Cure, niti jedna od vas ne može znati baš točan dan ovulacije, čak i sa lh trakicama nitko ne zna točan sat... Tako da nema tu odstupanja, svaka je priča za sebe, i nema smisla se tako uspoređivati. Beta je dobra ako se pravilno dupla, vrijednosti imaju širok raspon unutat kojeg beta može biti dobra.
Ne sekirajte se ☺️
Cure, niti jedna od vas ne može znati baš točan dan ovulacije, čak i sa lh trakicama nitko ne zna točan sat… Tako da nema tu odstupanja, svaka je priča za sebe, i nema smisla se tako uspoređivati. Beta je dobra ako se pravilno dupla, vrijednosti imaju širok raspon unutat kojeg beta može biti dobra.
Ne sekirajte se ☺️
Ma ne brinem se a mislim da mi je 99% O bila 15 dc jer hvala Bogu imam bas bas uredne cikluse a i upratila sam je kod dr pomocu uzv i trakice su to potvrdile :) samo me interesovalo da li je pravilo da se plod vidi kad beta predje 6000, no dobro, saznat cu ubrzo. Hvala u svakom slucaju.
Not that fensi, ekšli..
Ne znam kome ali odstupa ali kazu kao nesto da u svakom laboratoriju nisu iste vrijednosti evo nisam pametna
Pa ne znam, meni se od starta dupla na oko 32-33 sata pa ne mislim da je nesto lose. Eventualno moze biti blizanacka ili nesto. Interesuje me samo da li se nekome tako rano vidio plod, jer sam citala da se sa betom preko 6000 vec moze vidjeti a meni ce sutra navecer onda biti preko 10000 ako je jutros bila 6000 u 8h.
Ja sam tocno 5tj. I beta mi je danas 6676. Isto sam zbunjena ne znam je li to okej. Sa tocno 4tj. mi je bila 488. Svugdje su razlicite tablice pa evo ni ja ne znam kao Saramala sto misliti. Posto sam laborant, znam da svaki laboratorij ima razlicite metode, ali vrijednosti ne bi trebale biti puno razlicite.
Mene je danas u par navrata jako bolio trbuh. Doduše, obavljala sam nešto po gradu pa ne znam ima li to veze s tolikim hodanjem. Inače svi drugi simptomi su nestali. Nadam se najboljem scenariju,ne samo za sebe nego i sve vas. 😊❤️
Recimo negdje pise da u 5 tj. Je raspon do 17000, a negdje do 7000. I sad ako je do 17 onda odstupamo, ako je do 7 onda valjda ne...
Ne znam kome ali odstupa ali kazu kao nesto da u svakom laboratoriju nisu iste vrijednosti evo nisam pametna
Pa ne znam, meni se od starta dupla na oko 32-33 sata pa ne mislim da je nesto lose. Eventualno moze biti blizanacka ili nesto. Interesuje me samo da li se nekome tako rano vidio plod, jer sam citala da se sa betom preko 6000 vec moze vidjeti a meni ce sutra navecer onda biti preko 10000 ako je jutros bila 6000 u 8h.
Ja sam tocno 5tj. I beta mi je danas 6676. Isto sam zbunjena ne znam je li to okej. Sa tocno 4tj. mi je bila 488. Svugdje su razlicite tablice pa evo ni ja ne znam kao Saramala sto misliti. Posto sam laborant, znam da svaki laboratorij ima razlicite metode, ali vrijednosti ne bi trebale biti puno razlicite.
Meni samo nije jasno zasto je moja beta bila 1440 a svi ovdje u 5. tjednu imaju preko 6000.
Mene je danas u par navrata jako bolio trbuh. Doduše, obavljala sam nešto po gradu pa ne znam ima li to veze s tolikim hodanjem. Inače svi drugi simptomi su nestali. Nadam se najboljem scenariju,ne samo za sebe nego i sve vas. 😊❤️
Primjetila sam da se i meni to desi kad malo pretjeram sa kretanjem i "normalnim" zivotom. 😅 valjda je to normalno.
Meni samo nije jasno zasto je moja beta bila 1440 a svi ovdje u 5. tjednu imaju preko 6000.
Ma ja se opet vracam nekako na to da smo sve individualne. Nismo sve ni zatrudnile isti dan, prema tome ne moze nam se ni beta jednako udvostrucavati. Vjerujem crvsto da je svima sve okej i to je to 🧡
Meni je kod spontanog u prvoj trudnoci, beta bila 109 na 15 dpo, a 288 na 17 dpo pa je dr rekla da je beta niska.
Ovaj put sam vadila nalaz ranije, dakle na 12 dpo bila je 66 a na 14 dpo 196. Tako da je znatno bolja ovaj put i mislim da je ovih 6000 bolje nego da je niza, stajaznam.
Mada mi je sestrica u lab jutros rekla da ocekuje nalaz oko 1000 (sto je meni zvucalo jako malo) 😂 i ispostavilo se da jeste kad sam dobila rezultat 🤔
Not that fensi, ekšli..
Nisam pametna evo po tablici mi Beta odgovara čak je malo veća doktor isto rekao da je to super ali evo vidim bete bas variraju ovulacija mi je bila 15 og jer sam dobila smajlić a odnos smo imali 12, 14 prošli spontani sam imala sa 7 tt a krvarenja su pocela u 6 tt ježim se od ta dva tt ...imam neato simptoma tj grudi i pospanost mada pospanost mozda je i od dufastona mučnine imam pokoji dan ali cim nesto pojedem prođe tako da ne znam je li od trudnoće kako vi bilo divno da sve lijepo iznesemo ove bebe🙏🏻🤍
Sortiraj odgovore
Najstariji