Super , cestitam ja sam imala cistu i pola trudnoće krvarenja e sada ne znam da ti je to slicno objasnio mi je doktor bilo da se moram čuvati i ležati jer čista moze izgurati plod
Evo javljam se i ja s novostima… Danas sam bila na pregledu (6+4) i srce kucaaa :))) (Prije točno tjedan dana vidjela se samo žumanjčana vrećica, ne i plod). Vidi se i mali hematom, ali rekla je doktorica da se ne trebam brinuti (naravno da me brine :D). Je li koja od vas mama imala hematom u prijašnjim trudnoćama? Zbog hematoma moram nastaviti stavljati utrogestan 2 puta dnevno… Ne smijem imati spolne odnose i preporučeno mi je da se ne kupam u moru (osim ako je baš čisto, ali da se odmah nakon toga otuširam i presvučem). Kontrola mi je za mjesec dana, no vjerujem da ću za dva tjedna otići privatno na pregled.
Juhuuui, čestitke za srčeko! Ja sam imala povelik hematom u prošloj trudnoći i morala sam dugo strogo mirovati. Hematom je problem dok je veći od ploda jer ako hematom koji je velik krene curiti može povući plod sa sobom. Ako je manji, nije potrebno strogo mirovanje i najčešće hematom iscuri polako ili se absorbira i nestane.
Ovo za kupanje u moru ne može imati veze sa hematomom 🙈 ne znam jel nisi dobro razumjela doktoricu ili je ona malo osebujna 🤭 dakle za hematom je bitno mirovanje, bez spolnih odnosa - tako je, ali more može biti problem zbog upala nekakvih ali to je i inače nešto na što sve pazimo... Nema hematom veze s morem... Mislim da se smiješ brćnuti 😁
<3 weeee, čestitam
čim nije strogo mirovanje ne moraš brinuti...brčni se, odma se presvuci i nemoj se bespotrebno naprezati :) samo pozitivno i uživaj
Vidim Vi ste skoro sve već obavile preglede.
Meni zadnja menstruacija bila 1.6 znači sada je 6 tjedan i bila neki dan kod ginekologice i naručila me tek 23.7 znači kao u 8 tjednu.
Trbuh mi kao već sad tvrd i drugačiji a nezelim nikom rec dok mi gin ne potvrdi, neznam pa sta ce bit s trbuhom do tog 8 tjedna. 😂😂
Bok cure, nisam se javljala cijeli tjedan, u pon i uto sam imala smeđi iscjedak i to me dotuklo. Danas sam bila na pregledu, gestacijska vrecica je narasla i vidi se žumanjčana vrecica. Trenutno sam 5+4 i dok kaže da je očekivano što se ne vidi plod. Ali je vidjela oskudno krvarenje, smeđe, i to me zabrinjava....
Emen9 dobrodošla , tako je i kod mene zadnja m 1.6 bila
Iva 990 i ja sam sada 5+5 bila sam s 5+ 2 na pregledu isto se tako vidio kroz par dana bi trebao se viditi i plod i kucanje srca nadam se da ti je dala dufaston miruj sto vise ja mirujem sto vise mogu i ne dižem tesko preksinoć i sinoc sam se ustajala za wc izgleda da je to krenulo danas sam se probudila premorena i kada sam izašla iz kuce bilo mi je lose i mučnina mislim da su mi počeli ti simptomi koje sam imala u trudnoćama vrtoglavice malaksalost samo nemam jos jaču mučninu kod kuce se osjecam najbolje bas mi smeta kada izađem ova vrućina kako se vi ostale osjećate 😅
EmEn9 isti dan imamo pregled :) brzo će proći...samo dan po dan
Iva990 - ti je još šta rekla (mirovanje i sl.), si dobila tablete kakve?
čuvaj se i nemoj se naprezat...znam da je teško ali probaj što manje misliti što bi moglo i što ako...
više misli bit će sve dobro...i tako će biti
ja sam nekako mišljenja dok god je smeđe (starija krv) i nije velika količina dobro je
Vidim Vi ste skoro sve već obavile preglede.
Meni zadnja menstruacija bila 1.6 znači sada je 6 tjedan i bila neki dan kod ginekologice i naručila me tek 23.7 znači kao u 8 tjednu.
Trbuh mi kao već sad tvrd i drugačiji a nezelim nikom rec dok mi gin ne potvrdi, neznam pa sta ce bit s trbuhom do tog 8 tjedna. 😂😂
Ti si kao ja s datumom zadnje menstruacije ☺️ ja idem na pregled u utorak, nadam se čuti i srčeko😬
Čudno da ti se već vidi trbuh, ali to ti je napuhnutost, nije to još od bebe 😁 jel ti to prva trudnoća?
Meni isto kad se najedem bude čudno napuhnut, baš neki čudan oblik da sam se čak zabrinula da je nešto od prošle trudnoće se unutra krivo posložilo 🤣
Iva kod tebe nije vidjela uzrok krvarenju?
Blossom, pijem duphaston 3*1 i aspirin 100 jer imam trombofiliju i moram mirovati. Rekla je da dok postoji i najmanje krvarenje preporuča se mirovanje.
MareiKate rekla je da ne vidi uzrok, napisala je da vidi oskudnu smeđkastu sekreciju. Ovo sam išla privatno a u srijedu sam naručena kod svoje dok preko socijalnog onda bi se vec plod trebao viditi...
Sortiraj odgovore
Najstariji