Dobrodošle sve nove cure , Marelice drago mi je da ste dobro ti i beba ja inace imam nizak tlak u trudnoćama jos niži ali cini se da ta narodna medicina jedina dolazi u obzir u trudnoći citala sam i da sjemenke buce pomažu pa evo i njih trpam ne mogu jos vjerovati
malamarelica ja sam jedna od onih bez simptoma tj oko izostanka mjesečnice i narednih tjedan dva bude mi malo mučno kroz dan, ostalo ništa..sve trudnoće bez povraćanja..
Najbitnije je da je sa bebicom sve super
Za početak nove cure dobrodošle, želim vam svu srećui 🤗🤗
Malamarelica baš mi je drago da si se javila i da je sve ok. Bit će to sve super samo se pazi. Jesi saznala već spol sad u 10 tjednu ii nisi još?
Saramala žao mi je za te gliste, kud baš sad, užas.
Nisi nam napisala dali ti je stigao nalaz ?
Ja danas imam pregled, molim Boga da se hematom barem malo smanjio a bembolino narastao 🤞 nekako sam mirnija tj vjerujem da bi se na bolje jer povraćam 🙈 iako zavidim svima koje ne povraćaju, ovo je muka teška 🤢
A spol može tek od 12 TT, za sad još uvijek svi imaju unisex cjevčicu 😅 jedino prije putem niftya...
Matie, jesi još u bolnici? Kako si?
Eko menee s pregledaa…sve je okej…trudna sam 8 tj 😁 ajme kako sam sretnaa sad kad sam vidila da je bebica dobro ❤
Čestitam sad polagano i uzivaj❤
Bajoo usla sam u proljetne bebe samo da te nadjem 😅
Da ti cestitam divan daaaaaaaan!!! Najsrecniji! Da sve bude kako si zamislila, sve najljepse ti zelim, zapamtila sam jer mi je danas za ne dobiti 😅♥️
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
ProFertil (oboje)
Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
Planiran postupak 3.2021
https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png
Eko menee s pregledaa…sve je okej…trudna sam 8 tj 😁 ajme kako sam sretnaa sad kad sam vidila da je bebica dobro ❤
Čestitam sad polagano i uzivaj❤
Bajoo usla sam u proljetne bebe samo da te nadjem 😅
Da ti cestitam divan daaaaaaaan!!! Najsrecniji! Da sve bude kako si zamislila, sve najljepse ti zelim, zapamtila sam jer mi je danas za ne dobiti 😅♥️
🥰🥰🥰🥰 ajme hvala ti punoo jee danas mi je rođendan hvala🥰🥰🥰 zelim ti da se sto prije pridruzis namaaa
MareiKate sretno na pregledu danas
Ostale cure kada ste ostale trudne nakon spontanog jeste zvale ginekologicu da vam prepise Duphaston ili čekale pregled da vidite dal vam treba ili kako?
Pozdrav cure :) nova samm!
Ja imam drugi pregled 13.8, prije mj dana sam saznala da sam trudna i sad sam 11+2. Ja gledam preko aplikacije kaže mi termin 24.2 sad neznam koliko je to pouzdano, privatna gin na prvom pregledu u 8 tjednu mi nije ništa točno rekla.
Kako se osjećate? I da li je netko radio prenatalni test? I jeste li razmišljale o tome?
bebolinka dobrodošla
Kako to da si tako kasno saznala za trudnoću?
Meni bude muka, ali ostalo sve super..nikada nisam radila prenatalni test, ali vidim da sve više cura to rade..
Ja mislim da neću raditi, ali možda promjenim mišljenje..
Sortiraj odgovore
Najstariji