MareiKate, zadnja menstruacija mi je bila 22.5.2020. Vjerujem da sam imala ovulaciju oko 6.6.2020.
Ništa, moram insistirati na ultrazvuku što prije.
Onda sam te pobrkala s nekim tu... A ti si negdje vani? Kad si spomenula babicu pa pretpostavljam da nisi u RH... Znam da u nekim zemljama uzv trudnicama rade puno rjeđe nego kod nas
Nemam danas, ali doslovno samo lezim. Vidjet cemo dalje. Cure mene tako muci to sto meni po mengi pise 6+4, a uzv danas jednom pokazao 6+1, jednom 6+2. Dok je ona tamo mjerila. Bojim se da ce mi stati na ovoliko i dalje nece ni rasti. Prosli put mi je ostao na 6+3, a ja bila vec 8t od menge. Znam da nista tu ne mogu, ali stalno se zivciram oko toga. Naravno, simptoma idalje nema, malo osjetljive grudi i dok sam se vozila autom uzasno mi bilo mucno, al to ne povezujem s trudnocom
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
I grozno mi je sta sad svi doma oko mene lete, kuhaju mi i paze me, a ja cu mozda opet imat spontani. Osjecam takvu krivnju i nesposobnost
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
I grozno mi je sta sad svi doma oko mene lete, kuhaju mi i paze me, a ja cu mozda opet imat spontani. Osjecam takvu krivnju i nesposobnost
Ma daj zeno, ne misli na nista nego na sebe i svoju bebu. Tako i treba da te svi paze, bas zato da se ne dovodis u situaciju da imas bilo kakav napor. Budi sretna da imas mogucnost da te paze i molim te ne misli bar na to sad. A sto se UVZ tice, mozda jednostavno nisu tako precizni. Bit ce sve okej samo vjeruj i budi hrabra!
MareiKate, da u pravu si, ja sam u Velikoj Britaniji. Nisam nikada bila trudna u ovoj zemlji, pa mi je sve novo.
MalaMarelica, meni se to ne čini kao neko veliko odstupanje. Ja vjerujem da je sve u redu. 🌷
Evo mene bila na pregledu 5+ 2 potvrđena trudnoća ali se jos ne vidi plod doktor kaze da je jos rano naručio me 21.7 po ovo uglavnom ovo kako sada izgleda Beta u uzv sve je kako treba
Pozdrav, ja cu vam se ubrzo pridruziti na temi, ali za sada me interesuje kolika ti je beta?
Meni je 01.07 na 14 dpo bila 196, danas na 20 dpo je preko 6.100 🤔 sutra idem na prvu kontrolu sa 5+1 pa ne znam sta da ocekujem od pregleda.
Not that fensi, ekšli..
Ej Fancy meni je Beta na 22 dpo 3156 jucer sam bila na pregledu 5+2 vidi se trudnoća ali ne jos plod kazu danje to normalno cini mi se da nam Beta nekako odstupa
Ej Fancy meni je Beta na 22 dpo 3156 jucer sam bila na pregledu 5+2 vidi se trudnoća ali ne jos plod kazu danje to normalno cini mi se da nam Beta nekako odstupa
Kome? Tebi ili meni? Il objema? 😰
Not that fensi, ekšli..
Ne znam kome ali odstupa ali kazu kao nesto da u svakom laboratoriju nisu iste vrijednosti evo nisam pametna
Ne znam kome ali odstupa ali kazu kao nesto da u svakom laboratoriju nisu iste vrijednosti evo nisam pametna
Pa ne znam, meni se od starta dupla na oko 32-33 sata pa ne mislim da je nesto lose. Eventualno moze biti blizanacka ili nesto. Interesuje me samo da li se nekome tako rano vidio plod, jer sam citala da se sa betom preko 6000 vec moze vidjeti a meni ce sutra navecer onda biti preko 10000 ako je jutros bila 6000 u 8h.
Not that fensi, ekšli..
Sortiraj odgovore
Najstariji