Stigla Beta 3156 odgovara danima poslje ovulacije čak je malo i veća danas sam 5+2🤍
MissGraz super! Pitam se samo od čega ti se spustio TSH u tjedan dana 😅 Bitno da si sada mirnija i da su stvari pod kontrolom ☺️
Jel ono ti piješ almagea prenatal? Jednu ili dvije dnevno?
Ja definitivno imam slabe mučnine, dakle kad mi je prazan želudac baš mi je slabo, stalno moram nešto jesti 🤭
Pijem dvije. Jednu uz dorucak, jednu uz veceru. A evo meni je odma bilo sumnjivo kako je tako visok, zato sam i ponovila na nuklearnoj bas, jer prvi nalaz je bio iz primarnog laboratorija, rade u razlicitim metodama. Ali sve u svemu, mirnija sam sad. 😇
Saramala super! I ja sam danas 5+2 iako mi u potpisu piše 5+1 ne znam zašto... Ja sam u utorak naručena na pregled 😁
Stigla Beta 3156 odgovara danima poslje ovulacije čak je malo i veća danas sam 5+2🤍
Super!! Ja svoju sutra idem vaditi. Vadila sam prosli tj. Sa tocno 4tj, sutra cu sa tocno 5. Nije mi to gin rekao, ja to onako na svoju ruku da sam mirna jer mi je pregled tek 17.7.
Pozdrav svima. Ja sam danas točno 6tj. Idem danas na prvi pregled. Moram priznati da mi nije svejedno. Samo neka sve bude dobro. 😊❤️
Evo cure ja zvala doktora kaze da dodem danas na pregled da me pogleda za betu kaze da je super tako da idem u 17:45 javljam vam
Dobar dan i lijep pozdrav svim trudnicama!
Molim Vas malo pojašnjenje kako se zapravo računaju tjedni.
Posljednju mjesečnicu sam imala 06.06.2020., ciklus mi je redovan svako 25 dana, a ovulacija je bila otprilike 15.06.2020.kad sam i ostala trudna.
Koliko sam ja sad trudna i kako to sve računam?
Od simptoma umjereno bolne grudi, malo malaksala ništa posebno, nadutost koja je zadnjih par dana malo manja i konstantna žeđ, sve skupa kad se sumira ništa posebno.
Hvala unaprijed i sretno svim curama!🤗
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji