislila da ne može gore.. haha peh.. kako sam ostala zbog visokog tlaka još u srijedu u bolnici.. u sobu su mi doveli djevojku koja je zaboravila reći da je pozitivna na kovid.. ahh agonije.. strka zbrka.. i eto mene izoliraju i nadam se da ću sada doma jer je tlak pod kontrolom.. i naravno, testirali me ( neugodno je jako) i nadam se da idem na kućnu samoizolaciju. Da, 14 dana.. uhhh..

Pa kako to zaboraviš reći 🥴 ajme meni... Sreća pa svakako moraš mirovati, ali grozno mi je to kako ljudi ne misle na druge.
    Ja za 10 dana idem na jednu manju svadbu ako se budem dobro osjećala i cijelo vrijeme si mislim pa valjda su ljudi koji dolaze dovoljno pametni da će paziti i neće dolaziti ako imaju bilo kakvu sumnju na bolest, ali očito ne možeš na to računati. 

• Bebanomoje
    24. Srpanj 2020. 10:33

Zaboravila je reci? 🙄 Bozeeee, ko da se tu radi o nekoj sitnici pa je zaboravila. Bolje da sutim 😀 Nadam se da te nije zarazila. 

MareiKate
    24. Srpanj 2020. 10:34

EmEn9

Ja sam isto baš dosta umorna. Neda mi se ništa radit.
    Aime sad ste me prisjetile s tim vrtićem baš sam sretna bila da sam se toga rješila i sad opet hehe 😂😂
    Moje cure idu u skolu i prelazak vrtić škola na jednu stranu super, ne plaču da nebi u školu 😂😂 kao što je bilo skoro svakodnevno plakanje za vrtić i nema nikakvih problema. A s druge strane opet u vrtiću ih ostaviš u 7 i 30 i do 4 si na miru i možeš raditi na poslu bez brige znaš da su ok a u školi uvijek kombiniraj ko će čuvat, kako će kući itd druge brige ali opet sve to tako brzo prođe. Ja kad gledam sad svaki dan mi bila muka vozit u taj vrtić a sad kao da to nikad nije ni bilo.
    Brzo dani prolaze 🤗🤗
    Imam osjećaj da će i ova trudnoća tako brzo proletit a još ni na prvom pregledu neke nismo bile a da se nećemo ni okrenut već će 3 mjesec.
    Čisto me već panika lovi😂😂😂
    Neznam kako vi ali ja ono koliko god sam sretna da sam trudna toliko me na momente panika ulovi ono čista panika kako ću ja to sve ispočetka.
    Malo sam vam se izjadala , nemam kome 🙁😂 sva sreća da ste tu 😀😀

I mene hvata panika. Bake i djedovi daleko, u svemu smo sami, teško je bilo i sa jednom a sad tek... Još s tom koronom, curku ću sigurno izvaditi iz vrtića pred termin... A da vam ne pričam d ajde nama kuća oštećena u potresu sad i predstoje nam ogromni radovi idući mjesec - mi trenutno živimo u 20 kvadrata ljetne kuhinje 🙈

blossom
    24. Srpanj 2020. 10:50

lilika

Drago mi je da ti je tlak pod kontrolom i da te puste da budeš doma...držim srećice da nakon 14 dana bude negativan
    Ni ja ne vjerujem kako zaboraviš reći :( još u bolnicu tako da svi koji su bili u doticaju moraju u izolaciju - totalna neodgovornost 
    Najgore će biti ako uđe u bolnički sustav, ali vidim da je neizbježno (nadam se da se varam) tu kod nas moj ginekolog, jedna doktorica u izolaciji 

lilika
    24. Srpanj 2020. 10:50

Bebanomoje

Zaboravila je reci? 🙄 Bozeeee, ko da se tu radi o nekoj sitnici pa je zaboravila. Bolje da sutim 😀 Nadam se da te nije zarazila.

Da, zaboravila je reć.. strašnoooo.. toliko sam ljuta da vam ne mogu opisati.. sva sreća pa nam je kuća dvoetažna.. ja cu dolje,a muž gore.. i još da me policija provjerava.. divota!!! 😵

• SamoSeOpustiTiSeOpusti
    24. Srpanj 2020. 11:02

Anavi, strašno mi je žao, isplači se, daj sebi vremena i imaj vjere da će sljedeći put sve biti u redu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.