Dobrodošla ružice u klub trudnica željnih simptoma a simptoma bez 😂! Dakle 6.6. ti je prvi dan trudnoće i od tad računaš tjedne... Najbolje si skini neku aplikaciju za pratiti trudnoću ili imaš online kalkulatore na raznim stranicama, samo u Google upišeš kalkulator trudnoće...
MissGraz super! Pitam se samo od čega ti se spustio TSH u tjedan dana 😅 Bitno da si sada mirnija i da su stvari pod kontrolom ☺️
Jel ono ti piješ almagea prenatal? Jednu ili dvije dnevno?
Ja definitivno imam slabe mučnine, dakle kad mi je prazan želudac baš mi je slabo, stalno moram nešto jesti 🤭
Pijem dvije. Jednu uz dorucak, jednu uz veceru. A evo meni je odma bilo sumnjivo kako je tako visok, zato sam i ponovila na nuklearnoj bas, jer prvi nalaz je bio iz primarnog laboratorija, rade u razlicitim metodama. Ali sve u svemu, mirnija sam sad. 😇
Hey pitanje, zašto piješ almageu prenatal 2 puta dnevno? Jel tako piše na njima ili ti je liječnik tako preporučio?
Evo mene bila na pregledu 5+ 2 potvrđena trudnoća ali se jos ne vidi plod doktor kaze da je jos rano naručio me 21.7 po ovo uglavnom ovo kako sada izgleda Beta u uzv sve je kako treba
MissGraz bas mi je drago da si dobila terapiju, a i sto se tsh malo smirio. Vjerujem da ce sad sve biti ok u nastavku, pod kontrolom si.
Saramala tako sam i ja bila s 5+2 isto se nije vidio plod, rekla mi je da je rano, tak da mislim da jento normalno sve.
Ja idem sutra, sutra sam 6+4 i iskreno, pripremila sam se na najgore. Meni je ona beta sta se uduplala tek nakon 72 sata unijela uzasan strah i evo, meni su cijela zadnja 2 tjedna pakao. Ne znam kako zenama uspije iznijeti cijelu trudnocu normalno, divim se tome
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
MissGraz super! Pitam se samo od čega ti se spustio TSH u tjedan dana 😅 Bitno da si sada mirnija i da su stvari pod kontrolom ☺️
Ja definitivno imam slabe mučnine, dakle kad mi je prazan želudac baš mi je slabo, stalno moram nešto jesti 🤭
Pijem dvije. Jednu uz dorucak, jednu uz veceru. A evo meni je odma bilo sumnjivo kako je tako visok, zato sam i ponovila na nuklearnoj bas, jer prvi nalaz je bio iz primarnog laboratorija, rade u razlicitim metodama. Ali sve u svemu, mirnija sam sad. 😇
Hey pitanje, zašto piješ almageu prenatal 2 puta dnevno? Jel tako piše na njima ili ti je liječnik tako preporučio?
Pise na njima i rekla mi je tako teta u ljekarni.
Evo mene bila na pregledu 5+ 2 potvrđena trudnoća ali se jos ne vidi plod doktor kaze da je jos rano naručio me 21.7 po ovo uglavnom ovo kako sada izgleda Beta u uzv sve je kako treba
Evo ja imam isti slucaj, 6tj sam sada a ne vidi se plod. Za tjedan dana idem ponovno. Nadam se da ce tad bit sve ok
Pise na njima i rekla mi je tako teta u ljekarni.
http://www.almagea.hr/dodaci-prehrani/prenatal-omega3/
Evo tu bas sve pise 🙃
Ja iskreno Marelice mislim da je to u redu Beta sto se tiče ploda to sa 5+ 2 je kaze normalno da se ne vidi a sjećam se i u prošloj trudnoći nije se sa 5 tj vidjelo s 6+ 5 vidila srce
Ninnach sta ti je rekla sa 6 jel to ok da se ne vidi ?
Prokrvarila sam. Na hitnoj sam i cekam doktora. Na porodu je. Rekla sam vam da nije dobro
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji