Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ribica11
    01. Travanj 2015. 18:41

Čestitke curama koje su rodile  

Marlameri
    02. Travanj 2015. 07:59

Baš mi je lijepo počelo ovo proljeće! I naša tema proljetnih beba puna je lijepih vijesti!
    Čestitam Ena2203!!!!! Do sad su nam vodili dečki, a sad su curke krenule u napad!!!! Nek su nam samo svi zdravi i dobri svojim mamama!!!!
    I Phived je rodila curicu jučer ujutro!!!!!
    Čestitke svima i uživajte sa svojim bebicama!!! 

• antonija2
    02. Travanj 2015. 11:01

Cestitam!

deverika
    02. Travanj 2015. 18:15

Evo ja danas bila na uzv i ctg. I sve je uredu! Još me čeka jedan pregled s brisevima i to je to, onda dalje samo čekam :)

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

crvenokosa
    02. Travanj 2015. 19:04

Phived čestitam 
    Ja bila na uzv, sve je uredu, beba je glavicom prema dolje i ima oko 1.800 

Dare12
    02. Travanj 2015. 20:19

Mene sinoc pocelo bolit, stomak i ledja....od jutros kao neke kontrakcije, pa popila dva magnezija, sad se malo primirilo al mislim da su to ovi lazni trudovi....

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

deverika
    03. Travanj 2015. 09:08

Ovaj moj klipan več sad ima 3000g a veli dr da se ništ ne trebam brinuti. Jel se trebam?

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

Mimy11
    03. Travanj 2015. 15:02

Lijepi pozdrav svim buducim mamicama i cestitke onima koje su to vec postale   Nasa beba bi trebala stici oko prvog maja  Danas ssm bila na pregledu,sve je ok i ginekologica je rekla da beba ima oko 3000,3100.. Deverika, u kojem si ti tjednu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.