….kada sam izašla iz kuce bilo mi je lose i mučnina mislim da su mi počeli ti simptomi koje sam imala u trudnoćama vrtoglavice malaksalost samo nemam jos jaču mučninu kod kuce se osjecam najbolje bas mi smeta kada izađem ova vrućina kako se vi ostale osjećate 😅
najviše mi se sloši ako ujutro ne stignem doručkovati oko 9 me već ulovi mučnina i bol u želucu
čitala sam da pomažu bademi, meni pomaže...čim mi dođe muka uzmem malo badema i čašu vode i bude mi bolje..znači bademi i voda su mi stalno na radnom stolu :D
Iva koju mutaciju na trmobofiliji imas?
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Blossom, pijem duphaston 3*1 i aspirin 100 jer imam trombofiliju i moram mirovati. Rekla je da dok postoji i najmanje krvarenje preporuča se mirovanje.
MareiKate rekla je da ne vidi uzrok, napisala je da vidi oskudnu smeđkastu sekreciju. Ovo sam išla privatno a u srijedu sam naručena kod svoje dok preko socijalnog onda bi se vec plod trebao viditi…
terapiju piješ i odmaraj što više....držim srećice da smeđarenje skroz prestane...bit će sve ok!
Meni je ovo treća trudnoća pa pretpostavljam da mi je zato trbuh čudan jer su mi mišići koma u trbuhu od prethodne dvije. Samo mi čudno što me naručila tek u 8 tjednu jer sam u prošlim trudnoćama odmah sa 6 tjedana primljena na pregled. Pretpostavljam da je to zato da se izbjegne ovo vidi se i ne vidi se plod. Sa 8 tjedana vidi 100% hehe. I da Vam kazem odmah u obe trudnoće su mi na početku u 6 tjednu vidjeli hematom i uzimala sam te tablete kao i vi i sve se rasčistilo do 12 -13 tjedna i bilo sve ok. Imam dvije zdrave cure ;-)
Kada smo kod trbuha meni je 7 trudnoća ali biti ce akobogda 4 beba tri sam imala spontana , kod mene je trbuh sada kao kod prvorotkinje sa 6 mj sigurno na sve sto sam dobila par kila ove zime kod mene se bas vidi trbuh ali u zadnjih 10 dana pravi trudnički formirani trbuh svaki dan sve veći
Kada smo kod trbuha meni je 7 trudnoća ali biti ce akobogda 4 beba tri sam imala spontana , kod mene je trbuh sada kao kod prvorotkinje sa 6 mj sigurno na sve sto sam dobila par kila ove zime kod mene se bas vidi trbuh ali u zadnjih 10 dana pravi trudnički formirani trbuh svaki dan sve veći
E baš je i meni čudan taj trbuh s obzirom na to da imam isto kila ko i prije 2 mjeseca, znači nisam se udebljala ali trbuh se kao formira a još mi nije ni potvrđena trudnoća od strane gin samo test. 😂😂
Pozdrav svima,
Upravo sam se vratila sa pregleda. Beba mjeri 7 tjedana, koliko i treba biti. Srce kuca, i nema nikakvih problema unatoč gubitku simptoma trudnoće, grčevima i ružičastoj sluzi.
I da, samo je jedna beba što sam se i nadala😆
Citala sam o tome da je to tako normalno sto vise trudnoća to veći trbuh , Emmie bas mi je drago pa to je divno cestitam😀
Emmie divno! Čestitam! Nadam se da ćemo se kroz iduća dva tjedna sve javiti sa potvrdom srčeka ❤️
Ja se potajno u svakoj trudnoći nadam blizancima 🤣 znam da sam luda i ne znam kako bi s troje male djece odjednom 🤣 a da ne pričam o trudnoći s blizancima koja je znatno teža... ali eto, slatke misli dok čekam prvi pregled 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji