Jutrooo….ja sam jucer pisala u grupu simptomi trudnoće a danas hvala Bogu ovdje. Napravila sam test jutros 5 dana prije mengr jer sam imala čudne simptome proteklih dana i DOBILA + i na digitalnom 1-2 tjedan. Jako sam sretna i zbunjena i zabrinuta jer sam prosle god imala missed ab. Molim vas savjet…..da li da odmah zovem gin sobzirom na spontani iako znam da je rano a opet ….a i radim posao ma kojem zna biti fizički tesko…..
Čestitam na plusu ❤️
Nazovi odmah, možda te doktorica pošalje izvaditi betu 2x čisto da se vidi kako trudnoća napreduje ili ti prepiše Duphaston/Utrogestan. Meni je doktorica u prošloj trudnoći čim sam popiškila plus prepisala Utrogestan 3x2 jer sam par mjeseci prije toga isto imala missed ab, a onda me na pregled naručila tek sa 6+ tjedana. I da te utješim, ta druga trudnoća je prošla super i sad imam malca od godinu i pol dana. 🥰
Da čula sam za te tablete....zvati cu ja mislim isto da je to najbolje😁
Hvala ti ❤️
Pozdrav, evo da vam se javim bila sam danas na pregledu.. 12+3 tt.. odlično napredujemo, doktorica je rekla da će biti dečkić💙lijepa beba.. nije sigurna ali se vidi nešto između nogica 💞 tako da sam baš presretna 🤗, a sad poradit ćemo na visokom tlaku.. morat ću opet kod interniste jer po dolasku sam se uzbućkala i tlak je opet bio visok..
Cestitam svima na lijepim trudnoćama i pregledima evo i ja da se javim danas sam 10 tt mučnine me ubijaju toliko mi smetaju u svakodnevnim obavezama jos uvijek sam bez energije umorna pospana za sve one koje se brinu oko mučnina kao sto sam i ja kod mene su krenule tek od 8 tt i sada jedva cekam da završe 4 munje beba i
Sada cu mozda zvučati malo blesavo ali kao da vise puta u danu osjetim lagani treptaj u desnoj strani znam ga prepoznati jednostavno ne znam sto bi drugo moglo biti ali nesto osjetim drugu sam djecu osjetila negdje 14 tt koliko se mogu sjetiti pa sam malo zbunjena 😯🤍
Jutrooo….ja sam jucer pisala u grupu simptomi trudnoće a danas hvala Bogu ovdje. Napravila sam test jutros 5 dana prije mengr jer sam imala čudne simptome proteklih dana i DOBILA + i na digitalnom 1-2 tjedan. Jako sam sretna i zbunjena i zabrinuta jer sam prosle god imala missed ab. Molim vas savjet…..da li da odmah zovem gin sobzirom na spontani iako znam da je rano a opet ….a i radim posao ma kojem zna biti fizički tesko…..
Cestitam!! ❤️
Cestitam svim curama na pregledima.
Ja sam sretnica bez mucnina😃 danas sam konacno otisla na prvi pregled, 8plus3, sve je super.
Cestitam!! ❤️
❤️ Hvala ti
Samo da sve bude ok to je najbitnije
Cestitam!! ❤️
❤️❤️❤️
Trudnice jel vam se vec vidi stomak ? Ja sam danas 8 + 5 i vec se dosta vidi..u prvoj trudnoci do 5 mj se nije vidio 😁
Pozdrav svima,
Nakon dužeg čitanja i ja sam vam se odlučila pridružiti. Na dan pregleda trebala sam biti 7+1, ali je dr.rekao da plod odgovara 5+5, CRL je 2mm. Je li se neka od vas susrela sa sličnim brojkama? Moguće da je bila kasnija ovulacija, ali meni se ipak 10 dana čini puno i strah me da nije zastoj u razvoju i potencijalni missed :( Doktor je rekao da je ok, ali da je prerano za bilo šta. Baš sam zabrinuta
Sortiraj odgovore
Najstariji