Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebanomoje
    10. Kolovoz 2020. 06:49

Ninnach

Zaboravila sam napisati da su nalazi bili gotovi za 3 dana, i šalju ih poštom ili na mail.

Super, hvala ti ☺️

bebolinka
    10. Kolovoz 2020. 08:20

Curke da vas pitam, dali vas onako nekad propadaju jajnici? 
    Mene svako toliko malo jedan malo drugi, i onda počnem svašta zabrijavat 😏

Ines
    10. Kolovoz 2020. 09:23

Bebolinka i mene zna tu i tamo, eto recimo sinoc je isto..pogotovo prilikom kihanja me zna prozigat, ali to je sasvim normalno. Zvala sam prije mozda 10tak dana gin bas iz tog razloga jer me uglavnom zigao desni jajnik iz kojeg je i bila oplodnja, ali kaze da je to sve normalno i dio procesa privikavanja tijela na novonastalu situaciju. Dok god nemas krvarenja, kojekakve sumnjive iscjedke i bolove da moras lezati cijeli dan sve je okej i nemas brige. U suprotnom svakako kontaktiraj gin ili hitna. Suzdrzi se od guglanja koliko god bilo tesko jer ce te samo bacit u depru, a to ti zbilja ne treba. 

Nea 💗

bebolinka
    10. Kolovoz 2020. 10:36

Ines

Bebolinkai mene zna tu i tamo, eto recimo sinoc je isto..pogotovo prilikom kihanja me zna prozigat, ali to je sasvim normalno. Zvala sam prije mozda 10tak dana gin bas iz tog razloga jer me uglavnom zigao desni jajnik iz kojeg je i bila oplodnja, ali kaze da je to sve normalno i dio procesa privikavanja tijela na novonastalu situaciju. Dok god nemas krvarenja, kojekakve sumnjive iscjedke i bolove da moras lezati cijeli dan sve je okej i nemas brige. U suprotnom svakako kontaktiraj gin ili hitna. Suzdrzi se od guglanja koliko god bilo tesko jer ce te samo bacit u depru, a to ti zbilja ne treba.

Ajde superr, hvala ti puno😊😊 daa pokušavam da uopće ne idem citat po netu jer tamo nema šta nema

• mira222
    10. Kolovoz 2020. 10:59

Jutrooo....ja sam jucer pisala u grupu simptomi trudnoće a danas hvala Bogu ovdje. Napravila sam test jutros 5 dana prije mengr jer sam imala čudne simptome proteklih dana i DOBILA + i na digitalnom 1-2 tjedan. Jako sam sretna i zbunjena i zabrinuta jer sam prosle god imala missed ab. Molim vas savjet.....da li da odmah zovem gin sobzirom na spontani iako znam da je rano a opet ....a i radim posao ma kojem zna biti fizički tesko.....

Ines
    10. Kolovoz 2020. 11:07

Cestitam draga od srca 👏👏👏😘😘 zelim ti sretnu i zdravu skolsku trudnocu. Iskreno nemam iskustva hvala Bogu dragom sto se tice toga, medutim ja sam cim sam saznala za trudnocu zvala i sestra mi je odredila termin za 8tj trudnoce, a zvala sam sa 5tj..tako da slobodno nazovi i reci kako ti je nazalost bilo u proslosti i sama ce ti onda odrediti termin kada misli da je potrebno. Drzi se i glavu gore, ne dopusti da te prijasnje situacije slome 😘😘💪

Nea 💗

• Bebanomoje
    10. Kolovoz 2020. 11:31

mira222

Jutrooo….ja sam jucer pisala u grupu simptomi trudnoće a danas hvala Bogu ovdje. Napravila sam test jutros 5 dana prije mengr jer sam imala čudne simptome proteklih dana i DOBILA + i na digitalnom 1-2 tjedan. Jako sam sretna i zbunjena i zabrinuta jer sam prosle god imala missed ab. Molim vas savjet…..da li da odmah zovem gin sobzirom na spontani iako znam da je rano a opet ….a i radim posao ma kojem zna biti fizički tesko…..

Zovi odmah, bit ce ti lakse ☺️
    Nemoj se samo previse brinuti, bebice to osjete. Ima nas ovdje dosta sa slicnim iskustvom i sada je sve ok ☺️

FourLeafClover
    10. Kolovoz 2020. 12:30

mira222

Jutrooo….ja sam jucer pisala u grupu simptomi trudnoće a danas hvala Bogu ovdje. Napravila sam test jutros 5 dana prije mengr jer sam imala čudne simptome proteklih dana i DOBILA + i na digitalnom 1-2 tjedan. Jako sam sretna i zbunjena i zabrinuta jer sam prosle god imala missed ab. Molim vas savjet…..da li da odmah zovem gin sobzirom na spontani iako znam da je rano a opet ….a i radim posao ma kojem zna biti fizički tesko…..

Čestitam na plusu ❤️
    Nazovi odmah, možda te doktorica pošalje izvaditi betu 2x čisto da se vidi kako trudnoća napreduje ili ti prepiše Duphaston/Utrogestan. Meni je doktorica u prošloj trudnoći čim sam popiškila plus prepisala Utrogestan 3x2 jer sam par mjeseci prije toga isto imala missed ab, a onda me na pregled naručila tek sa 6+ tjedana. I da te utješim, ta druga trudnoća je prošla super i sad imam malca od godinu i pol dana. 🥰

• mira222
    10. Kolovoz 2020. 13:10

Ines

Cestitam draga od srca 👏👏👏😘😘 zelim ti sretnu i zdravu skolsku trudnocu. Iskreno nemam iskustva hvala Bogu dragom sto se tice toga, medutim ja sam cim sam saznala za trudnocu zvala i sestra mi je odredila termin za 8tj trudnoce, a zvala sam sa 5tj..tako da slobodno nazovi i reci kako ti je nazalost bilo u proslosti i sama ce ti onda odrediti termin kada misli da je potrebno. Drzi se i glavu gore, ne dopusti da te prijasnje situacije slome 😘😘💪

Hvala ti na lijepim riječima i podršci❤️❤️

• mira222
    10. Kolovoz 2020. 13:12

Bebanomoje

mira222

Zovi odmah, bit ce ti lakse ☺️
    Nemoj se samo previse brinuti, bebice to osjete. Ima nas ovdje dosta sa slicnim iskustvom i sada je sve ok ☺️

Nadam se samo dobrome i pokušavam misliti pozitivno....i svima vama tu želim isto❤️😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.