Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Saramala
    07. Srpanj 2020. 23:27

Nadam se , nekako da je izgurati do 12 tt cini mi se poslije puno sigurnije 

Emmie
    08. Srpanj 2020. 00:34

Lijep pozdrav svima,
    Kod mene je zanimljivo stanje. Izgubila sam simptome trudnoće skoro preko noći. Od mučnina, gubitka apetita, vrućine itd. nije mnogo ostalo. Poslije gubitka simptoma sam imala snažne grčeve u ledjima i stomaku, bez krvarenja ali uz prisustvo ružičaste sluzi. Danas opet normalna sluz i blaga mučnina. Nemam pojma šta se dešava, a babica me još uvijek nije kontaktirala. 🙄

Jeste li imali slično iskustvo?

Hvala!

Emmie
    08. Srpanj 2020. 00:37

Zaboravih poželjeti sreću MalojMarelici...Sretno MalaMarelice! 🌷

Dobro nam došla Korra! 🌷

Ninnach
    08. Srpanj 2020. 01:13

Saramala

Ja iskreno Marelice mislim da je to u redu Beta sto se tiče ploda to sa 5+ 2 je kaze normalno da se ne vidi a sjećam se i u prošloj trudnoći nije se sa 5 tj vidjelo s 6+ 5 vidila srce
    Ninnach sta ti je rekla sa 6 jel to ok da se ne vidi ?

Ah, ne znam šta da ti kažem. Bila je nekako sva nedorečena. Kao vidjeti ćemo za tjedan dana. Rekla je samo da je to ipak možda malo prerano za prvi pregled,a same su me stavile tad da dođem. Ne znam ni sama. Prošla trudnoća na 6+3 već se srce čulo. Sad ništa, ni lplod ne vidi. Baš ono.... Razočaravajuće. 

Ninnach
    08. Srpanj 2020. 01:17

Malamarelica, čuvaj se. Sretno! 

MareiKate
    08. Srpanj 2020. 08:34

Malamarelice drago mi je da ipak nije baš krv bila i d je uzv pokazao da je ok.
    Imala sam spontani jedan, i jednu trudnoću koja je smeđarila/krvarila do trećeg mjeseca a nekad i poslije a bebač živ i zdrav. U ranom periodu dok sam bila u panici kad bi htjela otići na hitnu, prvo bi nazvala bolnicu i objasnila situaciju i dežurni ginekolog bi me uvijek smirio i rekao da bolje da ostanem doma  i mirujem  nego da se vozim na pregled i čekam tamo. Jer što god da je, pomoći može jedino mirovanje i progesteron koji uzimaš. Ako zbilja krene po zlu, znat ćeš da je to to, svjesna si i kad ti se to prvi put dogodi a kamoli ne kad se već dogodilo. Želim ti reći, ako ti se opet ponovi smeđe a ne baš krv a činiš sve što možeš - miruješ, piješ duphastone, radije nazovi doktoricu i vidi što dalje.taj odlazak na hitnu je dodatni stres koji ti ne treba.. 

MareiKate
    08. Srpanj 2020. 08:35

A ninach ima  li kod tebe šanse da je trudnoća manja nego što misliš pa se zato ne vidi? Jel se vidi bar gv i žv? Mislim da svi se bar to trebalo vidjeti...

• MissGraz
    08. Srpanj 2020. 09:13

Malamarelice, samo miruj i misli pozitivno koliko god mozes. Bas strogo miruj. Svi ti drzimo fige. 🧡

Ja sam danas vadila betu. 
    Danas mi je 66676.3, a tocno sam 5 tjedana jutros.
    Proslu srijedu mi je bila 488., bila sam tocno 4 tjedna.

Je li to ok? 

• MissGraz
    08. Srpanj 2020. 09:14

MissGraz

Malamarelice, samo miruj i misli pozitivno koliko god mozes. Bas strogo miruj. Svi ti drzimo fige. 🧡

Ja sam danas vadila betu.
    Danas mi je 66676.3, a tocno sam 5 tjedana jutros.
    Proslu srijedu mi je bila 488., bila sam tocno 4 tjedna.

Je li to ok?

Ispravak 6676.3

Saramala
    08. Srpanj 2020. 09:31

Emmie evo nisam pametna koliko si ti ono sada ? Zasto ne odeš na pregled odma i vidis da li je sve ok s bebom... Ninnach ja isto računam mozda je ovulacija bila ti kasnije mozda 2 dana pa da je to ok iako sam citala neke zene tek u 8 i 9 tt vidile otkucaje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.