Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Girl1234
    06. Kolovoz 2020. 13:59

https://ibb.co/TkxCYxy

Drage mame, htjela bih vam se pridruziti. :)) 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

06. Kolovoz 2020. 14:04

Girl1234 čestitam i dobrodošla. 
    Evo i ja se pridružila jučer...
    Imaš li još djece ili je ovo prva trudnoća? Imaš li još koje simptome osim izostanka m? 

Girl1234
    06. Kolovoz 2020. 14:09

Evo ukratko da vam se predstavim
    Ja sam vam 27.6. imala spontani (bio je blighted ovum) i evo proslo je 42 dana... Danas sam vidjela plusiic.. Nisam dobila mengu, prije se dogodila T
    Bila jesam na kontroli gdje se vidilo da je sve izislo tabletama, ali sam svakako u panici... 😐 Ne znam uopce kad bih na prvi pregled i postoje li neke preventivne mjere da se ova trudnoća održi 

06. Kolovoz 2020. 14:14

Pa po ovome mislim da bi ti mogla drugi tjedan na pregled..koliko ti inače traju ciklusi? 

• MissGraz
    06. Kolovoz 2020. 14:17

Ja sam 9tt. Evo izgleda da se smirilo, otusirala sam se u toploj vodi i bila na wc-u i malo prilegla. I izgleda da je proslo. A prepala sam se jer je bas bilo intenzivno, dosada sam imala blage bolove, ovo je bas bilo onako pomalo neizdrzivo. Hvala Bogu proslo je. Kod gin idem iduci tj pitat cu ga za sve to. 
    Saramala ne znam za gliste, ali pazi s jogurtom i cesnjakom to ti jako snizuje tlak, a znam da si ti spominjala da osjecas slabost i umor i sl. I jogurt i cesnjak se preporuca za jest/pit za snizavanje tlaka. To mi je netko rekao, nisam sigurna je li tocno, ali cula sam vise puta pa valjda je. 

Girl1234
    06. Kolovoz 2020. 14:17

Dugo, 35-45... Ja znam da je dobitni odnos bio između 16.7 i 20.7. Jer smo ostatak vremena decko i ja bili razdvojeni.. Tako da je trudnoća 2 i pol tjedna

MareiKate
    06. Kolovoz 2020. 14:21

Za jogurt ne znam ali, da češnjak jako snizuje tlak.
    Nema iskustva sa glistama... Pff sve smo u nekim tegobama.. 
    MisGraz drago mi je da se smirilo 🙏

06. Kolovoz 2020. 14:23

Girl1234 ja bi na tvom mjestu otišla na pregled da sama sebe umirim..želim ti lijepu i zdravu trudnoću 

Girl1234
    06. Kolovoz 2020. 14:24

Otici cu cim dođem u Zg, a to je 17.8. Hvala puno, i ja vama isto :))
    Družit cemo se ovdje 😊

malamarelica
    06. Kolovoz 2020. 16:31

Bok, cure, evo da se malo i ja javim. Cestitam svima na lijepim vijestima i pregledima.
    Ja sam danas bila na pregledu, 10+5, po uzv sam 10+4. Beba je 3,74 cm. Sve odgovara tjednima, vidjela sam ruke, noge i kako se mice i cula srce.
    Rekla mi je doktorica da joj se cini kao da vidi kontrakciju maternice, a moze biti i miom, nije sigurna, vidjet ce na sljedecem pregledu. ??? Rekla mi je da uzimam sumeci magnezij.
    Inace taj sljedeci pregled bude za 3 tjedna, ako sve bude ok dotad jel.. radila sam danas i Nifty. 
    Od simptoma imam grudi onako naotecene i bolne, ali ne cijelo vrijeme, nego dodje pa prodje. Ne znam kako je vama s tim? Mucnina idalje nemam. Nista mi ne smrdi, ne smetaju mi mirisi ni hrana. Jedino sam skuzila da mi uzasno opada kosa kad se pocesljam. Bas onako pune sake. A doktorica kaze to ti je drugo stanje, tsh mi je 1.79 bio sad kad sam vadila u 6tt, pa kaze da nije od tog. 
    Ponekad osjecam napuhnutost dolje, ko da cu dobiti mengu. 
    Eto, to vam je to od mene. Idalje strogo mirovanje. Mirujem od 23.6. Ali nadam se za korist mog djeteta.
    Mislim da cu tako svih 9 mjeseci. 
    Drzite se i cuvajte! 🙏😇

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.