Pozdrav curke evo nakon dugog razmisljanja pridruzujem se vama iako sam po terminu spadam pod zimske bebice ali mi je tema nekako zamrla, vidim da je ova ipak aktivnija, valjda necete zamjerit posto vidim da ima jos cura koje su mi blizu po terminu. Inace imam 25g, prva trudnoca i mi smo na 11+6 i nestrpljivno iscekujemo iducu srijedu 12.8. pregled da vidimo bebicu kako treba. Termin mi je 19.2. za sada. Sto se mucnina tice bila sam jedna od onih sretnica kojima je vec u 5tj krenulo i trajalo hvala Bogu samo do 8tj s jednim povracanjem..meni je uglavnom pomagala voda s limunom i to hladna iz frizidera, dvopek iako doduse samo par dana, bobi flips i voce najvise od svega bilo koje. Nakon tog 8tj kako su mucnine popustale odmah sam dobila normalan apetit, ne mogu reci povecan jer i inace sam imala 3 normalna obroka i nekakvo voce izmedu obavezno, tako je ostalo i dan danas. I da salata zelenu salatu mogu jesti kad god cak i dok sam imala te mucnine.
Drago mi je da si nam se pridružila! Meni bi termin trebao biti 2.3. Sada sam 10+4. Nemam problema s mučninama i jako volim jesti zelenu salatu😊, u prošloj trudnoći mi je bilo vrlo slično po tom pitanju. Uglavnom, dobrodošla i sretno na pregledu, javi nam se s novostima🍀🍀
Dobro jutro, evo da se i ja prijavim. Nadam se da će biti sve ok i da ću se zadržati na temi. 😅
Trenutno sam samo 5+5, drugo dijete (imam malca od godinu i pol dana), prije toga jedan spontani u ranim tjednima bez simptoma i krvarenja tako da mi je ovaj prvi period stresan, ali pozitivno je to što uz malo dijete ne stignem puno misliti.
Zasad toliko, veselim se druženju ❤️
Dobro nam dosle nove cure 🤗
Drago mi je vidjeti da nas je sve vise ☺️
Sto se tice mucnina, citala sam da ne treba odmah leci nakon jela. A to mislim da je mene sredilo proslu ned, samo sam lezala a jela, i bome nije bilo ugodno. Sad se trudim da prodje neko vrijeme pa tek onda legnem da mi zeludac ne odreagira tako da ja opet nemam mucnine, one minimalne koje mozda cak i umislim ne smatram mucninama 😁
Hvala svima na odgovorima
Izgleda da ne preostaje nista nego eksperimentirati i vidjeti sto kome odgovara. Ja npr. legnem odmah nakon jela jer mi najvise odgovara lezati s podignutim nogama kad imam mucninu. Nisam ni sama pametna, al polako idemo iz dana u dan
Baby P 03/21 💙
Drage trudnice, mala dojava! U Kauflandu od četvrtka traje akcija na rublje i spavačice za trudnice, a Lidl će imati od ponedjeljka hlače, tajice, majice...
Hello curke!
Kako provodite dan? Odmarate, kuhate, pospremate???
Moj malac trenutno spava, pa malo čitam što ste pisale
Ima netko da je pio antibiotike sad? Jučer sam nosila doktoru na zamjeni nalaze KKS, urina i TSH pa je u nalazu urina vidio da imam neku upalu. Nije precizirao, ali mi je prepisao 2 kutije Amoxila. E sad, uzela sam odmah uz to i probiotik, u uputama stoji da se uz antibiotik piju 4 kapsule dnevno, ali nekako mi je to puno, bez obzira što se radi samo o probiotiku.
Drage trudnice, mala dojava! U Kauflandu od četvrtka traje akcija na rublje i spavačice za trudnice, a Lidl će imati od ponedjeljka hlače, tajice, majice…
Super, hvala na info. Odmah ću do lidla, nisam uopce vidjela da je za trudnice, hvala. Ja sam neki dan našla na kraju u Mani kupila jedne traperice za trudnice i jedne tajice ali u lidu ce bit sigurno bolje cijene. ;-)
Drage trudnice, mala dojava! U Kauflandu od četvrtka traje akcija na rublje i spavačice za trudnice, a Lidl će imati od ponedjeljka hlače, tajice, majice…
Hvala ti na info!! Obavezno ću skoknuti do Lidla. 👍😊
Sortiraj odgovore
Najstariji