Mareikate, tako sam i odlucila. Bila sam jos danas kod svoje doktorice zbog krvi i urina, gledala me na uzv, sve isto kao sinoc. Rekla strogo mirovanje, utrogestan i dala mi 2mg normabel. Pregled za 2 tj. Ak pocnem krvariti s ugruscima nek se javim na hitnu. Ma znam da bas nista ne mogu. To je bas strasno, pogotovo kad jednom dozivis spontani.
Miss graz, mislim da ti je beta jako jako dobra.
Drzite se i cujemo se!
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Mareikate, tako sam i odlucila. Bila sam jos danas kod svoje doktorice zbog krvi i urina, gledala me na uzv, sve isto kao sinoc. Rekla strogo mirovanje, utrogestan i dala mi 2mg normabel. Pregled za 2 tj. Ak pocnem krvariti s ugruscima nek se javim na hitnu. Ma znam da bas nista ne mogu. To je bas strasno, pogotovo kad jednom dozivis spontani.
Miss graz, mislim da ti je beta jako jako dobra.
Drzite se i cujemo se!
Drzi se Marelice, bit ce sve okej 🧡
MissGraz super! Pitam se samo od čega ti se spustio TSH u tjedan dana 😅 Bitno da si sada mirnija i da su stvari pod kontrolom ☺️
Jel ono ti piješ almagea prenatal? Jednu ili dvije dnevno?
Ja definitivno imam slabe mučnine, dakle kad mi je prazan želudac baš mi je slabo, stalno moram nešto jesti 🤭
Pijem dvije. Jednu uz dorucak, jednu uz veceru. A evo meni je odma bilo sumnjivo kako je tako visok, zato sam i ponovila na nuklearnoj bas, jer prvi nalaz je bio iz primarnog laboratorija, rade u razlicitim metodama. Ali sve u svemu, mirnija sam sad. 😇
Hey pitanje, zašto piješ almageu prenatal 2 puta dnevno? Jel tako piše na njima ili ti je liječnik tako preporučio?
Pise na njima i rekla mi je tako teta u ljekarni.
Hvala na odgovoru 😊
Saramala, vjerujem da sam ostala trudna 6.6.2020. Trebam obavezno imati ultrazvuk jer je najgore ne znati šta se dešava. 😕
Nadam se da je sve u redu kod tebe🌷.
Emmie, nisi li ti pisala da ti je 6.6. bila zadnja menstruacija? Znači ostala si trudna eventualno 2 tjedna kasnije... Još ti je rano za uzv...
A ninach ima li kod tebe šanse da je trudnoća manja nego što misliš pa se zato ne vidi? Jel se vidi bar gv i žv? Mislim da svi se bar to trebalo vidjeti…
Vidi se gestacijski mjehurić ali se ne vidi plod... A ovulacija je bila 10.6. To znam jer mi je smajlić pokazao tako na lh testu cb. Tako da sam sigurno 6tj trudna. Narucila me za 7 dana opet.. Sad nek cekam i lik im si kaj bude...
Ocito smo sada sve u bas nekom bzvze periodu u biti ovogodišnjem 6-8 tt je uvijek tako komplicirano jer se stalno nesto je zna ja sam također jako nestrpljiva i 2 tjedna mi se čine puno za cekati , Emmie idi cim prije na pregled nemaš sta cekati po meni , Ninnach meni je ovulacija bila 15.6 isto se ne vidi plod samo mjehurić
MareiKate, zadnja menstruacija mi je bila 22.5.2020. Vjerujem da sam imala ovulaciju oko 6.6.2020.
Ništa, moram insistirati na ultrazvuku što prije.
Hej Marelice, imaš li i dalje smećkasti iscjedak? Jesi se uspjela malo smiriti?
Sortiraj odgovore
Najstariji