MissGrazz ja ne znam ja pratim po danima ovulacije i po tablici to tvoje se također poklapa s tim 5tt
Ja isto nemam nikakvih simptoma. Malo grudi. Al zanemarivo. Jutros kad sam isla na wc opet malo smedjega. Cekam da prodju ta 2 tjedna al se ne nadam nekakvim dobrim vijestima. Ne mogu se nadati s obzirom na proslo iskustvo
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Jutro.... Evo ja upravo išla vadit krv i dati urin. U ponedjeljak ću znati jel sve štima. Tada idem na kontrolu. Dobro da trudnice imaju obredno st, inače me nebi bilo doma dva dana koliki je red bio. 😊
Ja isto nemam nikakvih simptoma. Malo grudi. Al zanemarivo. Jutros kad sam isla na wc opet malo smedjega. Cekam da prodju ta 2 tjedna al se ne nadam nekakvim dobrim vijestima. Ne mogu se nadati s obzirom na proslo iskustvo
Malamarelice i kod mene je smeđe skoro svaki dan. Vrlo malo i vrlo svijetlo pa kao ne brinem.
Mene strašno brine više to što sam u prošloj trudnoći u ovo vrijeme već imala baš jake mučnine sad ne osim malo nekad kad mi je prazan želudac kako je još netko ovdje napisao... Čudi me da može biti takva drastična razlika u dvije trudnoće...
Ninach još malo pa ćeš znati više ☺️ ja u utorak idem na pregled, baš me prpa 🤭
Malamarelice i kod mene je smeđe skoro svaki dan. Vrlo malo i vrlo svijetlo pa kao ne brinem.
Mene strašno brine više to što sam u prošloj trudnoći u ovo vrijeme već imala baš jake mučnine sad ne osim malo nekad kad mi je prazan želudac kako je još netko ovdje napisao… Čudi me da može biti takva drastična razlika u dvije trudnoće…
Znači, u prvoj trudnoći nisam imala niti jedan dan mučninu ni ništa tako da to stvarno ovisi od osobe do osobe. Ni sada nemam mučnine, tako da vjerojatno ih neće ni biti. Jedino je to #to imam dečkića 2god starog i s njim puno šetam jer svi drugi rade pa se malo bojim da pretjerujem al ok, misliti ću pozitivno i da će sve biti u redu.
Mene strašno brine više to što sam u prošloj trudnoći u ovo vrijeme već imala baš jake mučnine sad ne osim malo nekad kad mi je prazan želudac kako je još netko ovdje napisao… Čudi me da može biti takva drastična razlika u dvije trudnoće…
Znači, u prvoj trudnoći nisam imala niti jedan dan mučninu ni ništa tako da to stvarno ovisi od osobe do osobe. Ni sada nemam mučnine, tako da vjerojatno ih neće ni biti. Jedino je to #to imam dečkića 2god starog i s njim puno šetam jer svi drugi rade pa se malo bojim da pretjerujem al ok, misliti ću pozitivno i da će sve biti u redu.
Ninach moja ima godinu i pol, često ju dižem i nosam, jer sam većinu dana sama s njom... Nemam izbora pa kako bude. Prošli trudnoću sam morala mirovati prva tri mjeseca, sad i da moram, neću moći, pomirila sam se da kako bude bit će.
Sto se tiče mučnina ni ja ih nemam osim kada bi trebala jesti nisam ih imala ni u prethodnim ovako rano cini mi se od 8tt da su počele i onda su bile bas odvratne do nekog 14 tt sjećam se s srednjim djetetom sam samo mogla ležati i jesti naranče bas su mi bile grozne mučnine a tu sam trudnoću do 5 mj krvarila a nadalje imala stalno kontrakcije i većinu vremena preležala u bolnici na preparu mislim da je mozda rano za simptome iako moja sestra je sada 10 tt i dok nije znala
Da je trudna pocela je u 5 tt povraćati pa imati mučnine sada pije neke tablete i nosi narukvice i bolje je nema pravila
Sad mi je no lakse. Ja te mucnine skroz povezujem s trudnocom i kak ljudi pricaju da su one znak da je sve ok s trudnocom. Mareikate tako i meni jedva primjetno svijetlosmedje poslije nuzde
Imala dam situaciju kada sam bila nekih 10 tt ušla sam u super Market i uzela u ruke kutiju Pahuljica i naranče odjednom niz noge potoci krvi sve sam bacila i otrčala u bolnicu dok sam isla iz mene su ugrušci ispadali do su bili ogromni komadi bila sam sigurna da je gotovo legla dam na stol doktorova faca katastrofa ja plačem on govori da ne moze da vidi od siline krvi i u jednom trenutku kaze tu je srce kuca❤️To je bilo bozije čudo nikad taj osjecaj necu zaboraviti tada su me hospitalizirali i od tada je bilo strogo mirovanje nikada tog doktora necu zaboraviti ta mi je trudnoća bila i traumatična i lijepa moja curica se rodila divna zdrava i 3850 divna bas kao i danas tako da se sve utješimo s ovim i da ne znaci uvijek ako krvarila da nema trudnoće
Stvarno mogu misliti kakav ti je bio osjecaj kad si osjetila tu krv. Hvala Bogu da je dobro zavrsilo. Ma ja bih da sam u bolnici 9 mj i da lezim, samo da me stalno imaju pod kontrolom i da sam sigurna da ako nest treba da sam odmah tamo. Cekam da me sestra nazove za nalaze i ako jos stoji taj termin za 2 tjedna. Ja cu onda sutra otici privatno na uzv samo da vidim ima li otkucaja
Sortiraj odgovore
Najstariji