Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    FourLeafClover
    09. Kolovoz 2020. 06:55

E cure, pogledajte si i H&M sad, ja sam naručila dvoje trudničke traperice, svake 11€ na sniženju. U prošloj trudnoći sam ih platila 300kn, jako malo zapravo nosila jer sam većinom bila u haljinama. I još su mi sad te stare velike jer sam u startu imala 4kg više nego sad. 

Kona13
    09. Kolovoz 2020. 17:56

Ja sam zaboravila...
    Kada se radi krvni test da se vidi da nema problema ako je mama Rh- a otac Rh+?

👦2012💙

• Bebanomoje
    09. Kolovoz 2020. 18:53

Kona13

Ja sam zaboravila…

Meni je gin dao na prvom pregledu uputnicu, trebala bih to ici sljedeci tjedan u Petrovu vaditi.
    Da li je netko od vas to isao u Petrovu? Da li se narucuje ili dodjem ujutro na blef? E da, i da li moram nataste ili smijem jesti prije? 

Kona13
    09. Kolovoz 2020. 19:07

Bebanomoje

Kona13

Ja sam zaboravila…

Meni je gin dao na prvom pregledu uputnicu, trebala bih to ici sljedeci tjedan u Petrovu vaditi.
    Da li je netko od vas to isao u Petrovu? Da li se narucuje ili dodjem ujutro na blef? E da, i da li moram nataste ili smijem jesti prije?

Ja sam pred 8g vadila u Petrovoj. Nisam morala na taste i nije se narucivalo(možda je drugačije zbog korone). Koliko ćeš biti kada ideš vadit krv?

👦2012💙

• Bebanomoje
    09. Kolovoz 2020. 19:26

Kona13

Bebanomoje

Kona13

Ja sam zaboravila…

Ja sam pred 8g vadila u Petrovoj. Nisam morala na taste i nije se narucivalo(možda je drugačije zbog korone). Koliko ćeš biti kada ideš vadit krv?

Sutra sam tocno 8 tjedana, znaci 8 plus dva, tri dana cu biti kad budem isla. Sta ima neki odredjeni period kad to treba ici? Meni gin to nije nista naglasio, samo je rekao da to napravim do iduceg pregleda.
    Ovo sto sam napisala da bih trebala ici, to sam ja sebi tako u glavi poslozila da odem ovaj tjedan to rijesit i vadit krv i dati urin. 

Kona13
    09. Kolovoz 2020. 19:52

Bebanomoje

Kona13

Bebanomoje

Kona13

Ja sam zaboravila…

Sutra sam tocno 8 tjedana, znaci 8 plus dva, tri dana cu biti kad budem isla. Sta ima neki odredjeni period kad to treba ici? Meni gin to nije nista naglasio, samo je rekao da to napravim do iduceg pregleda.
    Ovo sto sam napisala da bih trebala ici, to sam ja sebi tako u glavi poslozila da odem ovaj tjedan to rijesit i vadit krv i dati urin.

Ne mogu se sjetit kada se ide točno, zato i pitam. Mm tvrdi da smo išli vadit krvnu grupu sa 8-9tj a kasnije da se provjeri ima li mijesanja  krvi jer sam Ja - a on+. Zato i pitam kada je ovaj drugi dio  

👦2012💙

• ružica
    09. Kolovoz 2020. 21:09

Cure drage, samo da Vas sve pozdravim!
    Bacim oko na forum ali ne stignemw pisati zadnjih dana.
    Ruža11 i sve ostale cure s pregleda i nove cure čestitke od srca!🤗.
    Kako se osjećate, kako podnosite ove vrućine.
    Ja oduvijek jako loše podnosim vrućine, osim tjelesno djeluju mi i na psihu tako da nekako nisam od volje posljednjih dana, živim za dane kada će biti hladnije...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

ruza11
    09. Kolovoz 2020. 22:31

ružica

Cure drage, samo da Vas sve pozdravim!
    Bacim oko na forum ali ne stignemw pisati zadnjih dana.
    Ruža11 i sve ostale cure s pregleda i nove cure čestitke od srca!🤗.
    Kako se osjećate, kako podnosite ove vrućine.
    Ja oduvijek jako loše podnosim vrućine, osim tjelesno djeluju mi i na psihu tako da nekako nisam od volje posljednjih dana, živim za dane kada će biti hladnije…

Znam kako ti je...ja imam jos nizak tlak i danas sam cijeli dan nekako mucna i jos ova vrucina me ubi,niti klima ne pomaze 😬 kad dode zima cemo htjet malo toplije 😁 kako si ti ?

Ninnach
    09. Kolovoz 2020. 23:31

Bebanomoje

Kona13

Ja sam zaboravila…

Ja sam išla prije 10 ak dana. Samo dođeš, ne moraš biti natašte i ne trebaš se naručiti. Ja sam bila gotova za 15min

Ninnach
    10. Kolovoz 2020. 05:03

Zaboravila sam napisati da su nalazi bili gotovi za 3 dana, i šalju ih poštom ili na mail. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.