Pozdrav, pridružujem se proljetnicama :)
Nakon nekoliko godina pokušavanja i pripremanja papira za mpo - ugledali smo prvi +
Danas sam bila kod ginekologa - išla sam radi upale koju vučem od prošlog mjeseca, jer me je panika zbog bolova koje osjetim, ali hb nisu česti
Nije mi htio uzimati ni bris ni papu - kaže neće dirati jer je rana (5tj), ali vidjela sam točkicu <3
Dobila sam probiotik za rodnicu i Duphaston i idući pregled mi je 23.7.
Jedino sam zaboravila mu spomenut za TSH, dugo ga nisam provjeravala, a znao mi biti povišen...
zanima me ako koja zna - da li ginekolog šalje vaditi TSH ili to trebam doktoricu opće prakse zamoliti?
Želim vam svima uredne trudnoće
Draga malamarelica želim ti da sve prođe u redu i samo miruj <=I=> evo jedan hug ;)
Hvala ti! Tsh ti vadi tvoj ginekolog. Tj., daje uputnicu za kks i tsh i jos te nekakve pretrage koje rade iz krvi, a i urin dajes. To ti uglavnom bude na prvom pregledu, dobijes uputnice.
Meni javila da mi je sve ok, tsh 1,7. Skroz dobro. Urin nekakve bakterije, ocekivano. Moram na urinokulturu. A pregled... tek 22. 😒
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Blossom dobrodošla ☺️
U trudnoći ti ginekolog može i prepisivati terapiju za štitnjaču, odnosno dati recept za euthyrox, a uvijek ti može dati uputnicu za provjeriti TSH.
Malamarelice tako sam i ja naručena 21 , ali sve se mislim kako cu otići privatno na uzv prije , blossom cestitam od ❤️Mi je drago na +
Izvinite ako vam oduzimam vrijeme ali zeljela bih cuti cuti vase misljenje.Nevina sam,nikad nisam imala odnos.Decko i ja smo se malo igrali i on je polnim organom trljao o moj stomak,ja sam imala donji ves.On kaze da nije ejakulirao ali zanima me ako jest posto je na vrhu vesa bilo mokro,da li se sa stomaka sperma mogla sliti do rodnice i uci u nju iako sam imala donji ves na sebi,penis nije dolazjo u dodir s rodnicom i bila sam u sjedecem polozaju?
Hvala unaprijwd
Hvala vam cure, divne ste :) onda ću mu napomenuti idući put...ma svašta sam ga htjela pitati, ali mozak mi stao
u zadnje vrijeme ne pamtim/zaboravna sam - misli mi odlutaju u sekundi
Znači dan za danom imamo preglede, samo neka nam sve bude u redu <3
pratimo se, tipkamo se...
Ja sam bila na prvom pregledu danas, vidi se gestacijski mjehur i zumancana vrecica 🥰 sljedeca kontrola za nesto manje od 3 sedmice jer dr nije tu toliko 🐥
Not that fensi, ekšli..
Fancy super...sad samo odmaraj i pokušaj se zaokupirati nekim drugim stvarima tako da ti ta 3 tjedna prolete
Nadam se da ste sve dobro, pozdravljam vas i odoh radit nešto ;) stupnjevi se polako penju mislim da će danas biti baš težak dan
Evo javljam se i ja s novostima... Danas sam bila na pregledu (6+4) i srce kucaaa :))) (Prije točno tjedan dana vidjela se samo žumanjčana vrećica, ne i plod). Vidi se i mali hematom, ali rekla je doktorica da se ne trebam brinuti (naravno da me brine :D). Je li koja od vas mama imala hematom u prijašnjim trudnoćama? Zbog hematoma moram nastaviti stavljati utrogestan 2 puta dnevno... Ne smijem imati spolne odnose i preporučeno mi je da se ne kupam u moru (osim ako je baš čisto, ali da se odmah nakon toga otuširam i presvučem). Kontrola mi je za mjesec dana, no vjerujem da ću za dva tjedna otići privatno na pregled.
Sortiraj odgovore
Najstariji