Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebolinka
    12. Kolovoz 2020. 09:58

MareiKate

bebolinka

MareiKate

Dobrodošle nove ženice! Čestitam svima ❤️
    Ninach, super za pregled!! Bit će sve ok i sa panoramom!
    Mi smo na moru pa rjeđe pišem… Još uvijek povraćam, bar jednom dnevno, ne kupam se skoro uopće, tj samo se smočim a ne plivam - zbog hematoma …
    Moja curka od godinu i pol je nemoguća, ja mislim da ona osjeti da stiže konkurencija ili nešto jer ono baš nas izluđuje kao nikad prije. Možda osjeti neku promjenu u mlijeku (još dojim) pa je luda od toga jer je inače veliki sisoljubac…
    Meni se isto vidi trbuh, u prošloj trudnoći mi je takav bio s cca 4 mjeseca kakav je sad sa 2… I kod mene nije napuhnutost više, takav je od jutra 😅

I ja imam hematom, na moru sam svaki dan i plivam ko nenormalna 😏 sad si me zabrinula hahaha
    Jel ti gin rekla da ne plivaš ili? Meni nije rekla ništa posebno da pazim jedino da nesmijem imat odnose do nekih 12tj a to je danassss 😁😁😁

Pa ja se svojoj doktorici nisam ni usudila reci da idem na more 😂 rekla mi je da mirujem, tako da pretpostavljam da mirovanje ne uključuje plivanje 😅
    A ovisi i koliki ti je hematom, moj je povelik, i pomalo iznad ploda … isto mi je rekla bez odnosa do daljnjeg…

🤣🤣
    Moj je 14mm ali neznam di se nalazi točno 😏

12. Kolovoz 2020. 11:27

bebolinka

MareiKate

Dobrodošle nove ženice! Čestitam svima ❤️
    Ninach, super za pregled!! Bit će sve ok i sa panoramom!
    Mi smo na moru pa rjeđe pišem… Još uvijek povraćam, bar jednom dnevno, ne kupam se skoro uopće, tj samo se smočim a ne plivam - zbog hematoma …
    Moja curka od godinu i pol je nemoguća, ja mislim da ona osjeti da stiže konkurencija ili nešto jer ono baš nas izluđuje kao nikad prije. Možda osjeti neku promjenu u mlijeku (još dojim) pa je luda od toga jer je inače veliki sisoljubac…
    Meni se isto vidi trbuh, u prošloj trudnoći mi je takav bio s cca 4 mjeseca kakav je sad sa 2… I kod mene nije napuhnutost više, takav je od jutra 😅

I ja imam hematom, na moru sam svaki dan i plivam ko nenormalna 😏 sad si me zabrinula hahaha
    Jel ti gin rekla da ne plivaš ili? Meni nije rekla ništa posebno da pazim jedino da nesmijem imat odnose do nekih 12tj a to je danassss 😁😁😁

I ja imam hematon, nije da nesto plivam vise se tocam😂😂😂, al mi je dr dozvolio i kupanje(pridrzavajuci se samo ne između podne i pet sati kad je vrucina) i mogu imat odnose s time da nema egzibicija 😜- i hematon je jos tu al ne ugrozava plod vise 

12. Kolovoz 2020. 12:00

Cure, nadam se da vam hematomi neće raditi probleme.
    Moja ginekologica je općenito protiv odnosa u trudnoći   

pupetta
    12. Kolovoz 2020. 12:41

Sretno zene, neka vas ne brinu hematomi, otici ce oni kako su i dosli. Nije im tu mjesto 😊
    Ne znam kako vi, meni su dozvoljeni odnosi, ali ja opcenito nemam neku zelju za hopsanjem jer imam mucnine pa mi smeta i zagrljaj kad mi se pritisne zeludac 😂

Baby P 03/21 💙

• mira222
    12. Kolovoz 2020. 13:23

Ženice moje bok....ja sam jutros još jednom napravila test i u petak cu zvati svog gin kada mi menga ne dođe🙏😂❤️ pa da dogovorimo pregled i to.
    Uglavnom imam lagane grčeve nadam se da je to ok i normalno....
    Vidim vi ste sve vise manja ok❤️
    Šaljem puse

• mira222
    12. Kolovoz 2020. 13:32

Hej draga ja sam isto u ranoj trudnoći....i isto imala spontani....pomalo me strah ali se nadam da će sve biti ok i imam i takav osjećaj....dobar❤️🙏
    Ja cu pitati gin za dufastone tablete
    Jesi ti cula za njih i razmišljala da ih pijes

• mira222
    12. Kolovoz 2020. 13:33

mira222

Hej draga ja sam isto u ranoj trudnoći….i isto imala spontani….pomalo me strah ali se nadam da će sve biti ok i imam i takav osjećaj….dobar❤️🙏

Mamof3...
    Krivo mi poslalo nemogu sad ispravit😂

12. Kolovoz 2020. 13:48

mira222

mira222

Hej draga ja sam isto u ranoj trudnoći….i isto imala spontani….pomalo me strah ali se nadam da će sve biti ok i imam i takav osjećaj….dobar❤️🙏

Mamof3…
    Krivo mi poslalo nemogu sad ispravit😂

Čula sam da..i pila ih kada sam prokrvarila ali nije bilo pomoći, svejedno je slijedio spontani. 
    Vidjet ću što će ginekologica reći u pon jer je na godišnjem. Ovaj put imam i ja dobar osjećaj, koji me prošli put nije pratio od samog početka. 
    Sve je u Božjim rukama  
    Tebi je ovo prvo dijete ili?

Girl1234
    12. Kolovoz 2020. 13:54

Eh cure.. Nisam znači sama.. Ima nas više nakon spontanog.. A ja nisam ni dobila mengu između spontanog i ove T. Uh... Drzim nam svima fige 
    Ja imam u uto prvi pregled..  🤞🤞

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

bebolinka
    12. Kolovoz 2020. 14:42

pupetta

Sretno zene, neka vas ne brinu hematomi, otici ce oni kako su i dosli. Nije im tu mjesto 😊
    Ne znam kako vi, meni su dozvoljeni odnosi, ali ja opcenito nemam neku zelju za hopsanjem jer imam mucnine pa mi smeta i zagrljaj kad mi se pritisne zeludac 😂

I meni je tako bilo do ovog tjedna, nije mi bilo ni do pričanja hahahaha al ovaj tjedan sam poludila 🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.