Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marlameri
    06. Travanj 2015. 09:17

Crvenokosa danas mi je dobro. Jučer sam otišla spavati i trajalo je još neko vrijeme i prestalo. Ali baš sam se uplašila jer me bolilo baš kao trudovi. Možda je to i normalno da se tijelo počinje pripremat za porod samo mi se čini ipak prerano. Obje curke sam rodila u terminu- jednu 9 dana prije a drugu 4 dana ali tad sam pila tablete prepare i partusisten, a sad ne pijem ništa pa se bojim da ne bi krenulo ranije. Uglavnom bitno je da je sad dobro i ništa me ne boli. Ali stvarno kao da sam prvi put trudna jer stalno me nešto novo iznenadi.

Vmnina
    06. Travanj 2015. 13:58

Marlameri joj ti polu trudovi neznam ni kako da ih nazovem vise! 
    Meni je moja gin preporucila strogo mirovanje i jastuk ispod guze drzat dok lezim. 
    Pijem ovaj magnezij iako meni to ne igra neku ulogu, al uglavnom treba se primirit do ulaska u 9.mjesec.
    Saaamo jako!

Jel neka od vas pocela s masiranjem medice?
    Mene to brine, bas citam ovdje upute, izgleda jako nezgodno

Marlameri
    06. Travanj 2015. 14:10

Poludit ću, opet me počelo bolit ko jučer samo manje me boli u leđima. A očito ću se opet morat malo smirit. Jer u zadnje vrijeme mi je bilo ok i nisam imala neke bolove pa sam opet počela manje ležat i mirovat. Samo da još prođe ovaj 8 mjesec i da konačno dođe taj 9 pa ću mirnije disat. Još 3 tjedna. I živcira me to što ne znam šta je normalno a šta nije u trudnoći.

Marlameri
    06. Travanj 2015. 14:28

Vmnina i ja planiram probat masirat međicu ali tek kad uđem u 36 tjedan. I planiram pit čaj i vježbat da se beba okrene u pravilan položaj. Uglavnom vrlo sam nadobudna a vidjet ćemo šta će od planova biti. U prošlim trudnoćama nisam ništa od navedenoga radila. Nisam se ni brijala. A mislim da se neću ni sad više brijat jer ne vidim ništa i onda se sva izranjavam. A budu me obrijali u bolnici ko i svaki put.

Vmnina
    06. Travanj 2015. 15:30

Ajde vi bar znate sta vas ceka, ja sam nekako amater hahaha, strah od nepoznatog me drzi iako kaze seka da je njoj bilo lakse prvi put kad nije znala jos u sta se upusta.
    Huuuh, tako cu i ja pocet s cajem i masiranjem. Pakiranje torbe i pranje/peglanje odjece za bebolinu.
    Kako je brzo proslo! Kad bi prije vidila da tu pricaju o tim temama samo bih prosisala, kao, imam ja do tog. 
    Sta se tice brijanja, dobro sta su se cesce pregledi sada pa se tim povodom potrudim bas.
    Jos uvijek mi dobro ide (ponosna), al' da, nema potrebe da se sad i s tim mucis, lezi, miruj, budu oni to rjesili

Marlameri
    06. Travanj 2015. 20:13

Ima tvoja seka pravo. I meni je prvi put bilo najlakše kad pojma nisam imala o ničemu. Imala sam 22 godine, još na faksu, u to vrijeme internet još nije bio popularan a niti sam čitala knjige o trudnoći. Samo me bilo strah rezanja koje na kraju nisam ni osjetila. A do ove trudnoće nisam ni čula za masiranje međice.   Živjelo neznanje!!!!

Dare12
    06. Travanj 2015. 20:59

A mene je neku vecer bolilo ajme ledja i taj osjecaj tvrdog stomaka s kontrakcijama...bice su to te bh kontrakcije...ne znam jer se nakon dana lezanja smirilo... u prvoj trudnoci to nisam imala, kad me u 36tt uvatilo, uvatili su me pravi trudovi i to tako kako si ti opisala...bol u jajnicima koja se posli pocela sirit na ledja ali je meni otisla i plodna pa san znala da je to to. Nije me strah nicega, nego samo da opet ne rodim ranije...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.