Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines
    11. Kolovoz 2020. 22:23

Ana_mb cestitam od srca draga i ne mogu ni zamisliti koja je to briga i sreca u isto vrijeme. Samo polako i zelim ti zdravu trudnocu sa sto manje komplikacija da mozes i uzivati u njoj sto vise 🤗🤗
    Ninnach bitno da je sve okej i da bebica napreduje kako treba. Cuj malo jesu sad sve poremetili zbog virusa, ali proci ce i to valjda i vratiti se sve u normalu. 

Nea 💗

MareiKate
    12. Kolovoz 2020. 06:58

Dobrodošle nove ženice! Čestitam svima ❤️
    Ninach, super za pregled!! Bit će sve ok i sa panoramom!
    Mi smo na moru pa rjeđe pišem... Još uvijek povraćam, bar jednom dnevno, ne kupam se skoro uopće, tj samo se smočim a ne plivam - zbog hematoma ...
    Moja curka od godinu i pol je nemoguća, ja mislim da ona osjeti da stiže konkurencija ili nešto jer ono baš nas izluđuje kao nikad prije. Možda osjeti neku promjenu u mlijeku (još dojim) pa je luda od toga jer je inače veliki sisoljubac...
    Meni se isto vidi trbuh, u prošloj trudnoći mi je takav bio s cca 4 mjeseca kakav je sad sa 2... I kod mene nije napuhnutost više, takav je od jutra 😅

12. Kolovoz 2020. 07:28

Jutro cure! 
    Kako ste? Što ćete raditi danas? 
    Noćas je bilo baš toplo 

ruza11
    12. Kolovoz 2020. 08:19

Momof3

Jutro cure!
    Noćas je bilo baš toplo

Jutroo,,ja sam dobro ali nisam se naspavala 😡 neki snovi i probudila se u 5 i nema spavanja visee..ja sam mislila poc na more ali su rekli lose vrijeme  😂 kako si ti ? Koji ti je tt ? 

ruza11
    12. Kolovoz 2020. 08:21

I da od kad sam trudna mozak mi je na vi 😂😂😂 

12. Kolovoz 2020. 08:33

ruza11

Momof3

Jutro cure!
    Noćas je bilo baš toplo

Jutroo,,ja sam dobro ali nisam se naspavala 😡 neki snovi i probudila se u 5 i nema spavanja visee..ja sam mislila poc na more ali su rekli lose vrijeme 😂 kako si ti ? Koji ti je tt ?

Ja se dobro osjećam, osim što je sin dosta živahan  kod mene je još rana trudnoća, po mom proračunu 4+5 danas. Radila test 05.08. i pokazao je 2-3tj, pon ću se naručiti za pregled.
    Nadam se da će ovaj put biti sve ok s obzirom na spontani u 4mj. 

bebolinka
    12. Kolovoz 2020. 08:56

MareiKate

Mi smo na moru pa rjeđe pišem… Još uvijek povraćam, bar jednom dnevno, ne kupam se skoro uopće, tj samo se smočim a ne plivam - zbog hematoma …
    Moja curka od godinu i pol je nemoguća, ja mislim da ona osjeti da stiže konkurencija ili nešto jer ono baš nas izluđuje kao nikad prije. Možda osjeti neku promjenu u mlijeku (još dojim) pa je luda od toga jer je inače veliki sisoljubac…
    Meni se isto vidi trbuh, u prošloj trudnoći mi je takav bio s cca 4 mjeseca kakav je sad sa 2… I kod mene nije napuhnutost više, takav je od jutra 😅

I ja imam hematom, na moru sam svaki dan i plivam ko nenormalna 😏 sad si me zabrinula hahaha
    Jel ti gin rekla da ne plivaš ili? Meni nije rekla ništa posebno da pazim jedino da nesmijem imat odnose do nekih 12tj a to je danassss 😁😁😁

ruza11
    12. Kolovoz 2020. 08:56

Momof3

ruza11

Momof3

Jutro cure!
    Noćas je bilo baš toplo

Jutroo,,ja sam dobro ali nisam se naspavala 😡 neki snovi i probudila se u 5 i nema spavanja visee..ja sam mislila poc na more ali su rekli lose vrijeme 😂 kako si ti ? Koji ti je tt ?

Ja se dobro osjećam, osim što je sin dosta živahankod mene je još rana trudnoća, po mom proračunu 4+5 danas. Radila test 05.08. i pokazao je 2-3tj, pon ću se naručiti za pregled.
    Nadam se da će ovaj put biti sve ok s obzirom na spontani u 4mj.

Ma bit ce uredu sigurnoo..ja sam isto imala spontani ali moramo biti pozitivni 😁 samo se opusti i sto manje razmisljaj o tome..ja sam skoro 9 tj ali sam narucena na pregled tek 4.9  a to mi je tako puno za cekat ali izdrzat cemo 😚

MareiKate
    12. Kolovoz 2020. 09:36

bebolinka

MareiKate

Mi smo na moru pa rjeđe pišem… Još uvijek povraćam, bar jednom dnevno, ne kupam se skoro uopće, tj samo se smočim a ne plivam - zbog hematoma …
    Moja curka od godinu i pol je nemoguća, ja mislim da ona osjeti da stiže konkurencija ili nešto jer ono baš nas izluđuje kao nikad prije. Možda osjeti neku promjenu u mlijeku (još dojim) pa je luda od toga jer je inače veliki sisoljubac…
    Meni se isto vidi trbuh, u prošloj trudnoći mi je takav bio s cca 4 mjeseca kakav je sad sa 2… I kod mene nije napuhnutost više, takav je od jutra 😅

I ja imam hematom, na moru sam svaki dan i plivam ko nenormalna 😏 sad si me zabrinula hahaha
    Jel ti gin rekla da ne plivaš ili? Meni nije rekla ništa posebno da pazim jedino da nesmijem imat odnose do nekih 12tj a to je danassss 😁😁😁

Pa ja se svojoj doktorici nisam ni usudila reci da idem na more 😂 rekla mi je da mirujem, tako da pretpostavljam da mirovanje ne uključuje plivanje 😅
    A ovisi i koliki ti je hematom, moj je povelik, i pomalo iznad ploda ... isto mi je rekla bez odnosa do daljnjeg... 

• MissGraz
    12. Kolovoz 2020. 09:50

Ja upravo dobila nalaz urina, izgleda mi los jako. Leukociti, eritrociti, masa bakterija... ocito sam negdje nesto skupila. 😥 a bas sam pazila, dosta tekucine, uvijek sa sobom toaletne maramice bla bla. Ali eto sve upucuje da je neka bakterija. Je li koja od vas imala tako nesto u predhodnim trudnocama? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.