Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebolinka
    11. Kolovoz 2020. 13:55

Ninnach

ruza11

Trudnice jel vam se vec vidi stomak ? Ja sam danas 8 + 5 i vec se dosta vidi..u prvoj trudnoci do 5 mj se nije vidio 😁

Meni se vidi dosta, ovo mi je druga trudnoća. Ne mogu više ni sakriti trbuh. Ali mislim da je to sve nešto napuhano i nije samo od trudnoće, hormoni rade svoje… Valjda. Inače, danas popodne imam pregled. Užasno me strah šta će mi reći, inače je dosta hladna osoba ta moja ginićka i briga ju za jednu trudnoću više ili manje. Ma… Uglavnom, danas sam točno 11tt. Nadam se da će sve mjere odgovarati tjednima i da će mi reći nešto pozitivno,a ne kao inače što me ubije u pojam. Vidjet ćemo, javim se nakon što sve obavim.🍀🍀🍀

Sretnooo 🤞🏽🤞🏽 Biti će to sve uredu😊 

Moja je isto neka hladna sve moram ispitivati po 5 puta, ništa mi nebi sama rekla a još mi je prva trudnoća 

busybee
    11. Kolovoz 2020. 14:04

Meni je slicno bilo s prvom bebom (ne mogu se sjetit koliko tocno dana ali vise od tjedan) i sve je bilo super. Samo je to kasnija ovulacija i to je to.

Ines
    11. Kolovoz 2020. 14:22

ruza11

ružica

Ruža11, ja inače imam malo trbušćića ali čini mi se da se lagano vidi, jedva ga sakrivam na poslu.
    Ja sam danas 9+4, a do ima pr dana sam imala grizne probleme s probavom od samog starta trudnoće odnsono nije je ni bilo. Sad sam otrkrila probiotik, lanene sjemenke i osjećam se lakše nego prije par tjedana. Inače, točno osjećam velike prisutnosti hormona, najizraženija mi je pojava velika i vrlo neugodna nervoza koja me obuzme odjednom, ima ko takvih iskustava??

Ma i mene probava muci 😑
    Ines sladak trbuscic i jos prva trdnoca..meni se u prvoj nije vidio do 5 mj 😂
    Bajo izgleda stvarno vrijedi ona sto vise trudnoca trbuh je veci 😂😂
    Ninnach slazem se vjv je sve i od napuhanosti…ne brini,sretno na pregledu,javi nam se sa lijepim vijestima 🥰
    Ines jos nesto kako se stavi slika ? Ja se vec sad osjecam koda sam progutala nogometnu loptu 😂😂

Hehe hvala tii 🤗🤗
    Odes na imgbb.com i tamo uneses sliku i onda ti izbaci link ispod slike i taj link kopiras ovdje na komentar 

Nea 💗

• lion7
    11. Kolovoz 2020. 15:48

Hvala žene, malo ste me smirile.
     Imam još jedno pitanje, na pregledu mi je dr.okrenuo ekran i pokazao kako plod titra i rekao da je to pulsiranje. Znači li to kucanje srca? U nalazu ne piše izričito, piše cirkulacija pozitivna, ne znam ima li to veze s tim. Znam da sam to sve trebala pitati njega, ali meni se hrpa pitanja pojavila kasnije. Prva mi je trudnoća, mislim da je to očito 

• ana_mb
    11. Kolovoz 2020. 21:26

Bok ekipa, 
    evo i ja nova. Na današnji dan sam trudna 9tj.+4. Sretna sam jer je trudnoća dugo očekivana, te se nadam da budem ju uspješno i zdravo iznjela do kraja. Imam 37 godina. Ovo mi je prva trudnoća i ostvarena  je  IVF postupkom, iz drugog pokušaja. Već nakon prvog ultrazvuka u 6.tjednu, upućena sam odmah na mirovanje, budući da se plod ugnijezdio u desnom rogu maternice na samoj granici s jajovodom, tj. prijetila mi je vanmaternična trudnoća. Naručili su me odmah na ponovni uvz za 7.dana u 7.tjednu, gdje se trebalo vidjeti u kojem smjeru će trudnoća rasti - ako će se širiti prema jajovodu, biti će vanmaternična, a ako će se širiti prema centru maternice biti će sve 5. Na sreću krenulo je u dobrom smjeru. Ipak trebam mirovati i čvati se i dalje, a na preglede ću svaka 2 tjedna za sad. Jučer sam imala ponovno uvz. Beba je 2.6 cm, srce kuca, čak se i micala, što je super i dr. je zadovoljan - odmah mi je lakše. Za nešto manje od 2 tjedna ponovno naručena na pregled kada ću i raditi Harmony test. 
    Svima želim svu sreću i svako dobro na ovom putu slatkog iščekivanja ❤️🙂

AMB

Ninnach
    11. Kolovoz 2020. 22:06

Pozdrav svima... Evo ja se konačno javljam da kažem kako je bilo na pregledu. Do maloprije sam imala obaveza oko svog malca pa nikako stići do mobitela. Uglavnom, na moje iznenađenje, ginićka je rekla da trudnoća odlično napreduje,inače su joj komentari koma. Ovaj je bio lijep i umirujući. Svi nalazi, znači krvna grupa, rh faktor, antitjela, guk profil su dobri. Dalje sam dobila uputnice za TORCH koju sam sama zatražila, urinokulturu moram napraviti za provjeru jel sve štima i otići u bolnicu na uzv. Ne znam zašto uzv u bolnici već sad ali ok idem i to. Sve u svemu, veliki smo 3.2cm i punih 11tt. Srčeko hvala bogu kuca. Rekativno brzo sam bila gotova i na kraju škicnula da vidim bebicu na njenom uređaju jer mi naravno nije sama pokazala. 
    Hvala svima na podršci! Još čekam rezultate Panorama testa... Nadam se da će bit sve ok. Javljam se s novostima, sretno svima na pregledima i dobrodošle nove trudnice🍀

ruza11
    11. Kolovoz 2020. 22:10

lion7

Imam još jedno pitanje, na pregledu mi je dr.okrenuo ekran i pokazao kako plod titra i rekao da je to pulsiranje. Znači li to kucanje srca? U nalazu ne piše izričito, piše cirkulacija pozitivna, ne znam ima li to veze s tim. Znam da sam to sve trebala pitati njega, ali meni se hrpa pitanja pojavila kasnije. Prva mi je trudnoća, mislim da je to očito

Da da znaci da srceko kuca ❤

11. Kolovoz 2020. 22:13

lion7

Je da, to ti znači da su otkucaji srca prisuti  
    Kad se tako nečeg sjetiš piši si i uzmi papir sa sobom na pregled i kada radi ultrazvuk zamoli ga nek ti sve objasni. 

ruza11
    11. Kolovoz 2020. 22:13

Ninnach

Pozdrav svima… Evo ja se konačno javljam da kažem kako je bilo na pregledu. Do maloprije sam imala obaveza oko svog malca pa nikako stići do mobitela. Uglavnom, na moje iznenađenje, ginićka je rekla da trudnoća odlično napreduje,inače su joj komentari koma. Ovaj je bio lijep i umirujući. Svi nalazi, znači krvna grupa, rh faktor, antitjela, guk profil su dobri. Dalje sam dobila uputnice za TORCH koju sam sama zatražila, urinokulturu moram napraviti za provjeru jel sve štima i otići u bolnicu na uzv. Ne znam zašto uzv u bolnici već sad ali ok idem i to. Sve u svemu, veliki smo 3.2cm i punih 11tt. Srčeko hvala bogu kuca. Rekativno brzo sam bila gotova i na kraju škicnula da vidim bebicu na njenom uređaju jer mi naravno nije sama pokazala.
    Hvala svima na podršci! Još čekam rezultate Panorama testa… Nadam se da će bit sve ok. Javljam se s novostima, sretno svima na pregledima i dobrodošle nove trudnice🍀

Super,bas mi je drago ❤ ajme koliko ima tih testova,nifty,panorama... koja je razlika? 

Ana_mb - cestitam i dobro nam dosla 😚

11. Kolovoz 2020. 22:15

ruza11 uzela si mi pitanje  baš da ću pitati koja je razlika u svim tim tekstovima 
    Ana_mb dobrodošla i želim ti urednu trudnoću 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.