Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Korra
    07. Kolovoz 2020. 15:02

bebolinka

Pozdrav cure :) nova samm!
    Ja imam drugi pregled 13.8, prije mj dana sam saznala da sam trudna i sad sam 11+2. Ja gledam preko aplikacije kaže mi termin 24.2 sad neznam koliko je to pouzdano, privatna gin na prvom pregledu u 8 tjednu mi nije ništa točno rekla.

Kako se osjećate? I da li je netko radio prenatalni test? I jeste li razmišljale o tome?

Hey bebolinka, cestiam i dobrodosla 😊
    Ja sam 10+5 i aplikacija mi predviđa termin 28.2. isto kad mi je i ginekologinja rekla, tako da nije toliko nepouzdano, to je cista racunica koju i doktori koriste. E sad ne znam za kasnije kako ide i jel se termin mijenja kako vide da dijete napreduje, meni je isto prva trudnoca pa kontam da ce ti to ostali bolje znati reci 😊
    Sto se tice simptoma, kod mene je vise manje ok, ponekad mucnine, ponekad dosta nizak tlak, grudi osjetljive i cesta nupuhnutost 😏 i da osjetljivost na mirise, iako sam na to uvijek bila osjetljiva, ali sad je izrazajnije 😁
    Sto se tice prenatalnog testa, neke cure su vec bile, ja isto planiram cim se dogovorim sa gin.

bebolinka
    07. Kolovoz 2020. 16:40

Korra

bebolinka

Pozdrav cure :) nova samm!
    Ja imam drugi pregled 13.8, prije mj dana sam saznala da sam trudna i sad sam 11+2. Ja gledam preko aplikacije kaže mi termin 24.2 sad neznam koliko je to pouzdano, privatna gin na prvom pregledu u 8 tjednu mi nije ništa točno rekla.

Kako se osjećate? I da li je netko radio prenatalni test? I jeste li razmišljale o tome?

Hey bebolinka, cestiam i dobrodosla 😊
    Ja sam 10+5 i aplikacija mi predviđa termin 28.2. isto kad mi je i ginekologinja rekla, tako da nije toliko nepouzdano, to je cista racunica koju i doktori koriste. E sad ne znam za kasnije kako ide i jel se termin mijenja kako vide da dijete napreduje, meni je isto prva trudnoca pa kontam da ce ti to ostali bolje znati reci 😊
    Sto se tice simptoma, kod mene je vise manje ok, ponekad mucnine, ponekad dosta nizak tlak, grudi osjetljive i cesta nupuhnutost 😏 i da osjetljivost na mirise, iako sam na to uvijek bila osjetljiva, ali sad je izrazajnije 😁
    Sto se tice prenatalnog testa, neke cure su vec bile, ja isto planiram cim se dogovorim sa gin.

Aaa blizu smooo 😍 samo 4 dana razlike
    Ma ti si superr onda, ja sam stvarno bila užas a te mučnine su me dovodile do plakanja. 
    Pa i ja sam planirala iako mi prijateljica kaže da nema potrebe ako mi kod gin sad na pregledu bude sve okej jer sam mlada (25god) zdrava i onako sve mi je okej ajmo reci, pa se premišljam vidjeti ću šta će mi reci gin

pupetta
    07. Kolovoz 2020. 17:13

Drage zene, sto vam pomaze kod mucnina? Ja ne povracam, ali mi je nekad toliko mucno da moram prelezati pola dana. Jedem manje obroke cesto i zadnjih par dana vecinom krekere, slance i slicno jer nista drugo ne mogu. 

Baby P 03/21 💙

bebolinka
    07. Kolovoz 2020. 17:39

pupetta

Drage zene, sto vam pomaze kod mucnina? Ja ne povracam, ali mi je nekad toliko mucno da moram prelezati pola dana. Jedem manje obroke cesto i zadnjih par dana vecinom krekere, slance i slicno jer nista drugo ne mogu.

Meni nije ništa pomagalo, sve sam probala. Jedino bi mi ublažilo malo kad bi jela upravo to šta si navela 😫

MareiKate
    07. Kolovoz 2020. 18:26

bebolinka

pupetta

Meni nije ništa pomagalo, sve sam probala. Jedino bi mi ublažilo malo kad bi jela upravo to šta si navela 😫

A tebi su već prošle mučnine? 😃

MareiKate
    07. Kolovoz 2020. 18:28

Meni ne pomaže ništa, a suho grickati nema šanse više, ni očima ne mogu vidjet krekere i bademe i ostalo...
    Ja u zadnje vrijeme jedem što dohvati jer mi je sve isto, tj jednako mi je muka. Zadnja dva dana sam iskreno ručala u mc donaldsu 🙈 to mi je ostao porok iz prve trudnoće, nakon svakog dobrog pregleda se tamo nagradim 😁

bebolinka
    07. Kolovoz 2020. 18:36

MareiKate

bebolinka

pupetta

Pa ovaj tjedan mi lagano prolaze, bude onako dan dva da nemam pa opet imam. Sad evo upravo imam laganu al jutros ništa 

MareiKate
    07. Kolovoz 2020. 18:57

bebolinka

MareiKate

bebolinka

pupetta

Pa ovaj tjedan mi lagano prolaze, bude onako dan dva da nemam pa opet imam. Sad evo upravo imam laganu al jutros ništa

Ufff da budem i ja te sreće 🤞 još malo...

lilika
    07. Kolovoz 2020. 19:45

Ako još niste, u dm zatražite trudnički paket.. :) 
    Dobijete knjižicu s popustima, dnevnik, knjižica savjeta, kremica za trbuh i za bebu, kapi za nos za bebicu.. lijepo sam se iznenadila.. 💞🤰

Ines
    07. Kolovoz 2020. 21:33

Pozdrav curke evo nakon dugog razmisljanja pridruzujem se vama iako sam po terminu spadam pod zimske bebice ali mi je tema nekako zamrla, vidim da je ova ipak aktivnija, valjda necete zamjerit posto vidim da ima jos cura koje su mi blizu po terminu. Inace imam 25g, prva trudnoca i mi smo na 11+6 i nestrpljivno iscekujemo iducu srijedu 12.8. pregled da vidimo bebicu kako treba. Termin mi je 19.2. za sada. Sto se mucnina tice bila sam jedna od onih sretnica kojima je vec u 5tj krenulo i trajalo hvala Bogu samo do 8tj s jednim povracanjem..meni je uglavnom pomagala voda s limunom i to hladna iz frizidera, dvopek iako doduse samo par dana, bobi flips i voce najvise od svega bilo koje. Nakon tog 8tj kako su mucnine popustale odmah sam dobila normalan apetit, ne mogu reci povecan jer i inace sam imala 3 normalna obroka i nekakvo voce izmedu obavezno, tako je ostalo i dan danas. I da salata zelenu salatu mogu jesti kad god cak i dok sam imala te mucnine. 

Nea 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.