Dobrodošle nove ženice! Čestitam svima ❤️
Ninach, super za pregled!! Bit će sve ok i sa panoramom!
Mi smo na moru pa rjeđe pišem… Još uvijek povraćam, bar jednom dnevno, ne kupam se skoro uopće, tj samo se smočim a ne plivam - zbog hematoma …
Moja curka od godinu i pol je nemoguća, ja mislim da ona osjeti da stiže konkurencija ili nešto jer ono baš nas izluđuje kao nikad prije. Možda osjeti neku promjenu u mlijeku (još dojim) pa je luda od toga jer je inače veliki sisoljubac…
Meni se isto vidi trbuh, u prošloj trudnoći mi je takav bio s cca 4 mjeseca kakav je sad sa 2… I kod mene nije napuhnutost više, takav je od jutra 😅
I ja imam hematom, na moru sam svaki dan i plivam ko nenormalna 😏 sad si me zabrinula hahaha
Jel ti gin rekla da ne plivaš ili? Meni nije rekla ništa posebno da pazim jedino da nesmijem imat odnose do nekih 12tj a to je danassss 😁😁😁
Pa ja se svojoj doktorici nisam ni usudila reci da idem na more 😂 rekla mi je da mirujem, tako da pretpostavljam da mirovanje ne uključuje plivanje 😅
A ovisi i koliki ti je hematom, moj je povelik, i pomalo iznad ploda … isto mi je rekla bez odnosa do daljnjeg…
🤣🤣
Moj je 14mm ali neznam di se nalazi točno 😏
Dobrodošle nove ženice! Čestitam svima ❤️
Ninach, super za pregled!! Bit će sve ok i sa panoramom!
Mi smo na moru pa rjeđe pišem… Još uvijek povraćam, bar jednom dnevno, ne kupam se skoro uopće, tj samo se smočim a ne plivam - zbog hematoma …
Moja curka od godinu i pol je nemoguća, ja mislim da ona osjeti da stiže konkurencija ili nešto jer ono baš nas izluđuje kao nikad prije. Možda osjeti neku promjenu u mlijeku (još dojim) pa je luda od toga jer je inače veliki sisoljubac…
Meni se isto vidi trbuh, u prošloj trudnoći mi je takav bio s cca 4 mjeseca kakav je sad sa 2… I kod mene nije napuhnutost više, takav je od jutra 😅
I ja imam hematom, na moru sam svaki dan i plivam ko nenormalna 😏 sad si me zabrinula hahaha
Jel ti gin rekla da ne plivaš ili? Meni nije rekla ništa posebno da pazim jedino da nesmijem imat odnose do nekih 12tj a to je danassss 😁😁😁
I ja imam hematon, nije da nesto plivam vise se tocam😂😂😂, al mi je dr dozvolio i kupanje(pridrzavajuci se samo ne između podne i pet sati kad je vrucina) i mogu imat odnose s time da nema egzibicija 😜- i hematon je jos tu al ne ugrozava plod vise
Cure, nadam se da vam hematomi neće raditi probleme.
Moja ginekologica je općenito protiv odnosa u trudnoći
Sretno zene, neka vas ne brinu hematomi, otici ce oni kako su i dosli. Nije im tu mjesto 😊
Ne znam kako vi, meni su dozvoljeni odnosi, ali ja opcenito nemam neku zelju za hopsanjem jer imam mucnine pa mi smeta i zagrljaj kad mi se pritisne zeludac 😂
Baby P 03/21 💙
Ženice moje bok....ja sam jutros još jednom napravila test i u petak cu zvati svog gin kada mi menga ne dođe🙏😂❤️ pa da dogovorimo pregled i to.
Uglavnom imam lagane grčeve nadam se da je to ok i normalno....
Vidim vi ste sve vise manja ok❤️
Šaljem puse
Hej draga ja sam isto u ranoj trudnoći....i isto imala spontani....pomalo me strah ali se nadam da će sve biti ok i imam i takav osjećaj....dobar❤️🙏
Ja cu pitati gin za dufastone tablete
Jesi ti cula za njih i razmišljala da ih pijes
Hej draga ja sam isto u ranoj trudnoći….i isto imala spontani….pomalo me strah ali se nadam da će sve biti ok i imam i takav osjećaj….dobar❤️🙏
Mamof3...
Krivo mi poslalo nemogu sad ispravit😂
Hej draga ja sam isto u ranoj trudnoći….i isto imala spontani….pomalo me strah ali se nadam da će sve biti ok i imam i takav osjećaj….dobar❤️🙏
Mamof3…
Krivo mi poslalo nemogu sad ispravit😂
Čula sam da..i pila ih kada sam prokrvarila ali nije bilo pomoći, svejedno je slijedio spontani.
Vidjet ću što će ginekologica reći u pon jer je na godišnjem. Ovaj put imam i ja dobar osjećaj, koji me prošli put nije pratio od samog početka.
Sve je u Božjim rukama
Tebi je ovo prvo dijete ili?
Eh cure.. Nisam znači sama.. Ima nas više nakon spontanog.. A ja nisam ni dobila mengu između spontanog i ove T. Uh... Drzim nam svima fige
Ja imam u uto prvi pregled.. 🤞🤞
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Sretno zene, neka vas ne brinu hematomi, otici ce oni kako su i dosli. Nije im tu mjesto 😊
Ne znam kako vi, meni su dozvoljeni odnosi, ali ja opcenito nemam neku zelju za hopsanjem jer imam mucnine pa mi smeta i zagrljaj kad mi se pritisne zeludac 😂
I meni je tako bilo do ovog tjedna, nije mi bilo ni do pričanja hahahaha al ovaj tjedan sam poludila 🤣🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji